Los Angeles: "Bikini and Sweem Week" Revija kada rasne dame marširaju...

На теми о дијети већина жена која тамо борави, жали се на изглед и здравље и покушава да реши проблем није ни принети овој крупноћи из увода (ове прекрупне жене). И тамо добијају пуну подршку свих нас да скину кг које не воле. А одједном су много деље од њих сасвим ОК. Ко је овде луд?
To što nekom dam podršku na toj temi ne znači da ja mislim da je debela,nego da joj želim da dodje do cilja ma kakav on bio. Jer na šta bi ličilo da ja nekom pametujem da nije debeo ili da je mršav za neke moje standarde?

To što nekom dam podršku na toj temi ne znači da ja mislim da je debela,nego da joj želim da dodje do cilja ma kakav on bio. Jer na šta bi ličilo da ja nekom pametujem da nije debeo ili da je mršav za neke moje standarde?
Тачно, али не можемо ни за неки евидентни екстрем тврдити да то није.

Тачно, али не можемо ни за неки евидентни екстрем тврдити да то није.
evidentno je relativno jer je društvo izgradilo neku nepisanu normu...tu ne računam telesne deformitete
zamisli sebe take kaka si na planeti debelih kako bi te posmatrali i čudili se i pitali se jao jao od čega li boluje kad je ovako smršala

žene koje treniraju sa tegovima u starosti imaju i do 3x gušće kosti, čime izbegavaju jedno od najčešćih oboljenja koje pogađa starije žene - osteoporozu

padovi su glavni uzrok smrti i invaliditeta osoba starijih od 65 godina. najbolja zaštita od padova je mišićna masa

ne želim da se nečiji invaliditet ili palijativa plaća o mom trošku ili trošku građana ove države. želim javnu kampanju posramljivanja ljudi koji beže od tegova kao đavo od krsta

bukvalno. kako neko mene ili moje dete može naterati da budemo gojazni ako to ne želimo. pri čemu mislim da je gojaznost multifaktorska i da se ne može tako lako svesti na navike i snagu volje. mozak gojazne osobe je drugačiji, osetljiviji na hormon gladi i ima jači dopaminski sistem nagrađivanja kad je hrana u pitanju. drugoćin rečima: teže podnose glad, i mozak ih više nagrađuje izlivom dopamina nego prosečnu osobu. zato lekovi poput Ozempica tako dobro rade, ali ne samo za gojaznost već i za druga kompulzivna ponašanja poput grickanja noktiju, alkoholnizam, itd. mnogo ljudi koji su na terapiji Ozempikom sada izlaze sa svedočenju a da im je taj lek eliminisao i grickanje noktiju, alkoholizam, kompulzivno onlajn šopingovanje itd. gojaznost je poremećaj te vrste

ali da kao obezglavljena ćurka paranoišem da je gojaznost prelazna k'o infektivna bolest, ne pada mi na pamet
Pa jeste, ali upotreba tog leka je izazvala nestasice za dijabeticare, zar ne?

Pa jeste, ali upotreba tog leka je izazvala nestasice za dijabeticare, zar ne?

privremeno, ali je za rezultat imalo da se u upotrebu stave i drugi semaglutidi, a Ozempik se sada i marketuje kao lek za gojaznost.

u početku sam bila skeptična, ali sada podržavam. šta god je potrebno da se pomogne ljudima čiji je mozak u kandžama bolesti gojaznosti

doduše, treba još vremena da prođe da bismo znali dugoročne efekte leka, recidiv, mnogi se žale i na gubitak mišićne mase, zato je vežbanje neophodno. ali za sad stvarno obećava

privremeno, ali je za rezultat imalo da se u upotrebu stave i drugi semaglutidi, a Ozempik se sada i marketuje kao lek za gojaznost.

u početku sam bila skeptična, ali sada podržavam. šta god je potrebno da se pomogne ljudima čiji je mozak u kandžama bolesti gojaznosti

doduše, treba još vremena da prođe da bismo znali dugoročne efekti leka, recidiv, mnogi se žale i na mišićnu masu, zato je vežbanje neophodno. ali za sad stvarno obećava
Nisam ispratila dalje od onih prvih bombasticnih vesti za dijabeticare, thx!

