Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Danas me uhvatila kriza, opet mi se gleda LOST iz pocetka...

A drugar bio u Grckoj na moru, Zakintos, i gledam fotke, a ono proroda, more, pesak, plaza, stene, jao mene podsetilo na ostrvo u LOSTu.... :bye:

I jos na nekoj obali izvadjen stoji neki veliki brod... :D Ja se odmah setio Black Rock-a...

sve cekam oce li iko da pomene da na RTS ide uvece stara serija u kojoj je igrao Matthew Fox, The Haunted :)
Videla sam reklamu.
Kakva je serija?

Kako objashnjavate OVO?

Pa već su poznati nazivi za prve četiri epizode.
A što se tiče značenja naziva...iskreno se nadam da ne znači ono što na prvi pogled izgleda da znači :lol: ...mada, i razmak između A i X je bitan.

2csjvbs.jpg

Poslednja izmena:
Videla sam reklamu.
Pa već su poznati nazivi za prve četiri epizode.
A što se tiče značenja naziva...iskreno se nadam da ne znači ono što na prvi pogled izgleda da znači :lol: ...mada, i razmak između A i X je bitan.
naravno,previse bi ocigledno bilo...
prerano mi je jos za nazive ep.pa jos nazivi za prve 4!?aha,vazi... :roll:
i jos se treca zove zove what kate does...AAAAAA!!!no way!inace se 9ep s.2 zvala:
What Kate Did...iskreno se nadam da neko dokojan,ko nema sto cinjet,sjedi pred kompom i plasira ove preglupe nazive epizoda zadnje sezone.

Ovo iz FlashForwarda?

Videla sam samo par epizoda, posto u to vreme cesto nisam bila kod kuce, ali nije losa. Ima mracnu sliku i atmosferu i po tome podseca na - sto se tice filmova i serija sa slicnom tematikom - na Sixth Sense ili Afterlife, umesto na Medium ili, ne daj boze, Ghost Whisperer.
Pogledaću. Mada ne mogu da zamislim M.Foxa u nekoj drugoj ulozi...
Termin im je baš "zanimljiv" : oko pola 2 ujutru :confused:

naravno,previse bi ocigledno bilo...
prerano mi je jos za nazive ep.pa jos nazivi za prve 4!?aha,vazi... :roll:
i jos se treca zove zove what kate does...AAAAAA!!!no way!inace se 9ep s.2 zvala:
What Kate Did...iskreno se nadam da neko dokojan,ko nema sto cinjet,sjedi pred kompom i plasira ove preglupe nazive epizoda zadnje sezone.

Pa možda su i lažni nazivi, ko zna, nebitno.
Mada i nije toliko rano da se pojave prvi nazivi.

Ma ne treba se opterecivati uopste... ;) Sta ce biti i kako ce se zvati.

Nago treba uzivati! ;) Mislim kada pocne!

Ne verujem da se bilo ko opterećuje...:)
Samo diskutujemo o tome, ova tema je predviđena za to.

extra serija, upravo zavrsavam 4 sezonu i sad trebam da skienm petu..:) jedva cekam..
samo sve sam gledao ebz prevoda tak da neke stvari nisam skapirao..xD

Pa što ne nabaviš prevod?

Upravo sam odgledala Haunted na RTS-u. :rumenko:
M.Fox se izgleda pretplatio na uloge napaćenih, duševno izmučenih likova.
A bivšu ženu njegovog lika (valjda mu je bivša žena? ) Lynn Collins, igrala je neku glupaču u True Blood i još negde ( ne sećam se gde) ...
Malo podseća na Kate tj Evangeline Lilly :lol:

hwwlew.jpg

Upravo sam odgledala Haunted na RTS-u. :rumenko:
M.Fox se izgleda pretplatio na uloge napaćenih, duševno izmučenih likova.
A bivšu ženu njegovog lika (valjda mu je bivša žena? ) Lynn Collins, igrala je neku glupaču u True Blood i još negde ( ne sećam se gde) ...
Malo podseća na Kate tj Evangeline Lilly :lol:

hwwlew.jpg
Ha, ha, to mi nije palo na pamet za Kejt :eek: :lol:

Da, brak im je propao posle otmice njihovog sina, koja nikad nije rešena. Žena je kao htela da nstavi sa životom, ali on ostao opsednut time i dalje bezuspešno pokušavao da pronađe sina, pa je napustio policiju i postao privatni detektiv. Dakle, ne preterano originalna premisa - na šta me sve podseća: Doggett iz The X-Files, a donekle i Jack Nicholson u filmu The Crossing Guard, Jack O'Neill iz Stargate SG-1 isto ima tako neku priču, i posebno Afterlife, ali je Afterlife snimljen 3 godine posle The Haunted (2005 u odnosu na 2002).

U prvoj epizodi je glavni lik jurio nekog kidnapera dece i skoro poginuo, mislim da je bio i klinički mrtav, i otad je počeo da vidi mrtve koji mu se obraćaju i sa kojima može da razgovara. Najpre je počeo da vidi tog kidnapera (ne sećam se da li ga je on ubio ili neko drugi, tek kidnaper je bio na obdukcionom stolu kad je ovaj počeo da ga vidi kao da je živ). To je onaj ćelavi lik koji mu se prikazuje u svakoj epizodi.

Uostalom, evo i sinopsisa sa Wikipedije:

Police officer Frank Taylor had the perfect job and perfect family. After his son's unsolved abduction, his life, marriage and career disintegrate. He leaves the force to become a private investigator specializing in missing and abducted children cases. His ex-wife has come to terms with the loss of their child, but Frank is obsessed with one day finding their son. One day Frank's life is forever changed while trying to apprehend Simon, a man linked to several child abductions who eludes the police. A fatal clash leaves Simon dead and Frank in critical condition. As the doctors try to save his life, Frank has a near-death experience in which he sees his missing son. When Frank regains consciousness, he finds that the dead can communicate with him, and that their confusing and frightening manifestations are usually intended to help him in his work. Some of the dead however—including Simon—abuse his new abilities to intentionally mislead or harm him.

Za sve ljubitelje serije "Lost", obaveštenje da su primećene izvesne aktivnost Dharma Initiative u Borči, na uglu ulica Ivana Milutinovića i Proleterske. Kruže neke glasine da su se Jack, Sawyer, Hugo i drugari teleportovali na nepoznatu lokaciju negde na potezu Ovča - Borča - Greda - Padinska Skela. Ako neko ima pouzdane informacije, neka objavi ovde... :roll:

Upravo me je kontaktirao moj insajder iz Borče. Izgleda da je Dharma Initiative izabrala upravo tu lokaciju kao naučni poligon za istraživačke programe prostorno-vremenskih dimenzija. Pretpostavlja se da se na istoj lokaciji nalazi i tajna istraživačka stanica. Još uvek nema informacija o tome gde se nalaze Džek, Sojer i drugari, ali je u okolini primećen muškarac sa ajlajnerom krajnje sumnjivog ponašanja, starosna dob neodređena.

Back