letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.141
UV zraci su glavni uzročnik znakova starenja kože. vaše bore i fleke naprosto ne prijaju mom oku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što nekom dam podršku na toj temi ne znači da ja mislim da je debela,nego da joj želim da dodje do cilja ma kakav on bio. Jer na šta bi ličilo da ja nekom pametujem da nije debeo ili da je mršav za neke moje standarde?На теми о дијети већина жена која тамо борави, жали се на изглед и здравље и покушава да реши проблем није ни принети овој крупноћи из увода (ове прекрупне жене). И тамо добијају пуну подршку свих нас да скину кг које не воле. А одједном су много деље од њих сасвим ОК. Ко је овде луд?
Тачно, али не можемо ни за неки евидентни екстрем тврдити да то није.To što nekom dam podršku na toj temi ne znači da ja mislim da je debela,nego da joj želim da dodje do cilja ma kakav on bio. Jer na šta bi ličilo da ja nekom pametujem da nije debeo ili da je mršav za neke moje standarde?
Svako ima drugačiji ukus. Meni je bolje plus 10 nego minus 10. Volim da ljuljaška.Тачно, али не можемо ни за неки евидентни екстрем тврдити да то није.
+ 10 није болестSvako ima drugačiji ukus. Meni je bolje plus 10 nego minus 10. Volim da ljuljaška.![]()
Mozda da otvoriš temu o tom,ovde da se prepiremo samo o težini?ne želim da se moja deca ugledaju na osobe koje ne mažu zaštitni faktor i misle da je rak kože poželjan i normalan
I to zavisi odakle se računa+ 10 није болест
30 јесте
Mozda da otvoriš temu o tom,ovde da se prepiremo samo o težini?
evidentno je relativno jer je društvo izgradilo neku nepisanu normu...tu ne računam telesne deformiteteТачно, али не можемо ни за неки евидентни екстрем тврдити да то није.
žene koje treniraju sa tegovima u starosti imaju i do 3x gušće kosti, čime izbegavaju jedno od najčešćih oboljenja koje pogađa starije žene - osteoporozu
Pa jeste, ali upotreba tog leka je izazvala nestasice za dijabeticare, zar ne?bukvalno. kako neko mene ili moje dete može naterati da budemo gojazni ako to ne želimo. pri čemu mislim da je gojaznost multifaktorska i da se ne može tako lako svesti na navike i snagu volje. mozak gojazne osobe je drugačiji, osetljiviji na hormon gladi i ima jači dopaminski sistem nagrađivanja kad je hrana u pitanju. drugoćin rečima: teže podnose glad, i mozak ih više nagrađuje izlivom dopamina nego prosečnu osobu. zato lekovi poput Ozempica tako dobro rade, ali ne samo za gojaznost već i za druga kompulzivna ponašanja poput grickanja noktiju, alkoholnizam, itd. mnogo ljudi koji su na terapiji Ozempikom sada izlaze sa svedočenju a da im je taj lek eliminisao i grickanje noktiju, alkoholizam, kompulzivno onlajn šopingovanje itd. gojaznost je poremećaj te vrste
ali da kao obezglavljena ćurka paranoišem da je gojaznost prelazna k'o infektivna bolest, ne pada mi na pamet
Pa jeste, ali upotreba tog leka je izazvala nestasice za dijabeticare, zar ne?
Nisam ispratila dalje od onih prvih bombasticnih vesti za dijabeticare, thx!privremeno, ali je za rezultat imalo da se u upotrebu stave i drugi semaglutidi, a Ozempik se sada i marketuje kao lek za gojaznost.
u početku sam bila skeptična, ali sada podržavam. šta god je potrebno da se pomogne ljudima čiji je mozak u kandžama bolesti gojaznosti
doduše, treba još vremena da prođe da bismo znali dugoročne efekti leka, recidiv, mnogi se žale i na mišićnu masu, zato je vežbanje neophodno. ali za sad stvarno obećava
Ја уопште не пратим високу моду, слаб ти је аргумент.ovo je komercijalna revija, oni hoće da prodaju bruseve i kupaćih većih korpi
ti ako hoćeš samo visoku modu, ti gledaj takve revije, stvari koje niti možeš da priuštiš niti bi imala gde da nosiš i mirna Bačka
Објасни то својој деци.ne želim da se moja deca ugledaju na osobe koje ne mažu zaštitni faktor i misle da je rak kože poželjan i normalan
Шалиш се да дете није подложно маркетингу?bukvalno. kako neko mene ili moje dete može naterati da budemo gojazni ako to ne želimo. pri čemu mislim da je gojaznost multifaktorska i da se ne može tako lako svesti na navike i snagu volje. mozak gojazne osobe je drugačiji, osetljiviji na hormon gladi i ima jači dopaminski sistem nagrađivanja kad je hrana u pitanju. drugoćin rečima: teže podnose glad, i mozak ih više nagrađuje izlivom dopamina nego prosečnu osobu. zato lekovi poput Ozempica tako dobro rade, ali ne samo za gojaznost već i za druga kompulzivna ponašanja poput grickanja noktiju, alkoholnizam, itd. mnogo ljudi koji su na terapiji Ozempikom sada izlaze sa svedočenju a da im je taj lek eliminisao i grickanje noktiju, alkoholizam, kompulzivno onlajn šopingovanje itd. gojaznost je poremećaj te vrste
ali da kao obezglavljena ćurka paranoišem da je gojaznost prelazna k'o infektivna bolest, ne pada mi na pamet
Гардероба, пре свега, служи да истакне оно што је на теби лепо, и да прикрије недостатке. У овом случају вишкове.
А комерцијална продаја увек подилази потрошачу.
У ери дебелих, продаваће 17XL бројеве. Неће их они убеђивати да није здраво да изгледају тако.
Где сам ја написала да је државна?moda nije državna (osim možda u Severnoj Koreji), nema ulogu ni da vaspitava ni da reguliše tržište, već samo da moralno neutralno odgovara na potrebe tržišta
7xl osobe postoje? evo odeće za njih. kraj priče
Prelepe su, stvarno medene.U Los Anđelesu je 13. juna 2023. održana modna revija kupaćih kostima i predivnih haljina za plažu...
Revija pod sloganom #bikini#sweemweek se održava već devet godina, a specifična je po tome da
manekenke više liče više na naše rođake, prijateljice, komšinice, na plus size sugrađanke, nego na štkljaste
manekenke čuvenih modnih kuća u svetu.
Komentari mnogih muškaraca pokazuju da su baš rasne žene ideali njihovih snova...
![]()
![]()
![]()
Još da ih ne biraju zbog odgovarajućeg odnosa struk : kukovi, pa onda još modeli koji ističu goozu, sve ne bi li se neka domaćica navukla da i ona plaća donji veš po 500-600$.Где сам ја написала да је државна?
17 xl особе постоје и налазе себи гардеробу сада већ сасвим нормално.
Прихваћено је да постоје још од времена када је Луис морао да носи хаљинице...
Али, још једном, за оне који слабије капирају: не треба промовисати ни као пожељно, ни као ново нормално.