Los Angeles: "Bikini and Sweem Week" Revija kada rasne dame marširaju...

Уместо да се пружи подршка, па да се договоримо и организујемо неку активност, или на послу сви једемо здраво као солидарност са онима којима би лоша храна још више пореметила здравље а да им не правимо зазубице и тако пружимо подршку и покажемо добру вољу ми смо мице мале ако лажемо да је то лепо и здраво.

Има ту и нормалне тежине, баш су згодне...али, не морамо баш на писти да гледамо кости или како се месо прелива преко купаћег.
Не прија оку и то је то.

ovo je komercijalna revija, oni hoće da prodaju bruseve i kupaćih većih korpi

ti ako hoćeš samo visoku modu, ti gledaj takve revije, stvari koje niti možeš da priuštiš niti bi imala gde da nosiš i mirna Bačka

Уместо да се пружи подршка, па да се договоримо и организујемо неку активност, или на послу сви једемо здраво као солидарност са онима којима би лоша храна још више пореметила здравље и тако пружило подршку и покажемо добру вољу ми смо мице мале ако лажемо да је то лепо и здраво.
Ej, znas sta, ne serri :malav:
De sad kad su toblerone na akciji!!!

Svaka revija je pokazivanje necijeg umetnickog dela, a koji ce umetnicki pravac biti zastupljen zavisi od umetnika
U skladu sa pravcem biraju se i manekenke koje ce to da iznesu onako kako je umetnik zamislio
Presiroko ti definises umetnost. Nesto je prosto moda namenjena proizvodnji na traci da ljudi pokriju nagost.

Ни ја не могу да верујем да неки подржавају гојазност која је узрок великог броја проблема и тиме те људе још више гурају у пропаст. Под камуфлажом толеранције. И то жене женама.
Испадаш пријатељ ако другу жену са приметним вишком тапшеш по рамену, а не ако јасно кажеш како то није здраво. Које лицемерје.

gde ja podržavam gojaznost? moliću direktan citat

rekla sam da su tela sa snimka, uz par izuzetaka - poželjna. jer jesu.

ta tvoja paranoja je nešto drugo.

Ej, znas sta, ne serri :malav:
De sad kad su toblerone na akciji!!!
То једи кући, где те нико не види.
Па стварно. Другарица је на неком режиму. Једе само салате тренутно, ни воће. Не због кг, има други проблем.
Не зовем је на кафу, не пије тренутно ни њу, само воду. Узела бих сладолед, али се уздржим пред њом. Идемо у шетњу. Шта фали...

То једи кући, где те нико не види.
Па стварно. Другарица је на неком режиму. Једе само салате тренутно, ни воће. Не због кг, има други проблем.
Не зовем је на кафу, не пије тренутно ни њу, само воду. Узела бих сладолед, али се уздржим пред њом. Идемо у шетњу. Шта фали...
Pravda za toblerone na poslu!!

ne znam kakvom mozgu ovo telo nije poželjno

Screenshot_20230628_112555_com.google.android.youtube.jpg

ovo je ne samo gym goals nego trenutno verovatno najpoželjniji tip tela. savršen odnos kukova i struka, ravan stomak, mišićave noge, čvrste visoko postavljene grudi.. savršenstvo

ne znam kakvom mozgu ovo telo nije poželjno

Pogledajte prilog 1368184

ovo je ne samo gym goals nego trenutno verovatno najpoželjniji tip tela. savršen odnos kukova i struka, ravan stomak, mišićave noge, čvrste visoko postavljene grudi.. savršenstvo
Ова жена јесте у граници здравља и то је ОК. Некоме је то природна, активна тежина. Да, има лепе пропорције, за мене је јача али је облик тела леп.
Лично сам писала о оним гојазнијим.

Ова жена јесте у граници здравља и то је ОК. Некоме је то природна, активна тежина. Да, има лепе пропорције, за мене је јача али је облик тела леп.
Лично сам писала о оним гојазнијим.

ne, napisala si da nije normalno da ja kao žena podržavam gojaznost. pa te pitam za direktan citat gde sam rekla da je to poželjno i da ja to podržavam

И ти си написала да жене увек нешто замерају женама као да је то злонамерено. Деца нам јесу све дебља и физички све неспособнија, то не кажем ја него они који раде са њима. Само још фали да гледају нешто што није здраво као пожељно.

Ако ми сестра набаци 20 кг и умисли да је то ОК наравно да ћу је продрмати за рамена и видети шта не штима, физички или психички. Нећу јој сигурно говорити како је прекрасна и да само тако настави.

Lepe su, prelepe, mnogo, mnogo lepše i privlačnije nego žene normalne tt. Svaka žena treba da teži ovakvom idealu. Da li sam pogodila temu?:vnaocare:
Najvaznije je biti privlacan i seksi, podrzan da sa perlama medju guzovima i golim sisama moze da se setka i slika.
Zato danas kada se otvori dnevna stampa, jedine vijesti koje se odnose na pojedinacne zene, jeste koja se slikala gola, koja je seksi.
Tako da danas, kada konacno imamo i borkinje protiv fetfobije, imamo sansu da gledamo i slike debelih zena da nam masu guzovima. Jer i one su prelijepe i one mogu kroz zivot gujicom.

На теми о дијети већина жена која тамо борави, жали се на изглед и здравље и покушава да реши проблем није ни принети овој крупноћи из увода (ове прекрупне жене). И тамо добијају пуну подршку свих нас да скину кг које не воле. А одједном су много деље од њих сасвим ОК. Ко је овде луд?

Sve vas ugrozava. Sto ste toliko plasljive? Ne dopada ti se kako neko izgleda? Ne gledas.

Ali to se promovise moj ti. Jeste, zakuka domacica i okrenu na zadrugu i aktuelnosti.

bukvalno. kako neko mene ili moje dete može naterati da budemo gojazni ako to ne želimo. pri čemu mislim da je gojaznost multifaktorska i da se ne može tako lako svesti na navike i snagu volje. mozak gojazne osobe je drugačiji, osetljiviji na hormon gladi i ima jači dopaminski sistem nagrađivanja kad je hrana u pitanju. drugoćin rečima: teže podnose glad, i mozak ih više nagrađuje izlivom dopamina nego prosečnu osobu. zato lekovi poput Ozempica tako dobro rade, ali ne samo za gojaznost već i za druga kompulzivna ponašanja poput grickanja noktiju, alkoholnizam, itd. mnogo ljudi koji su na terapiji Ozempikom sada izlaze sa svedočenju a da im je taj lek eliminisao i grickanje noktiju, alkoholizam, kompulzivno onlajn šopingovanje itd. gojaznost je poremećaj te vrste

ali da kao obezglavljena ćurka paranoišem da je gojaznost prelazna k'o infektivna bolest, ne pada mi na pamet

Back