grungybuddha085
Početnik
- Poruka
- 11
Zanima me da li odje ima grungera? Sta mislite o sceni iz Sijetla? Ko je pravi vodja generacije X-Kurt ili Eddie? Da li je grunge umro sa Cobain-om ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grungybuddha085:Zanima me da li odje ima grungera? Sta mislite o sceni iz Sijetla? Ko je pravi vodja generacije X-Kurt ili Eddie? Da li je grunge umro sa Cobain-om ?
grungybuddha085:Ako niste znali Nirvana je druga potpisala ugovor za Sub Pop,a sta je Sub Pop? Po cemu je poznata ta muzicka kuca? Kome bi se svidjelo da ga nazivaju "grunge",znate sta to znaci...Kurt se slozio da isti ljudi koji slusaju PJ slusaju i njegovu muziku,ali nije voljeo PJ kao bend,iako mu je Eddie bio gotivan.Nirvana je grunge,iako ima previse "Beatles" uticaj na Kurt-a,otuda i pop melodije,ko je promovisao grungewear?Kurt!Ko je proslavio grunge?Kurt!Ko je ubio grunge?Kurt!Posle njegove smrti niko nije htio da bude "grunge",mada nisu ni za vrijeme njegovog zivota voljeli to "ime"...whatever,grunge je odlicna muzika,odlicna era,odlican (anti)stil...zasto ga kvariti glupim pitanjima...Andrew,Kurt,Layne R.I.P.
Kurt Cobain:Well, ja bez grunge-a ne mogu u zivotu. Od grunge bendova slusham Nirvanu, Pearl Jam (ali stari, jer je novi katastrofalan), Soundgarden, Alice in chains, The Melvines (ne znam da li su oni pravi grunge), Screaming Trees...
ALi imam samo jednu zamerku na Keeper-a. ne obazirujucji se na to shto obozavam nirvanu, ona je bila pravi grunge underground bend. To su rekli ljudi koji mnogo muzichki obrazovaniji od mene i Keeper-a. Ali ok. Keeper ne voli Nirvanu, ali neka onda ne * netachnosti o njoj. Mislim da grunge nije umro sa kobejnom!
P.S. Molim vas recite mi da li se gitarista alice in chains-a zove Jerry Cantrell?
Kurt Cobain:P.S. Molim vas recite mi da li se gitarista alice in chains-a zove Jerry Cantrell?
grungybuddha085:Ima nas...ja tako tesko u Baru nabavljam diskove!!!Ten je prodat u vise od 9 000 000 primjeraka,ali necemo o tome,Keeper.Kazite mi samo,zasto grunge ne moze da bude raznovrsan?Da neka grupa vuce ka ovom,ili onom stilu?Rock i metal mogu,zasto ne moze grunge?
Nadya:Da, naravno da slusam jos nesto sem grunge-a...
Previse pravaca da bi se nabrajali... ali ja to najkrace kazem "sve sem narodnjaka"... pa nek se ljudi misle