salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.463
a to su oni fazoni boli glava itd.Seksualna zelja kod zene zavisi sto od hormona sto od opsteg psihofizickog stanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to su oni fazoni boli glava itd.Seksualna zelja kod zene zavisi sto od hormona sto od opsteg psihofizickog stanja.
Nema razlike, samo je klopa bolja![]()
Kasno je jedino kada te kopaju u ilovacuZakasnio sam jbg![]()
Malo sam preuvelicala.Nije bas miliondobro i od dozivljaja te druge osobe
To vec provaljen sistem.a to su oni fazoni boli glava itd.
Sem ako ne boluje od migrene, a ne boluju sve, samo hoce da te otkaci psssta to su oni fazoni boli glava itd.
Нема правила нити било какве повезнице између ове две категорије су смислу тога која жена је добра у кревету. Жене које знају да уживају у сексу се могу наћи подједнако у обе те категорије с можда једином разликом у томе што се домаћице мање сексуално експонирају, више глуме чедност од ових недомаћица.Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Zena koja moze da se opusti i nema kocnica tj da sve moze u seksu je dobra.Sem ako ne boluje od migrene, a ne boluju sve, samo hoce da te otkaci pssst
Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Žene domaćice po ceo dan kuvaju i usisavaju tako da nemaju vremena da misle o seksu, a žene koje nisu domaćice po ceo dan gledaju tutorijale kako se vodi seks i zato su bolje.Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Ne slazem se.Žene domaćice po ceo dan kuvaju i usisavaju tako da nemaju vremena da misle o seksu, a žene koje nisu domaćice po ceo dan gledaju tutorijale kako se vodi seks i zato su bolje.
Naravno da ne,ta koja je promenila 30 kita ne znaci da je bolja pre frigidnaDa li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Ili promiskuitetna?Naravno da ne,ta koja je promenila 30 kita ne znaci da je bolja pre frigidna
Kad bi im usta zavezao na guscu bi progovorileRekoh savršene a to znači i bez dlake na jeziku.![]()
Naravno da ne,ta koja je promenila 30 kita ne znaci da je bolja pre frigidna
Тако је у потпуности се слажем.Dobra u krevetu je zena koja je upoznala svoje telo, seks prihvata kao nesto normalno i prirodno i kapira da u seksu treba da uzivaju obe osobe ukljucene u njega a ne samo da je u sluzbi te druge.
Ja taku zenim odma koja malo trosiŽene domaćinske su na ceni?
Sto godina sam ovde i nisam stekla takav utisak![]()
Drugi ebu a ti Minka usisavaj![]()
Peri mu gaće na ruke da ih druga zubima skidaPeglaj košulje da ih druga gužva![]()
Ja taku zenim odma koja malo trosi
Da trosi ne gaMalo ga troši?
Мислиш ако мирише на сарму боље ће им бити у кревету?Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Bolje nego na parfemМислиш ако мирише на сарму боље ће им бити у кревету?![]()