Lončar otkrio ko će biti članovi u zdravstvenom timu za litijum

Živkovic je tokom sablje za 12 dana uhapsio 20 000 ljudi, a tito tokom 20 godina na goli otok oterao oko 14000. Dabome, kiza superrazuman lik.
Baj d vej od sviju pritvorenih protiv 99 posto ono okruglo nisu nasli nikakva dela. Superrazuman lik kiza.
Zatvor i Goli Otok ne mogu se porediti, a bolje spreciti nego leciti, uostalom vecina je pustena ubrzo.

I opet, ne znam kako od Loncara zbog nekih spamera tema dodje do Zivkovica kao nekog valjda "krivca'...

Mi cemo hrvatima da ga posaljemo preporuceno , ali samo na odredjeno vreme, posle mora da se vrati u nasem zatvoru da poducava sportske timove, Zabela, protiv Pozarevca....

Sto je ovaj Seselj stetocina, kako je tako smutio vucica da ovaj mislis da su svi kao seselj pojeli bunike...
Šešelj i Milošević su proizvod sistema koji je uspostavio tvoj voljeni Broz.

Šešelj i Milošević su proizvod sistema koji je uspostavio tvoj voljeni Broz.

Не заборави Тадића, Динкића, Чанка. итд,итд... и сви који су на политичкој сцени Србије, јер су добили лиценцу за странку од свог ДБ-а

Не треба мудровати мудросерати као вођа, јер испадне глуп, већ само радиш западњацима оно што они раде нама када тендеришемо на њихове фондове, пројекте, послове, а то је БАНКАРСКА ГАРАНЦИЈА.

Само увести реципроцитет и све 5+

Moras biti detaljnije upucen u rad ministarstvs zdravlja kako bi mogao da ocenis ,da li je i kakvu je stetu nacinila,licno nisam,mozda ti jesi.Svakako je dovoljna steta ucestvovati u ovakvoj Vladi
Просто је несхватљива њена наивност! Светски стручњак, морално беспрекорна, хиљаде људи јој дугује живот, долазила на посао са сломљеном ногом и поверовала да може са бандом! Нико је ништа није питао од првог дана, сама је рекла да јој се Мали није месецима јављао на телефон.
Чим се појавила одмах на лицу места приликом трагедије у "Рибникару" док су сви они били у мишјим рупама, знао сам да јој то никада неће опростити.

Кој Народ???
1723046353083.png

Ja sam čuo... Da ćete predjete u DS... Pa odatle u SNS...
Koje ste vi ****** od ljudi...

Back