Los Angeles: "Bikini and Sweem Week" Revija kada rasne dame marširaju...

Ovde se vodi b
Наравно да има места, нећемо стрељати ни штркљаве, ни дебеле.
Али, време је да се вратимо нормалном и здравом, у сваком смислу.
И то треба пропагирати.
Ovde se verbalno streljaju štrkljavi, fizički je ionako nemoguće, forum je.

A sta je fazon? Da se udari kontra bolesno mrsavima sa ovim debelim zenama, takodje nezdravog izgleda a vala i zdravlja?

Dokle ce jedna krajnost da se takmici sa drugom?

Ovo nisu zgodne zene, niti su zdrave
Има ту и нормалне тежине, баш су згодне...али, не морамо баш на писти да гледамо кости или како се месо прелива преко купаћег.
Не прија оку и то је то.

Ja nemam nista protiv da je u opisu posla manekenke da je mrsava, sve to ima svoje zasto, i vrlo dobro znam koliko olaksava moj deo posla i dizajnerov kad je manekenka lepo mrsava
Ne pricam o anoreksicnim bolesnim izgledima, pricam o jednoj elegantnoj mrsavosti
Meni da ove iz teme dodju u studio na beauty fotkanje i retusiranje ja bih im rekla aj nalevo krug izadji :lol: jer je skiplja dara nego maslo raditi sa takvim modelom, ne isplati se nikome

Ооок...зашто онда сметају штркљаве?
Гардероба на њима ипак лепше стоји.
To je diskutabilno da li im lepse stoji garderoba. Uostalom, bikini modeli uglavnom nisu bile jednako mrsave kao modeli koji su nosili druge stvari.
Ali ako je poenta da garderobu nose ljudi, onda bi trebalo da i moja mama moze nesto za sebe da vidi na tim revijama, sto se naravno nikada nece desiti jer je ovo lazna inkluzivnost.

Ja nemam nista protiv da je u opisu posla manekenke da je mrsava, sve to ima svoje zasto, i vrlo dobro znam koliko olaksava moj deo posla i dizajnerov kad je manekenka lepo mrsava
Ne pricam o anoreksicnim bolesnim izgledima, pricam o jednoj elegantnoj mrsavosti
Meni da ove iz teme dodju u studio na beauty fotkanje i retusiranje ja bih im rekla aj nalevo krug izadji :lol: jer je skiplja dara nego maslo raditi sa takvim modelom, ne isplati se nikome
Сем тога што не орија оку, ни једно ни друго заиста није здраво.
Ја сам у једном тренутку, не својом вољом, имала 58 кг на 180 цм висине. Нисам имала снаге ни за шта, стално сам се осећала болесно и малаксало.
Сада имам неколико кг вишка, гуши ме, смета ми кад се крећем.
Само нам тело говори шта је наша идеална тежина.
И тврдим да се нико не осећа добро кад је оремршав, нити кад је дебео.
Фирме су паре згрнуле на препаратима за мршављење, сада нам пропагирају дебљину као идеал лепоте.
Не, није и никада неће бити лепо.

To je diskutabilno da li im lepse stoji garderoba. Uostalom, bikini modeli uglavnom nisu bile jednako mrsave kao modeli koji su nosili druge stvari.
Ali ako je poenta da garderobu nose ljudi, onda bi trebalo da i moja mama moze nesto za sebe da vidi na tim revijama, sto se naravno nikada nece desiti jer je ovo lazna inkluzivnost.
Моја мама није ишла на ревије и није се тамо облачила. Оде у бутик, проба, стане испред огледала и види својим очима.
Оно што некоме са 90 кг стоји добро, можда мени неће. Иако имам исто 90, рецимо.
Модне писте пропагирају трендове, неки од њих заиста нису носиви.
Зато њихова реч није последња, и не треба да буде.

Моја мама није ишла на ревије и није се тамо облачила. Оде у бутик, проба, стане испред огледала и види својим очима.
Оно што некоме са 90 кг стоји добро, можда мени неће. Иако имам исто 90, рецимо.
Модне писте пропагирају трендове, неки од њих заиста нису носиви.
Зато њихова реч није последња, и не треба да буде.
Slazem se donekle. Ali eto, Em vidi zaveru svuda.

kako vidiš da nisu elastične samo na osnovu defilovanja po pisti? mislim, moraju da šetaju usporeno jer pokazuju veš

to je samo predrasuda, na času joge na koji idem najelastičnija je jedna starija punija žena. nikome fleksibilnost ne dolazi bez rada

Koliko sam videla, a priznajem da nisam pazljivo gledala, sve su bile jako nestabilne u hodu osim ovih u dugim haljinama koje su inace na vitkijoj strani.

