Lookalikes :))

Ovo sam sinoc vido kod amidze santana i gadafi
gaddafi_dw_politik__545028g.jpg
santana.jpg

Marg%20Helgenberger-10.jpg

Marg Helgenberger me poprilicno podseca na ...( dramska pauza nastala usled šoka* ) ...jednu od Mellanie Griffith** i iako ni ona nije ostala imuna na estetske zahvate ,nema prepreka konstataciji da izgleda par svetlecih godina prirodnije od Melani !!!

*Šokirao sam se kad sam izguglao Melanijine slike ...žena na pojedinim izgleda kao da će da se raspadne vrlo uskoro ...
**Da pouzdano ne znam da se radi o njoj iz raličitih perioda nakon brojnih ( malo ili još manje uspešnih ) plastičarskih operacija - bez problema bih pomislio da su to slike 10-ak različitih ženskih persona u nekim poznim i ne baš veselim godinama !

melanie-griffith-picture-2.jpg

Na ovoj je ,još uvek ,izgledala vrlo pristojno*** ...čak i nešto bolje od toga .

***Normalno za ženu u tim godinama !

Poslednja izmena:
gala.jpg

244774laetitia-casta-posters.jpg

aa munjo Gala Videnovic i Leticija Kasta :)

...da da... jedino sto sam video da se Gala pokonjila u faci kako stari... dok Laticija i dalje zadrzava zaobljenost face... ali Gali u full bloom-u niko nije mogao da prismrdi na ovim prostorima... cak ni Anica Dobra.

Tako je govorio Exebachetustra - poglavlje " O estetici ljudske face, i estetskom problemu starenja... vid resenja " egzistencijalno sheketanje do smrti" kao u XVII pevanju Ilijade... Tezej boksing... siknes antu deth"

I ja volim Džejmsa Vudsa, ali ga doživljavam sasvim drugačije. Meni je Roj Šajder vezan za sedamdesete, i pogotovo za film All That Jazz, u kome igra koreografa ženskaroša na spidu, kreativca ... a Džejms Vuds mi je 'kriminalac' i čista destrukcija... Uloga koju mu je u Kazinu dao Skorseze je skoro parodija onoga kako ga ja vidim... ali to je to.

Back