Loš seks?

Loš seks je kada ti se ta osoba posle malo onako zgadi iako si imao orgazam... dešava mi se to, imam orgazam, ali posle ne želim da ga vidim.
Ви жене по некада не знате шта хоћете.
Да није било секса, не би ти се згадио, а ипак си са њим отишла у кревет.

Loš sex ne postoji,postoje loši partneri,loši vi,da,da,vi koji pljujete taj sex,možda je do vas.
Ne glumatajte,ne folirajte se,možda ste vi proizveli sex koji nije vredan pomena.
On je frajer,digao mu se,curo,uživaj,uživaće do mojega,dama,raširi noge,okupala se,miriše,pa šta....pogledajte se prvo u ogledalo pa sudite.👍

evo samo da nađem vremena ima toliko toga
Loš sex je... uf, ipak nemam vremena
Ajde, ajde, ne zuri, polako. Misli kako pomazes nekolicini nesrecnika koji samo necijim prepricavanjem mogu da dozive i saznaju to.

U principu nakon seksa jednoj strani to moze da bude wau a drugoj moze da bude lose iskustvo, sve zavisi ko je i sta navikao u seksu. Ljudi koji redovno imaju seks, u vecini slucajeva ne desava im se los seks pa i kada menjaju partnere jer su seksualno aktivni, ovi koji nemaju redovno seks, moze se desiti da imaju los seks iz vise razloga: brz zavrsetak, trema, nedostatak rutine..itd.. Ne moze univerzalno postojati los seks kao takav, jer ljudi su navikli na razlicitosti, sto je nekom lose nekom je dobro i obrnuto.
Eeeh zivote... Pegla redovno, tera Porshe-a, a stize i da filozofira...

Loš seks je kada ti se ta osoba posle malo onako zgadi iako si imao orgazam... dešava mi se to, imam orgazam, ali posle ne želim da ga vidim.
😲 ...brate...

Moje mišljenje je da to nema mnogo veze sa ljubavlju. Seks je vise instinkt.
Recimo mogu ja da volim nekog, taj neko da voli mene, da se postujemo i uvazavamo ali da mi nije privlacna i napeta. Sa nekim takvim mogu da imam seks samo iz milosti. Jer zasluzuje time sto mi daje ljubav i postovanje.

A opet mozes nekog da ne volis kao osobu a da ti je privlacna. Obicno kad se dohvatite sve grmi. E to je seks.

Najbolje je ko nadje i jedno i drugo.

Recimo mogu ja da volim nekog, taj neko da voli mene, da se postujemo i uvazavamo ali da mi nije privlacna i napeta. Sa nekim takvim mogu da imam seks samo iz milosti. Jer zasluzuje time sto mi daje ljubav i postovanje.

A opet mozes nekog da ne volis kao osobu a da ti je privlacna. Obicno kad se dohvatite sve grmi. E to je seks.

Ti onda ne znas sta znaci voleti
Ima takvih ljudi

Prilično nezrelo razmišljanje sinak ?

Pripazi da se ne oklizneš kod te koju ne voliš , a ni ona tebe pretpostavljam.

Back