to i jesu štikle + pista, logično da se hoda pažljivo
ne mogu da verujem šta izmišljate da biste nešto zamerali. i to žene ženama, uvek gore nego muškarci ženama :s
kako misliš nisu? nisam rekla to kao generalnu tvrdnju, već da je na času yoge na koji ja idem najelastičnija punija žena srednjih godina. znači moguće je, tako da bih se ja uzdržala od procenjivanja nečije atletičnosti samo 'na oko'
Koji motiv imam da zameram u mojim godinama zenama bilo sta u estetskom smislu?
Da sam mladja pa nekako, mozda se negde trazim ali sada...
Valjda je logicnije da zameram nesto Klaudiji Sifer, vidi, trepavica u levom uglu oka ide nakrivo...ili nesto slicno.
Ne dopada mi se ekstrem, nikada mi se nije svidjao trend da budemo mrsavi ili bucmasti, da ne jedemo gluten ili da preskacemo obroke ili sta god. Svakako da postoji na milione i milione nas koji preskacu ili ne jedu gluten, mrsaviji su ili puniji ali problem nastaje kada se ukljuce kampanje.
Bunila sam se protiv izbacivanja supermodela sa VS revija. Sklonili su ih jer su zene pogresno na njih reagovale.
Sada imamo ocigledno pune osobe koje takodje salju odredjenu poruku.
Cine nejasnom liniju sta je puno za mladu osobu.
I nije problem sto je neko nn lice punije, ima punooo prelepih punijih devojaka ali je problem kada sve reklame u poslednje vreme koje vidjam (Dove, Always ulosci, donji ves) angazuju punije osobe.
Ima nas niskih, visokih, lepih, manje lepih, da li treba da angazuju manekene za sve nas?
Zasto jednostavno modeli ne mogu da budu vitke zene a da brojevi idu od 36 do 46, kako su po konfekciji uvek i isli?
Svako ce naci svoj broj, isprobati komad i pogledati sebe u ogledalo.
Ispada da lepe zene imaju manje prava.
Prestacemo da ih slikamo...mozda uvrede druge. Malo mi to dodje iscaseno.
Ne govorim o licnom ukusu nekog muskarca.