Hero Sex
Buduća legenda
- Poruka
- 34.578
Daju sve od sebe ,i svaler pride zadovoljanNe znam kako kod vas, unas ubosni su žene odgajane da usreće muškarca. Da mu kvalitetno napune želudac i kvalitetno isprazne jaja. Dakle, savršene smo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daju sve od sebe ,i svaler pride zadovoljanNe znam kako kod vas, unas ubosni su žene odgajane da usreće muškarca. Da mu kvalitetno napune želudac i kvalitetno isprazne jaja. Dakle, savršene smo![]()
Notorni Zeljko S. bi rekao:"Dajte neku losu kojoj radi mastaDa li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Neko moje mišljenje - kuvati i čistiti po kući ili to ne raditi nema ama baš nikakve veze sa seksomDa li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
To ako je muškarac bedevija, da izvineš. Evo jedna bosanka u Bg-u, sve to radila, ima i velike s...pa je ostavi sa dvoje dece. Liku je očigledno potrebno još neštoNe znam kako kod vas, unas ubosni su žene odgajane da usreće muškarca. Da mu kvalitetno napune želudac i kvalitetno isprazne jaja. Dakle, savršene smo![]()
Cak ne znam ni ja sta znaciTo ako je muškarac bedevija, da izvineš. Evo jedna bosanka u Bg-u, sve to radila, ima i velike s...pa je ostavi sa dvoje dece. Liku je očigledno potrebno još nešto
Bedevija? Da jede, j...i pr..Cak ne znam ni ja sta znaci,cuo sam izraz ali ne znam znacenje.
Zavisi ,ako mora bas cistiti obavezno,znaci da se ne moze opustiti a takva je onda i u sexu.Neko moje mišljenje - kuvati i čistiti po kući ili to ne raditi nema ama baš nikakve veze sa seksom
Neee.Zavisi ,ako mora bas cistiti obavezno,znaci da se ne moze opustiti a takva je onda i u sexu.
Naravno , ako se razidju kao osobe tj ako se jedno razvije a drugo ne tu je kraj.Bedevija? Da jede, j...i pr..
Da upravo treniram i u pauzama pisemNeee.
Dosadno ti je pa ispitujes javno mnjenje.
![]()
U kakvim pauzama?Da upravo treniram i u pauzama pisem![]()
imedju dizanja ,mrtvo dizanje radim i sklekove to je jedino od vjezbi sto radimU kakvim pauzama?
histeričnaZavisi ,ako mora bas cistiti obavezno,znaci da se ne moze opustiti a takva je onda i u sexu.
Danas i retko da ima pravih domacica, tako da nema sikiracije sve su dobre u krevetu.Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Bitno da nesto radis.imedju dizanja ,mrtvo dizanje radim i sklekove to je jedino od vjezbi sto radim![]()
Da i napravim zeni caj ponekad i stavim jos kolacic i zovem pauza ,dosta od meneBitno da nesto radis.![]()
To jedino ako je obrijan skrozbez dlake na jeziku.![]()
Ja znam da spremim recimo vise od deset jela.Zena koja ne zna da spremi barem 10 jela to za mene nije ni zena.
Ko te je tome naucio? Zasto tako mislis o sebi? Radi ono sto znas i kako znas. To si ti. I ne obaziri se previse na to ko sta kaze.Ja znam da spremim recimo vise od deset jela.
Prave domacice, mese domaci hleb, razvlace pitu..it.. kao sto vec rekoh, danas to retko ima.
opet đole sa svojom patetikomDanas i retko da ima pravih domacica, tako da nema sikiracije sve su dobre u krevetu.
Sida iz Balaseviceve pesme je bila prava domacica, retko to danas ima.
To je nekakav ludak! Gdje će naći bosanku sa tri sise???To ako je muškarac bedevija, da izvineš. Evo jedna bosanka u Bg-u, sve to radila, ima i velike s...pa je ostavi sa dvoje dece. Liku je očigledno potrebno još nešto
Netačno, domaćice su najbolje.Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Не знам, ал дешава сеTo je nekakav udak! Gdje će naći bosanku sa tri sise???