Prirodna sklonost ka vecoj tezini je meni na oko sasvim u redu.
Postoje krupni ljudi koji su pokretni.

Ako devojka u dvadesetim hoda tako da pazi da ne slomi stiklu ispod sebe, sta ce biti za dvadesetak godina?
Nisam za vitkost po svaku cenu ali jesam za to da mladi i stariji mogu da se saviju, da zavezu pertle, da imaju pun zivot.

Nisu na jogi najelasticnije gojazne zene. Bavim se jogom dvadeset godina, vrlo, vrlo retko puniji ljudi uopste vezbaju. I nije problem sto su puniji, mogu da budu puni i fit ali to je pre izuzetak nego pravilo.

Najelasticniji su oni koji su se u detinjstvu bavili karateom, baletom, gimnastikom, mozda klizanjem, ne znam. Zato je pogresno decu sklanjati od sporta i hraniti sa puno masti i secera.
Te masne celije, ako iste ostanu kroz pubertet, ne mogu da se uniste, kada covek oslabi ostaju kao sace u organizmu.
Ispumpaju se i pumpaju.
Mnogo je vazno da deca budu vitkija i pokretljiva.

Koliko sam videla, a priznajem da nisam pazljivo gledala, sve su bile jako nestabilne u hodu osim ovih u dugim haljinama koje su inace na vitkijoj strani.

Prirodna sklonost ka vecoj tezini je meni na oko sasvim u redu.
Postoje krupni ljudi koji su pokretni.

Ako devojka u dvadesetim hoda tako da pazi da ne slomi stiklu ispod sebe, sta ce biti za dvadesetak godina?
Nisam za vitkost po svaku cenu ali jesam za to da mladi i stariji mogu da se saviju, da zavezu pertle, da imaju pun zivot.

to i jesu štikle + pista, logično da se hoda pažljivo

ne mogu da verujem šta izmišljate da biste nešto zamerali. i to žene ženama, uvek gore nego muškarci ženama :s

Nisu na jogi najelasticnije gojazne zene. Bavim se jogom dvadeset godina, vrlo, vrlo retko puniji ljudi uopste vezbaju. I nije problem sto su puniji, mogu da budu puni i fit ali to je pre izuzetak nego pravilo.

Najelasticniji su oni koji su se u detinjstvu bavili karateom, baletom, gimnastikom, mozda klizanjem, ne znam. Zato je pogresno decu sklanjati od sporta i hraniti sa puno masti i secera.
Te masne celije, ako iste ostanu kroz pubertet, ne mogu da se uniste, kada covek oslabi ostaju kao sace u organizmu.
Ispumpaju se i pumpaju.
Mnogo je vazno da deca budu vitkija i pokretljiva.

kako misliš nisu? nisam rekla to kao generalnu tvrdnju, već da je na času yoge na koji ja idem najelastičnija punija žena srednjih godina. znači moguće je, tako da bih se ja uzdržala od procenjivanja nečije atletičnosti samo 'na oko'

Ни ја не могу да верујем да неки подржавају гојазност која је узрок великог броја проблема и тиме те људе још више гурају у пропаст. Под камуфлажом толеранције. И то жене женама.
Испадаш пријатељ ако другу жену са приметним вишком тапшеш по рамену, а не ако јасно кажеш како то није здраво. Које лицемерје.

Pa ne bas, poenta revije je da se pokaze necije umetnicko delo, posao manekenke je da iznese to a da njeno telo ne nadjaca samo umetnicko delo - odecu
E sad, ta umetnicka dela nisu ni namenjena za nas obicne ljude, tako da nije poenta da ja, ti i tvoja mama mozemo da obucemo svako umetnicko delo

Pa ne bas, poenta revije je da se pokaze necije umetnicko delo, posao manekenke je da iznese to a da njeno telo ne nadjaca samo umetnicko delo - odecu
E sad, ta umetnicka dela nisu ni namenjena za nas obicne ljude, tako da nije poenta da ja, ti i tvoja mama mozemo da obucemo svako umetnicko delo
Zavisi. Nije svaka revija visoka moda

Back