Loš seks?

Pa osecaj kao da nesto fali tu. Sve je ok, privlaci te fizicki ali... Nesto fali, energija, rasterecenje, nekakve kocnice. Kao da sije ti nagovorio a ona ti je "dala" ili cini uslugu, sta god da radi, to je uvek bio los osecaj. Takav seks odavno izbegavam.

Лош секс је секс којим купиш мир. Нажалост, и то постоји.
Kakav mir? Pojasni mi ovo svega ti? :D

Sto se tice teme kako izgleda los seks?
U principu nakon seksa jednoj strani to moze da bude wau a drugoj moze da bude lose iskustvo, sve zavisi ko je i sta navikao u seksu. Ljudi koji redovno imaju seks, u vecini slucajeva ne desava im se los seks pa i kada menjaju partnere jer su seksualno aktivni, ovi koji nemaju redovno seks, moze se desiti da imaju los seks iz vise razloga: brz zavrsetak, trema, nedostatak rutine..itd.. Ne moze univerzalno postojati los seks kao takav, jer ljudi su navikli na razlicitosti, sto je nekom lose nekom je dobro i obrnuto.

Neki moji primeri:
Ako oboje želimo seks, a nismo u elementu (umor ume da preseče stvari kada je najzanimljivije, pa mora iz delova da se krpi 😅)

Takođe jedna specifičnost baš me zanima ako je možda slučaj i kod drugih.
Seks posle ponoći ili pre 7-8 sati izjutra kod mene ne može da se uporedi sa ovim što radimo tokom dana. Ovde nije samo umor u pitanju, više je to ako dotaknem/oslonim se na bilo šta prebacujem se neseksualan mod i samo tražim mir 😂

Чим се деси секс, тј ако се деси тешко да може бити толико лош. Једино може бити смор и лоше то ако се не трудимо довољно, не зна се намјестити па једна страна увијек мора говорити: ,,ајде овако, ајде онако, то тако не треба" итд. Све је то до искуства јбг.

Чим се деси секс, тј ако се деси тешко да може бити толико лош. Једино може бити смор и лоше то ако се не трудимо довољно, не зна се намјестити па једна страна увијек мора говорити: ,,ајде овако, ајде онако, то тако не треба" итд. Све је то до искуства јбг.
ti si biser

Back