Lopovski račun za struju.

Skafander

Iskusan
Poruka
6.489
Došlo mi je 5300, za 423 kilovata, struja je 3000, 2300 su lopovski nakarikali sto stavki. Kao prosečna cena je 8.28 dinara. Kaži lepo, brate, da je cena ispala 12.5 dinara po kilovatu, kad podeliš 5300 sa 423, ako sam dobro izračunao. A ne da kenjaš. Nego onda nemaju mesta za poskupljenje. Pa možeš da poskupiš na 20 dinara u proseku po kilovatu, ali ne može prosečna cena da bude 30 - 40 dinara kao u nemačkoj ako je i dalje minimalac 500 - 600. Kad minimalac bude 2000, onda cena može da bude 35 dinara po kilovatu, ako mora, prevaranti i lopovi. Gde će im duša? Da li postoji savest? Znači ako me već pljačkaš, skini masku. Reci odmah jednu cenu za sve.
Samo što nije 50-50%, pola za potrošnju, pola za izmišljene dadžbine, da bi sakrili pravu cenu da bi mogli stalno da poskupljuju, pa nije ti struja privatno vlasništvo nego deo planete i svih nas. Ne treba uopšte da je plaćamo, sramota.

Šta vi mislite?

Moj račun je 4900 zajedno sa akcizama, taksom za RTS, naknadom za povlašćene proizvođače el energije..

Moj račun je mali. Ko se greje i na klimu, ili samo na klimu dobija račun od 12 000 do 15 000 dinara.

U odnosu na cene hrane, cene proizvoda za ličnu higijenu i kozmetiku npr, ovo je mali račun.

Moj račun je 4900 zajedno sa akcizama, taksom za RTS, naknadom za povlašćene proizvođače el energije..

Moj račun je mali. Ko se greje i na klimu, ili samo na klimu dobija račun od 12 000 do 15 000 dinara.

U odnosu na cene hrane, cene proizvoda za ličnu higijenu i kozmetiku npr, ovo je mali račun.
Pogledaj na računu koliko si stvarno potrošila električne energije.
Ma nije stvar u pravoj potrošnji nego što izmišljaju nebuloze.
Ako si potrošila 4900, super, ali nisi.
Nema šta da ti dodaju. To treba da bude ilegalno. Da se zabrani zakonom.

1765410505649.png

Nije bas tako, ko ima stan od recimo 50-60 kvadrata i ima klimu sa inverterom, racun ne moze biti veci za plus 3-4000 dinara plafon.

To ti je racun za samca/samicu koja radi.

Vidi racun nekog ko ima malu decu, bebe ili penzionere koji su stalno kod kuce, a greje se na struju.

To ti je racun za samca/samicu koja radi.

Vidi racun nekog ko ima malu decu, bebe ili penzionere koji su stalno kod kuce, a greje se na struju.

Какво вешто испипавање јели @Džudi S 'самица' .. запослена ... а можда и има своју 'гајбу'

.. + броадкастовање свога статуса

Back