Lookalikes :))

I ja volim Džejmsa Vudsa, ali ga doživljavam sasvim drugačije. Meni je Roj Šajder vezan za sedamdesete, i pogotovo za film All That Jazz, u kome igra koreografa ženskaroša na spidu, kreativca ... a Džejms Vuds mi je 'kriminalac' i čista destrukcija... Uloga koju mu je u Kazinu dao Skorseze je skoro parodija onoga kako ga ja vidim... ali to je to.

... pa i Dzejms Vuds glumi zenskarosa na spidu... sweet-talking pimpa... znas li ti koliko je tu kreativnosti potrebno da onako obrce raspalu Sheronku u Kazinu :lol:... shalu na stranu... ima Dzejms jednu super ulogu roditelja koji se tesko nosi sa autizmom svog sina... mrzi me da trazim naziv filma... preporuka od mene...

Vazda velim,Vuds je pocistio sve hot-shots u Kazinu,onaj low-life,young female meat hunter,sa svojim groznicavim iznosenjem vec u najavi promasenih planova,a tek na koji nacin manipulise Seronkom,posebno ona scena preko telefona,pa coece',to ko da je neko istrgnuo iz pimp hronike i nogama ugazio u scenario.
Pa one bijele zvoncare i koznjak,maestro.

Poslednja izmena:
I ja volim Džejmsa Vudsa, ali ga doživljavam sasvim drugačije. Meni je Roj Šajder vezan za sedamdesete, i pogotovo za film All That Jazz, u kome igra koreografa ženskaroša na spidu, kreativca ... a Džejms Vuds mi je 'kriminalac' i čista destrukcija... Uloga koju mu je u Kazinu dao Skorseze je skoro parodija onoga kako ga ja vidim... ali to je to.

heh ma ok :) svako ima razlicito misljenje :)

Vazda velim,Vuds je pocistio sve hot-shots u Kazinu,onaj low-life,young female meat hunter,sa svojim groznicavim iznosenjem vec u najavi promasenih planova,a tek na koji nacin manipulise Seronkom,posebno ona scena preko telefona,pa coece',to ko da je neko istrgnuo iz pimp hronike i nogama ugazio u scenario.
Pa one bijele zvoncare i koznjak,maestro.

... pimp hronika, hehe... ovo kradem... ima mnogo da ispadnem pametan u drustvu kada opet krene turneja chetri skakaonice aka pijancenje po munze kafanama...

empire0104.jpg

VojinCetkovic.jpg

VojinCetkovic07.jpg

Karl Urban i Vojin Cetkovic

Poslednja izmena:
meni to nije ni padalo na'm :) dok ne odgledah danas Out of africa.. i ukucah na google images ' young robert redford' i vidim da ih i drugi porede.. znaci, ovako nista, dok ne vidim video, ne da lice, vec im je i gestikulacija slicna..
imam i jos jedan primjer toga, mada ce mnogi nac' da je smijesan :D
to su duval i de niro.. :) a to mi se prvi put ucinilo u Lametovoj 'Mrezi'

Meni je Ashley Judd prelepa, a umrla sam od smeha kada sam videla majku i sestru, cuvene zvezde kantri muzike
50717791.jpg

Na ovoj slici su jos konzervativne, obicno su majka i sestra nakindjurene i natapirane, a ona iz nekog Armani filma...
album-love-can-build-a-bridge.jpg

Poslednja izmena:

Back