ovo je komercijalna revija, oni hoće da prodaju bruseve i kupaćih većih korpi

ti ako hoćeš samo visoku modu, ti gledaj takve revije, stvari koje niti možeš da priuštiš niti bi imala gde da nosiš i mirna Bačka
Ја уопште не пратим високу моду, слаб ти је аргумент.
Користим огледало и знам да сада не могу да обучем оно што сам могла пре 15 година.
Односно, могу, али ћу изгледати као ове "манекенке".
Гардероба, пре свега, служи да истакне оно што је на теби лепо, и да прикрије недостатке. У овом случају вишкове.
А комерцијална продаја увек подилази потрошачу.
У ери дебелих, продаваће 17XL бројеве. Неће их они убеђивати да није здраво да изгледају тако.
Проблем је што се и ми понашамо као да је то нормално.
Буди другачији, помири се са собом, цветићи миришу, лептирићи лете, сви смо дебели и срећни...
У страху да ће нас обележити као политички некоректне и затуцане, више не називамо ствари правим именом.

ne želim da se moja deca ugledaju na osobe koje ne mažu zaštitni faktor i misle da je rak kože poželjan i normalan
Објасни то својој деци.
Као што ја објашњавам да није нормално бити ни дебео, ни мршав.

bukvalno. kako neko mene ili moje dete može naterati da budemo gojazni ako to ne želimo. pri čemu mislim da je gojaznost multifaktorska i da se ne može tako lako svesti na navike i snagu volje. mozak gojazne osobe je drugačiji, osetljiviji na hormon gladi i ima jači dopaminski sistem nagrađivanja kad je hrana u pitanju. drugoćin rečima: teže podnose glad, i mozak ih više nagrađuje izlivom dopamina nego prosečnu osobu. zato lekovi poput Ozempica tako dobro rade, ali ne samo za gojaznost već i za druga kompulzivna ponašanja poput grickanja noktiju, alkoholnizam, itd. mnogo ljudi koji su na terapiji Ozempikom sada izlaze sa svedočenju a da im je taj lek eliminisao i grickanje noktiju, alkoholizam, kompulzivno onlajn šopingovanje itd. gojaznost je poremećaj te vrste

ali da kao obezglavljena ćurka paranoišem da je gojaznost prelazna k'o infektivna bolest, ne pada mi na pamet
Шалиш се да дете није подложно маркетингу?
Ћеркина другарица од 8. разреда не једе, изгледа анорексично, јер је негде видела да је то пожељно.
Друга жели велико дупе као Кардашијанка.
Тебе можда не може нико да натера, али децу у пубертету је врло лако обрлатити.
Сада у томе имамо и велику помоћ друштвених мрежа.

Гардероба, пре свега, служи да истакне оно што је на теби лепо, и да прикрије недостатке. У овом случају вишкове.
А комерцијална продаја увек подилази потрошачу.
У ери дебелих, продаваће 17XL бројеве. Неће их они убеђивати да није здраво да изгледају тако.

moda nije državna (osim možda u Severnoj Koreji), nema ulogu ni da vaspitava ni da reguliše tržište, već samo da moralno neutralno odgovara na potrebe tržišta

7xl osobe postoje? evo odeće za njih. kraj priče

moda nije državna (osim možda u Severnoj Koreji), nema ulogu ni da vaspitava ni da reguliše tržište, već samo da moralno neutralno odgovara na potrebe tržišta

7xl osobe postoje? evo odeće za njih. kraj priče
Где сам ја написала да је државна?
17 xl особе постоје и налазе себи гардеробу сада већ сасвим нормално.
Прихваћено је да постоје још од времена када је Луис морао да носи хаљинице...
Али, још једном, за оне који слабије капирају: не треба промовисати ни као пожељно, ни као ново нормално.

U Los Anđelesu je 13. juna 2023. održana modna revija kupaćih kostima i predivnih haljina za plažu...

Revija pod sloganom #bikini#sweemweek se održava već devet godina, a specifična je po tome da
manekenke više liče više na naše rođake, prijateljice, komšinice, na plus size sugrađanke, nego na štkljaste
manekenke čuvenih modnih kuća u svetu.

Komentari mnogih muškaraca pokazuju da su baš rasne žene ideali njihovih snova...

:heart2: :heart2: :heart2:
Prelepe su, stvarno medene. 🥰

Где сам ја написала да је државна?
17 xl особе постоје и налазе себи гардеробу сада већ сасвим нормално.
Прихваћено је да постоје још од времена када је Луис морао да носи хаљинице...
Али, још једном, за оне који слабије капирају: не треба промовисати ни као пожељно, ни као ново нормално.
Još da ih ne biraju zbog odgovarajućeg odnosa struk : kukovi, pa onda još modeli koji ističu goozu, sve ne bi li se neka domaćica navukla da i ona plaća donji veš po 500-600$.

Back