Sančo Panča
Ističe se
- Poruka
- 2.806
Преко хљеба траже погаче што каже стара народна умотворина.Ma besni ste vi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Преко хљеба траже погаче што каже стара народна умотворина.Ma besni ste vi...
Преко хљеба траже погаче што каже стара народна умотворина.
mmm, to deluje hot , kao da je vezana....kada lezi rasirenih nogu na ledjima, gleda u plafon, i samo ga prima u sebe
Znači Paulica voli da je svezana...notirano..mmm, to deluje hot , kao da je vezana![]()
kada si vezana dobrovoljno (naglasak na dobrovoljno), onda je to deo igre u kojoj koristis misice dna zdelice i stezes njegov organ ...mmm, to deluje hot , kao da je vezana![]()
ju ju kakvo silovanje bre, govorimo o dobrovoljnom sexu.kada si vezana dobrovoljno (naglasak na dobrovoljno), onda je to deo igre u kojoj koristis misice dna zdelice i stezes njegov organ ...
.....kada nisi vezana dobrovoljno onda govorimo o silovanju...
Pa nemoj tako....jedna od cestih zenskih fantazija je da bude silovana....ju ju kakvo silovanje bre, govorimo o dobrovoljnom sexu.
Oni koji redovno imaju sex dešava im se takođe loš sex. To je ono, recimo, zaređamo 3 osobe u kratkom periodu, sa jednom bude vau, sa drugom želiš da odeš, sa trećom ne znaš šta da kažeš.. nema to veze sa tremom niti sa nedostatkom rutine već sa tim što neka kombinacija dvoje nije dobra kombinacija.
Шта тачно не ваља у сексу са оргазмом, а знамо да нам је циљ тај оргазам?Loš sex je kad god partneri nisu zadovoljni posle njega. Nema veze toliko sa orgazmom, imala sam sexove bez orgazma ali sam uživala, a bilo je i sexova sa orgazmom koji je bio isforsiran.
Nije cilj sexa orgazam. Mislim, jeste jedan od ciljeva ali ne glavni. Glavno je da partneri oslobode sebe i svoju sexualnu energiju, da se izlemaju ako treba, isprevrću, nauživaju, imaju intenzivnu interakciju, oslobode se kočnica, oslobode se svakog stresa, nauživaju se lepote jedno drugog, izmaze se posle, naljube.. Ako sad nisu svršili svršiće uskoro u drugom sexu. Kod žena osećaj u vagini je prelep kada si stvarno opušten i uživaš.. nekad jednostavno ne možeš da svršiš jer si već svršio prethodno, ali to ništa ne umanjuje taj sex. Zadovoljstvo je što ste zajedno. Sve drugo, ako je cilj samo svršiti, to je neki osrednji ili loš sex. To je neko forsiranje da se svrši, to možeš samo fizičkim nadražajem a i da ne uživaš punoШта тачно не ваља у сексу са оргазмом, а знамо да нам је циљ тај оргазам?
Fak jeaNije cilj sexa orgazam. Mislim, jeste jedan od ciljeva ali ne glavni. Glavno je da partneri oslobode sebe i svoju sexualnu energiju, da se izlemaju ako treba, isprevrću, nauživaju, imaju intenzivnu interakciju, oslobode se kočnica, oslobode se svakog stresa, nauživaju se lepote jedno drugog, izmaze se posle, naljube.. Ako sad nisu svršili svršiće uskoro u drugom sexu. Kod žena osećaj u vagini je prelep kada si stvarno opušten i uživaš.. nekad jednostavno ne možeš da svršiš jer si već svršio prethodno, ali to ništa ne umanjuje taj sex. Zadovoljstvo je što ste zajedno. Sve drugo, ako je cilj samo svršiti, to je neki osrednji ili loš sex. To je neko forsiranje da se svrši, to možeš samo fizičkim nadražajem a i da ne uživaš puno
Све ово горе што си навела, да партнери ослободе своју сексуалну енергију, ослободе се кочница, сваког стреса, имају предогру и све. Све је то потребно да би на крају дошло до свршавања. Чему имати секс а не бити максимално опуштен и не хтјети га? Не слажем се да само физичким надражаје се долази до свршавања, код мушкараца да, али код жена теже.Nije cilj sexa orgazam. Mislim, jeste jedan od ciljeva ali ne glavni. Glavno je da partneri oslobode sebe i svoju sexualnu energiju, da se izlemaju ako treba, isprevrću, nauživaju, imaju intenzivnu interakciju, oslobode se kočnica, oslobode se svakog stresa, nauživaju se lepote jedno drugog, izmaze se posle, naljube.. Ako sad nisu svršili svršiće uskoro u drugom sexu. Kod žena osećaj u vagini je prelep kada si stvarno opušten i uživaš.. nekad jednostavno ne možeš da svršiš jer si već svršio prethodno, ali to ništa ne umanjuje taj sex. Zadovoljstvo je što ste zajedno. Sve drugo, ako je cilj samo svršiti, to je neki osrednji ili loš sex. To je neko forsiranje da se svrši, to možeš samo fizičkim nadražajem a i da ne uživaš puno
kako teže. koliko puta samo sam se dirala tokom života i svaki put svršila.Све ово горе што си навела, да партнери ослободе своју сексуалну енергију, ослободе се кочница, сваког стреса, имају предогру и све. Све је то потребно да би на крају дошло до свршавања. Чему имати секс а не бити максимално опуштен и не хтјети га? Не слажем се да само физичким надражаје се долази до свршавања, код мушкараца да, али код жена теже.
ali mislim da nisu to svi doživeliMa kapiranje. To jeste navodno "zenski" princip a muskarci navodno, svrsavaju i zadovoljni su i na pogled gole ******, ali nije tako. Bas to, treba da se poklope dvoje, da se kapiraju, ne osudjuju, prepuste, stcore taj prostor, da zapravo uzivaju u tome sto se ti principi kod njih desavaju i oslobadjaju ih. To je uzivanje i ludilo. Tada krene prava strast, kad se prepoznate tokom seksi razgovora i krene lavina u stomaku, kod njega pozuda a kod nje onaj osecaj kao da ce frkica izmesana sa sladostrascu. I oboje osete to jedno kod drugog i tu krene to sto zovu preplitanje.
fantazija da, ali pišsemo o realnom sexu?Pa nemoj tako....jedna od cestih zenskih fantazija je da bude silovana....
Jbga... Da tuzno je to. Previse paznje na pogresne odnose.ali mislim da nisu to svi doživeli
Ти си изгледа изузетака од правила.kako teže. koliko puta samo sam se dirala tokom života i svaki put svršila.
Tokom i lošeg seksa mogu da se diram po klitorisu i ako mu je dovoljno krut da svršim. Kao da je mašina. Bukvalno tako.