LOPOVLUK NA AERODROMU ILI STANJE NACIJE ?!

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
43.686
Danas mi se u nepunih mesec dana 4ta osoba zali kako su je pokrali na Beogradskom Aerodromu.
Sve se radi pod parolom rutinskog pregleda i sto je jos zalosnije u pitanju su sitnice, od kaladonta, donjeg vesa do trenerke.

Da li su to ostaci zutog lopovskog rezima, lose plate radnika, nemastina nacije ili su u pitanju nove "vrednosti" usvojene od celokupnog naroda?

WTF ... Da li je taj narod N-O-R-M-A-L-A-N !!! :rtfm:

Potkradati turiste tj. goste na internacionalnom aerodromu ...i onda se neko cudi sto je 30% bez posla, pa u toj drzavi svakog drugog treba otpustiti, a u normalnim zemljama se za to dobija kriminalni rekord posle cega pojedinac vise nikad ne moze da nadje normalan pos'o jer se radi provera pri zaposljavanju.

p.s. Molio bi dezurnog moderatora da ne glumi retarda i ne brise temu bez obrazlozenja. Tema je politicke i socijalne prirode, mesto joj je ovde, a duzni su da obrazloze zakljucavanje, brisanje ili premestanje iste. :rtfm:

Подкрадање страних туриста на Аеродрому Београд ... интернационалном ?!?!
Немогуће
Тако нешто у Београду ... који је други Париз ?!
Тако нешто међу Београџанима .... елитом ... финим, културним, васпитаним, пуним духа .... ?!

Да је у питању неки аеродром негде јужно ... у некој вуко'ебини, некој селендри .... поверовао бих
Немојте да клеветате Београд и Београџане !

na forumu kuvanje se postuju recepti, na forumu sekxa se postuju eksplicitni opisi i socne reci, samo se na forumu politika brisu naivni i bezazleni postovi.

kako forumasiti a da se ne kaze da je neko politicki glup, neko politicki kriminalan, neko politicki jalov a neko stetan?

uvek je problem sa novim cuvarima morala, nesenzibilnim za slozenije napisane postove, brisu ih kao da su u rangu prostacki prostih prostakluka

ja sam delove foruma napustao i za manje krembilisanje

Danas mi se u nepunih mesec dana 4ta osoba zali kako su je pokrali na Beogradskom Aerodromu.
Sve se radi pod parolom rutinskog pregleda i sto je jos zalosnije u pitanju su sitnice, od kaladonta, donjeg vesa do trenerke.

Da li su to ostaci zutog lopovskog rezima, lose plate radnika, nemastina nacije ili su u pitanju nove "vrednosti" usvojene od celokupnog naroda?

Potkradati turiste tj. goste na internacionalnom aerodromu ...i onda se neko cudi sto je 30% bez posla, pa u toj drzavi svakog drugog treba otpustiti, a u normalnim zemljama se za to dobija kriminalni rekord posle cega pojedinac vise nikad ne moze da nadje normalan pos'o jer se radi provera pri zaposljavanju.

p.s. Molio bi dezurnog moderatora da ne glumi retarda i ne brise temu bez obrazlozenja. Tema je politicke i socijalne prirode, mesto joj je ovde, a duzni su da obrazloze zakljucavanje, brisanje ili premestanje iste. :rtfm:
Tesko je reci ko je odgovoran za kradju, jer vecina ovih koji su sada u koaliciji sa masterovcima su nekada bili zajedno sa zutima, moze biti bilo ko od njih... :lol:

Подкрадање страних туриста на Аеродрому Београд ... интернационалном ?!?!
Немогуће
Тако нешто у Београду ... који је други Париз ?!
Тако нешто међу Београџанима .... елитом ... финим, културним, васпитаним, пуним духа .... ?!

Да је у питању неки аеродром негде јужно ... у некој вуко'ебини, некој селендри .... поверовао бих
Немојте да клеветате Београд и Београџане !

Ovde je rec o internacionalnom aerodromu, tu se radi o imidzu drzave, drzavnim sluzbenicima i ako drzava nije sposobna da na takve pozicije zaposli normalne ljude onda je popisaj.

Ovde je rec o internacionalnom aerodromu, tu se radi o imidzu drzave, drzavnim sluzbenicima i ako drzava nije sposobna da na takve pozicije zaposli normalne ljude onda je popisaj.
А и ти радници нису Београђани него сељобери,навикли да краду.Треба их вратити на њиве и у штале а запослити незапослене Београђане са бироа,кад смо већ код тога.

Izvini sto nisam naglasio i podvuko da se ne radi o rucnom prtljagu, za vecinu je to logicno. :roll:

A o, ali kada vrse tu " rutinsku" kontrolu? Kada cekiras prtljag? Meni to cesto rade sa prtljagom na aerodromu u Frankfurtu, ali onda nadjem neki list
u koferu gde stoji da su chekirali i da su mi uzeli neki upaljac pa ako zelim da mi ga vrate da se obratim nekakvoj carini, pri povratku:)

Znaci da to rade i u Beogradu!!! Ali ne ostavljaju list. Bog te pita sta su meni do sada sve maznuli jer nekada i ne obracam paznju na neke sitnice.
Dobro si mi ovo rekao.

А и ти радници нису Београђани него сељобери,навикли да краду.Треба их вратити на њиве и у штале а запослити незапослене Београђане са бироа,кад смо већ код тога.

Ne radi to bas svako, ipak je u pitanju neka specijalna sluzba na aerdoromu.

Mislim da je ovo razlog....clanovi, simpatizeri drugih stranaka ne kradu...:lol: :lol: :lol:

Тако је ... напоље сељобери
Посао само чистокрвним Београђанима
Али да докажу свој педигре ... из којих аристократских моода вуку корен

Баш зато.То су лопови.Курта и Мурта су запослили синове из три лепе.

Posao ne treba da ima veze odakle je neko, vec iskljucivo sa kvalifikacijama.
Isto tako raditi proveru istorije svih radnika, da li su kad bili optuzivani i ako je to ucestala pojava u njihovom "kartonu" ne zaposljavati ili otpustati sa radnog mesta.
Kao sto sam rek'o, ovde se radi o imidzu drzave, a ti hajvani sve vise lice na tamo neki Bangladesh i Angolu.

Posao ne treba da ima veze odakle je neko, vec iskljucivo sa kvalifikacijama.
Isto tako raditi proveru istorije svih radnika, da li su kad bili optuzivani i ako je to ucestala pojava u njihovom "kartonu" ne zaposljavati ili otpustati sa radnog mesta.
Kao sto sam rek'o, ovde se radi o imidzu drzave, a ti hajvani sve vise lice na tamo neki Bangladesh i Angolu.
Ма ОК,него форумаш горе мисли да су у транспорту на аеродрому запослени Београђани,па реко да опљуне по нама.

Consi, pa prtljag se pretresa i krade iz njega na svim aerodromima. Navodno, to se radi u sortirnicama. Ko često putuje to zna.
Pre dvadeset godina je jedna grupa zaposlenih dobila otkaz zbog toga na beogradskom aerodromu.

Prilicno dosta putujem i nikad mi se to nije desilo, cak ni na Beogradskom aerodromu meni licno, zato sam i iznenadjen da takvi idioti postoje i kod nas sramoteci drzavu kao da se radi o nekoj Africkoj drzavi.
Eto, za taj podatak nisam znao, ali znaci cela grupa je dobila otkaz.
Te otkaze treba ucestalije deliti pa se to nebi desavalo, a ne svakih 20g.

Back