bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.156
A dao sebi imeTo te ne čini finijim od mene![]()
Ruzislav
Da`l po ruzi, da`l nesto trece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dao sebi imeTo te ne čini finijim od mene![]()
Onda si odlicno inspirisan.Inspirisu me sa ovi Politike![]()
Sta ima da te bude blam, nasi smo kakvi da smo![]()
To te ne čini finijim od mene![]()
Jel to kao u filmu Varljivo leto 68epa sad ću namerno da napišem uinat kćerci direktora cirkusadobra je ona žena koja ume da mesi pitu i sisa khhm
![]()
A dao sebi ime
Ruzislav
Da`l po ruzi, da`l nesto trece?
epa sad ću namerno da napišem uinat kćerci direktora cirkusadobra je ona žena koja ume da mesi pitu i sisa khhm
![]()
Dobro.Birdice gotivim ruže ali ih ne gajim![]()
Možda zato što im je pun penist kuvanja i pranja sudova.A zašto se priča da su žene domaćice loše u sekzu?![]()
Dobra u krevetu je ona koju cesto svrbiDobra u krevetu je zena koja je upoznala svoje telo, seks prihvata kao nesto normalno i prirodno i kapira da u seksu treba da uzivaju obe osobe ukljucene u njega a ne samo da je u sluzbi te druge.
Ta ima neku bakterijsku infekciju, mikoDobra u krevetu je ona koju cesto svrbi
Moze biti ,nisam o tome razmisljaoTa ima neku bakterijsku infekciju, miko
Znao bi da imaMoze biti ,nisam o tome razmisljao![]()
Tako to kod muskaraca funkciose, svrbi pa moras da istreses ,kako kod zena nikad se nisam pitaoZnao bi da ima![]()
Seksualna zelja kod zene zavisi sto od hormona sto od opsteg psihofizickog stanja.Dobra u krevetu je ona koju cesto svrbi
Postoje lekari, Salko, ako se ima takav problem.Tako to kod muskaraca funkciose, svrbi pa moras da istreses ,kako kod zena nikad se nisam pitaoznaci vas nista ne svrbi?
I od milon drugih elemenata ..Seksualna zelja kod zene zavisi sto od hormona sto od opsteg psihofizickog stanja.
Da li su žene domaćice lošije u krevetu od žena koje su sve samo nisu domaćice?
Tu i jeste problem, mozda prvo da upoznas zene?Tako to kod muskaraca funkciose, svrbi pa moras da istreses ,kako kod zena nikad se nisam pitaoznaci vas nista ne svrbi?
Neka ,dok svrbi dobro je kad prestane onda je problemPostoje lekari, Salko, ako se ima takav problem.
Zakasnio sam jbgTu i jeste problem, mozda prvo da upoznas zene?![]()
Nije bas milionI od milon drugih elemenata ..![]()