Londonska policija istražuje "neki broj" seksualnih optužbi protiv Rasela Branda

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.853
Britanska policija potvrdila je u ponedeljak da sada istražuje "brojne optužbe za seksualne delikte" protiv kontroverznog komičara Rasela Brenda kako u Londonu tako iu ostatku zemlje.

U saopštenju, londonska Metropoliten policija je saopštila da je započela istragu nakon zajedničke istrage londonskih Tajmsa, Sandej tajmsa i Kanal 4 Dispečeš, u kojoj četiri žene optužuju Branda za seksualni napad ili silovanje. Peta žena ga je takođe optužila da joj je bljesnuo genitalijama.

1695673378475.png

Ne znam šta se desilo ili nije, ali znam da se ovako skidaju oni koji mnogo "laju". A on je mnogo lajao protiv establišmenta.

Ne znam šta se desilo ili nije, ali znam da se ovako skidaju oni koji mnogo "laju".
невероватно како користе исте форе да их дискредитују
сад, да ли им све наместе или им само наместе неке глумице/камењарке - хватају их у исту замку као сомове

Ovo nije slučaj kao sa Milenom Radulović gde je lično imenom i prezimenom svedočila na sudu pred svojim zlostavljačem ovo su neke 4 anonimne žene koje ga optužuju za zlostavljanje moje se navodno desilo pre mnogo godina ne znam da li je Rasel Brend kriv ili ne ali meni je ovo sve dosta sumnjivo
ako si slušao bilo koji njegov podkast sve bi ti bilo jasno

Britanska policija potvrdila je u ponedeljak da sada istražuje "brojne optužbe za seksualne delikte" protiv kontroverznog komičara Rasela Brenda kako u Londonu tako iu ostatku zemlje.

U saopštenju, londonska Metropoliten policija je saopštila da je započela istragu nakon zajedničke istrage londonskih Tajmsa, Sandej tajmsa i Kanal 4 Dispečeš, u kojoj četiri žene optužuju Branda za seksualni napad ili silovanje. Peta žena ga je takođe optužila da joj je bljesnuo genitalijama.

Pogledajte prilog 1417090
Ne znam šta se desilo ili nije, ali znam da se ovako skidaju oni koji mnogo "laju". A on je mnogo lajao protiv establišmenta.
Moguce je da hoce da ga sklone.Ima i tu propusta u takvim slucajevima,gde se plate prortitutke da se javno oglase da su bile silovane od raznih poznatih licnosti.Doduse ima i onih koji koriste svoje polozaje,pa preteraju.

Back