Lookalikes :))

Kim Kardashian

Kim_Kardashian.jpg

Tamara Kalinić

Tamara_Kalinic.jpg

DD:
Ako cemo iskreno, sada sve lice. Imaju istog plasticara. I Seka i Ceca i Cecina cera i Topalkova cera i ostale starlete :mrgreen:

IEAktkqTURBXy8xMWY3MDhjZDNkMWJkMjI0ZmNjNTIzMmFjNjIwNGJkNi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Ceca6.jpg

KlCktkqTURBXy81NGM1NTE3N2RkNzFiZTUxZjUyZjc3ZTBlZTVjNzZjNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

helena-topalovic-facebook.jpg

Aleksandra-Prijovic-2.jpg

ITD
zar ne? :mrgreen:

& Boki 13 :mrgreen:-

Boki%2013%20(1)_1000x0.jpg

Šalu na stranu, ima tu istine... ali malo i srpskih gena, jer recimo američke brinete na liče na ove naše pobrojane...

Recimo Nikolija Jovanović je ista moja devojka, pa mi je sad hteo ne hteo Nikolija mega riba :mrgreen:

edit. Nikolija moje sunce žarko :heart::super:

Nikolija-Jovanovic.jpg

nikolija_1000x0.png

nikolija-jovanovic-instagram-1.jpg

edit 2. a kad malo razmislim, od kad sam pustio kosu, i sam ličim pomalo na Nikoliju :rotf:

Poslednja izmena:
& Boki 13 :mrgreen:-

Boki%2013%20(1)_1000x0.jpg

Šalu na stranu, ima tu istine... ali malo i srpskih gena, jer recimo američke brinete na liče na ove naše pobrojane...

Recimo Nikolija Jovanović je ista moja devojka, pa mi je sad hteo ne hteo Nikolija mega riba :mrgreen:

edit. Nikolija moje sunce žarko :heart::super:

Nikolija-Jovanovic.jpg

nikolija_1000x0.png

nikolija-jovanovic-instagram-1.jpg

edit 2. a kad malo razmislim, od kad sam pustio kosu, i sam ličim pomalo na Nikoliju :rotf:

Bez uvrede tvojoj devojci (ili cak i tebi :D) ali ona ni sa silnim operacijama nije uspela da lici na nesto, sem na trandzu....

Bez uvrede tvojoj devojci (ili cak i tebi :D) ali ona ni sa silnim operacijama nije uspela da lici na nesto, sem na trandzu....

Not taken.

Šalim se malo Lucky, ne liči na Nikoliju, ali je stvarno jednom uradila selfi gde toliko podseća na nju kao na prvoj slici da sam joj tu fotku okačio u komentarima na FB ;).

A da Nikoliju ne smatram dobrom ribom se vidi iz onog mog - pa mi je sad hteo, ne hteo bla bla dela komentara...

Not taken.

Šalim se malo Lucky, ne liči na Nikoliju, ali je stvarno jednom uradila selfi gde toliko podseća na nju kao na prvoj slici da sam joj tu fotku okačio u komentarima na FB ;).

A da Nikoliju ne smatram dobrom ribom se vidi iz onog mog - pa mi je sad hteo, ne hteo bla bla dela komentara...

Ma znam da se tebi ne dopada, nego pricam generalno :) Ona je meni totalno androgena, pa ne razumem kad neko nju i seksipil ili jos gore lepo smesti u istu recenicu, ali kao ajde vodicu se time "O ukusima ne vredi raspravljati" :D

Back