dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 59.552
Баш ми је лепо кад чујем тај изрази СвеСрбија!da i ne kaze se Srba nego mora to bodrije i snažnije. Tipa “Srbalja” ili “Sorablja” ili “Svesrblja”
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш ми је лепо кад чујем тај изрази СвеСрбија!da i ne kaze se Srba nego mora to bodrije i snažnije. Tipa “Srbalja” ili “Sorablja” ili “Svesrblja”
ja volim kad cujem kosovo metafizicko bice srbije.Баш ми је лепо кад чујем тај изрази СвеСрбија!
Zatvor i Goli Otok ne mogu se porediti, a bolje spreciti nego leciti, uostalom vecina je pustena ubrzo.Živkovic je tokom sablje za 12 dana uhapsio 20 000 ljudi, a tito tokom 20 godina na goli otok oterao oko 14000. Dabome, kiza superrazuman lik.
Baj d vej od sviju pritvorenih protiv 99 posto ono okruglo nisu nasli nikakva dela. Superrazuman lik kiza.
prvi si povuko kizu za perecu.Zatvor i Goli Otok ne mogu se porediti, a bolje spreciti nego leciti, uostalom vecina je pustena ubrzo.
I opet, ne znam kako od Loncara zbog nekih spamera tema dodje do Zivkovica kao nekog valjda "krivca'...
Ne, ti si mene zato sto je to bio moj odgovor dezurnom troleru:prvi si povuko kizu za perecu.
Косово и јесте Метафизичко Биће Србије!ja volim kad cujem kosovo metafizicko bice srbije.
Nemam pojma koji je to andrak ( nema pojma ni matija beckovic verovatno) al lepo zvuci nama sirotinji samo tako
Šešelj i Milošević su proizvod sistema koji je uspostavio tvoj voljeni Broz.Mi cemo hrvatima da ga posaljemo preporuceno , ali samo na odredjeno vreme, posle mora da se vrati u nasem zatvoru da poducava sportske timove, Zabela, protiv Pozarevca....
Sto je ovaj Seselj stetocina, kako je tako smutio vucica da ovaj mislis da su svi kao seselj pojeli bunike...
Šešelj i Milošević su proizvod sistema koji je uspostavio tvoj voljeni Broz.
Косово и јесте Метафизичко Биће Србије!
Ја сам Велики Мајстор Метафизике за тебе...Опаа... дуле дудуле, па ти си почео да се гађаш метафизиком ...
Ја сам Велики Мајстор Метафизике за тебе...
Метафизика је натчулна, надљјдскс појава која људске односе објашњава са чисто духовног, небеског нивоа деловања.
koja je razlika između filozofije i metafizike ?? ...
Људско мудровање...да не кажем неку тежу реч..
A, šta je filozofija ?
Просто је несхватљива њена наивност! Светски стручњак, морално беспрекорна, хиљаде људи јој дугује живот, долазила на посао са сломљеном ногом и поверовала да може са бандом! Нико је ништа није питао од првог дана, сама је рекла да јој се Мали није месецима јављао на телефон.Moras biti detaljnije upucen u rad ministarstvs zdravlja kako bi mogao da ocenis ,da li je i kakvu je stetu nacinila,licno nisam,mozda ti jesi.Svakako je dovoljna steta ucestvovati u ovakvoj Vladi
Кој Народ???na drugoj strani narod
Jel američke demokrate svršavaju Yale?Kako se Milica zaebala to je stravicno...
Pogledajte prilog 1590009
Univerzitet u Beogradu potvrdio da Milica Zavetnica nije završila fakultet kako piše na sajtu Vlade
https://www.antenam.net/index.php/s...je-zavrsila-fakultet-kako-pise-na-sajtu-vlade
Koja je ovo vlast klovnova i falsifikatora, pa to je milina gledati dok ne pocne rat...
A ne, to je u Ukrajini klovn poceo rat....
Кој Народ???
Лончар је Стручњак за Медицину!Lončar nema pojma sa medicinom.
Како нема? Врхунски стручњак! Чим баци поглед на пацијента, одмах зна да ли ће да преживи или не.Lončar nema pojma sa medicinom.