Loše iskustvo sa stomatlogom.! (žalosno)

minimarko

Početnik
Poruka
3
Ja, Đ.B. imao sam problema sa zubima, čuo sam sam za gos. doktrora Igora Repića iz Novog Sada, da je jedan iskusan stomatolog., te sam mu se potom obratio i otisao u njegovu stomatolosku ordinaciju. Gdje je on izvrsio pregled. Ordinacija je izgledala ispod neke skromnosti, nije mi baš ličila na pravu stomatološku ordinaciju. Međutim, kroz njegov razgovor uspio me je ubjediti da bih trebao staviti 4 implatanta u gornju desnu, a dva u donju desnu, zato sto sam u donjoj desni imao svoja 4 zuba. Nakon operacije, zakazao mi je za 3 mjeseca uzimanje otiska. Uzeo mi je otisak i nakon jedne sedmice ja sam dobio gornji i donji most gdje mi je odmah i postavio zube. Bio sam pod anestezijom pa i nisam osjecao sto mi je stavio na implantante. Kada mi je lokalna inekcija popustila osjetio sam da nemam pravi zagriz., te da mi je sve iskrivljeno odnosno da ne liči ni približno onome što smo se dogovorili. Gornji zubi su bili od porculana, a donji su bili koštani. Od sasvim različitog materijala i različitih boja. Strašno sam se razočarao jer sam iz svojih usta osjecao smrad, izgubio sam osjetilo mirisa i to vec traje 2. mjeseca. Doktora sam nazvao telefonski i on mi je rekao da to tako mora biti, te da je on nemoćan po tom pitanju. Obratio sam se drugom stomatologu koji isto radi implatante, kada me je on pregledao čovjek je ostao zaprepasten i rekao "da to ne moze staviti jedan stomatolog, nego da je to "izradio" netko sasvim deseti van stomatoloske struke".
Doktoru Repiću za 6. implatanta i dva mosta platio sam 10 hiljada € plus sam ga nagradio sa 600 €, misleci da ce mi pomoci u mojoj zelji da dobijem prave zube. Međutim, osjecam se potpunoma prevaren. Molim i preporučujem drugim ljudima da ne idu i da ne nasjedaju na takve lazne stomatologe od kojih nece dobiti nista samo ce im uzeti dobre novce., te sve to dobro naplatiti.

S poštovanjem, Đ.B.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.