Los odnos sa roditeljima

jedna.devojka1

Početnik
Poruka
10
Ne slazem se dobro sa roditeljima, tata je bezosecajan i hladnokrvan, nikad sa njim nisam bila bliska nemam nikakav odnos sa njim.Nekoliko puta sam dobila i batine.Sa majkom se ponekad slazem ali najcesce ne.Svaki dan mi unosi nervozu, omalovazava me (cesto vezano za izgled, nalazi mane). Sve u porodici obrce protiv mene, prica neistine koje ja ne mogu da trpim a kada poreknem ili progovorim odma me ucutkaju. Preda mnom se ponasa zlo i bezobrazno, a pred drugima glumi zrtvu i ja ispadam najgora a ne mogu dokazati da to nije tako.Svi u porodici me napadaju.Non stop mi se mesa u vezu. Uskoro punim 18 i prete da jedva cekaju I da ce me izbaciti iz kuce.Sve moje drugarice imaju super roditelje.Osecam se usamljeno.. volela bi da se nikad nisam rodila.

Preseli se kod decka.
To je rešenje na kratke staze. Ništa joj ne garantuje trajnu vezu. Ali neću da je baksuziram i traumiram posle svega što je napisala.

Realno, ja takvu porodicu nemam, imam neslaganja, imam tu i tamo loš odnos sa roditeljima ali me sigurno neće izbaciti. Lepo reče buudala. Udaj se. Ako te baš dečko voli, samo nametneš priču o detetu, središ to i brak :D

To je rešenje na kratke staze. Ništa joj ne garantuje trajnu vezu. Ali neću da je baksuziram i traumiram posle svega što je napisala.

Realno, ja takvu porodicu nemam, imam neslaganja, imam tu i tamo loš odnos sa roditeljima ali me sigurno neće izbaciti. Lepo reče buudala. Udaj se. Ako te baš dečko voli, samo nametneš priču o detetu, središ to i brak :D
Hahahah ma kakvo dete decko ima tek 18 😄 A i zivi sa roditeljima

I decko zivi sa roditeljima tek mu je 18 🙂

Kad bih mogla iselila bi se sto pre...
Онда ради на томе.
Ја сам се иселила из родитељске куће са 19.
Нисам имала проблем те врсте, али сам желела да будем самостална.

Запамти да, иако свако може да постане родитељ, нису сви рођени да то и буду.

Онда ради на томе.
Ја сам се иселила из родитељске куће са 19.
Нисам имала проблем те врсте, али сам желела да будем самостална.

Запамти да, иако свако може да постане родитељ, нису сви рођени да то и буду.
Kako si uspela da se iselis i da se osamostalis finansijski??

Kako si uspela da se iselis i da se osamostalis finansijski??
Sve zavisi da li si inteligetna. Ako si inteligetna onda nauci web dizajn i bavi se programiranjem, mozes za godinu dana sasvim solidno da naucis. Ja sam ucio 6 meseci po 20-30 minuta i sad sam solidan. Ako ulozis vise vremena(mene mrzi jer radim) onda ce rezultat biti i pre. Ako nisi pametna predji u medicinsku i pali za norvesku ili nemacku kad zavrsis. Uci nemacki u prvoj i drugoj opciji. Jezik mozes da naucis za par meseci ako se potrudis.

Ne slazem se dobro sa roditeljima, tata je bezosecajan i hladnokrvan, nikad sa njim nisam bila bliska nemam nikakav odnos sa njim.Nekoliko puta sam dobila i batine.Sa majkom se ponekad slazem ali najcesce ne.Svaki dan mi unosi nervozu, omalovazava me (cesto vezano za izgled, nalazi mane). Sve u porodici obrce protiv mene, prica neistine koje ja ne mogu da trpim a kada poreknem ili progovorim odma me ucutkaju. Preda mnom se ponasa zlo i bezobrazno, a pred drugima glumi zrtvu i ja ispadam najgora a ne mogu dokazati da to nije tako.Svi u porodici me napadaju.Non stop mi se mesa u vezu. Uskoro punim 18 i prete da jedva cekaju I da ce me izbaciti iz kuce.Sve moje drugarice imaju super roditelje.Osecam se usamljeno.. volela bi da se nikad nisam rodila.
Pa sad mozda i malo preterujes,nemoguce da su protiv rodjenog deteta toliko protiv bez razloga

Back