Crno pa se ne vidi ...
Obećava
- Poruka
- 69
Mislim da ti je objasnjenje bez argumenata i da si stvarno bez razloga zakljucao Milojicinu temu "Pohvalno se izrazila o bivsem ljubavniku...". Nije da nekog posebno branim, nekad mi se dopadaju njegovi komentari, nekad me nerviraju, ali u svakom slucaju, ti si administrator i moras da budes objektivan i da imas valjan razlog ako zakljucavas neciju temu, a ne da se vodis time da li ti se neko dopada ili ne. Ako ti se nesto ne dopada reci, napisi post, ali nemoj da koristis svoje pravo jaceg, ako za to ne postoji stvarni razlog.
OK je za Lensovu temu "Otekla mi glava", tu smo zakljucili da je diskusija zavrsena, i zdravo, ali nije u redu da ti sam odlucujes i kazes sad je dosta, rekli ste sta imate... Mozda je jos neko nesto imao da kaze, na kraju krajeva, i da nije, ima toliko glupljih tema koje niste zakljucali. I ova je mogla da stoji , pa nek stigne do poslednje strane, ako nema interesovanja... ali izgleda da ovde popularnost teme zavisi od imena autora... i da stvarno ovaj forum polako postaje zatvoreno drustvo.
Jos da Vas pozdravim gospodine, pa mozete zakljucati...
OK je za Lensovu temu "Otekla mi glava", tu smo zakljucili da je diskusija zavrsena, i zdravo, ali nije u redu da ti sam odlucujes i kazes sad je dosta, rekli ste sta imate... Mozda je jos neko nesto imao da kaze, na kraju krajeva, i da nije, ima toliko glupljih tema koje niste zakljucali. I ova je mogla da stoji , pa nek stigne do poslednje strane, ako nema interesovanja... ali izgleda da ovde popularnost teme zavisi od imena autora... i da stvarno ovaj forum polako postaje zatvoreno drustvo.
Jos da Vas pozdravim gospodine, pa mozete zakljucati...