Loša i doobraa

Ја правим одличну клопу, традиционалну и ону другу. Али кад ми неко постави као услов, или буде једно од првих питања, типа : Јел знаш да куваш? Мени искрено дође да га питам колика су ти ја..? Само сам фина 😎
Baš bi bila fora da ga pitaš. Upitaj ga fino.

Hocu da ti kazem da ne treba da se opterecujes takvim stvarima, sve drugo je bitnije od ta dva ili pet jela koje znas da pravis.
Ako bih poceo brojati, znam mozda i preko 20 jela sam da napravim. Meni kao muskarcu je to sasvim dovoljno. Sto se tice zena danas je takvo vreme da i zene sve manje kuvaju, bar kada je rec o urbanijim sredinama. Pojam domacica izumire polako to je cinjenica. Sada zene gledaju vise prema sebi, zato se mogu videti sve vise i vise top napucane zene a sve manje domacica i neka je tako to je meni kul.

A, to sta neko kaze, davno sam prevazisao taj prag niske tolerancije i sada mi je to apsolutno svejedno. Psi laju vetar nosi ili ono za dobrim konjem prasina se dize.

Ako bih poceo brojati, znam mozda i preko 20 jela sam da napravim. Meni kao muskarcu je to sasvim dovoljno. Sto se tice zena danas je takvo vreme da i zene sve manje kuvaju, bar kada je rec o urbanijim sredinama. Pojam domacica izumire polako to je cinjenica. Sada zene gledaju vise prema sebi, zato se mogu videti sve vise i vise top napucane zene a sve manje domacica i neka je tako to je meni kul.

A, to sta neko kaze, davno sam prevazisao taj prag niske tolerancije i sada mi je to apsolutno svejedno. Psi laju vetar nosi ili ono za dobrim konjem prasina se dize.
И уједно са тим све мање тестостерон мушкараца. Доста феминизираних. И ја не знам у чему је кеч!

Oprosti, ja sam pomislila da si ti zenska osoba, sada ne vazi ono sto sam napisala. Nesporazum.

Back