- Poruka
- 42.852
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon dolaska nove ere tj mislim na Facebook žene su danas od 24h najmanje 16h na Facebook... Možda sam i malo rekao... Ali to im nije problem veći je problem da nešto rade po kući ili što im muškarci ne pomažu u tomeNaučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem
Uopšte to nije isplatljivo
Šta vi kažete?
mimimi mimimi
Naučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem
Šta vi kažete?
mimimi mimimi
Iskreno receno mislim da grešišNakon dolaska nove ere tj mislim na Facebook žene su danas od 24h najmanje 16h na Facebook... Možda sam i malo rekao... Ali to im nije problem veći je problem da nešto rade po kući ili što im muškarci ne pomažu u tome
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Navode i ovoSto govori da ona dnevno cisti bar sat i po .... ma ajte molim vas, koje godine je vrseno to istrazivanje ?![]()
Odgovori na temu
mimimi mimimi
Nek se dogovore koji stepen cistoce zele.Pa kome vise smeta neka on vise i cisti.Danas vidjeh povorku Cigana u mom gradu.Majka u jednoj ruci nosi bebu,a u drugoj drzi cigaretu.Znamao u kakvim uslovima oni zive.I nista im ne smeta......A nama bas sve....
Navode i ovo
Gde muž pomaže ženi u obavljanju kućnih poslova tu je ljubav aktivna i dolazi do čestog seksa
Jelde
Pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete
mimimi mimimi
Idite kod koorveO tome nemam pojma (lažovi neki), ako moram da radim da bi došlo do yebanja iako radim, bolje ići kod qurave, jeftinije i jednostavno.![]()
naravno da je isplatljivo,nasla je zrtvu da je slusaNaučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem
Šta vi kažete?
mimimi mimimi
kažem lupetajuNaučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem
Šta vi kažete?
mimimi mimimi
Sva sreća da ni jedna nema smartphone koji je poželjela za rođendan ili godišnjicu braka ili si je odvojila malo od plate pa eto nije onda ni instalirala Facebook na njega već tipka obične poruke i samo fotografira njime.Iskreno receno mislim da grešiš
Ja nemam pojma gde u ovom vremenu gde i žena i muž rade (dakle posao za platu) ona može da sedi 16 sati na Facebook
mimimi mimimi
Pa čuj ti gospodine nije valjda da želite zabraniti ženama pristup tehničkim inovacijama modernog društva?Sva sreća da ni jedna nema smartphone koji je poželjela za rođendan ili godišnjicu braka ili si je odvojila malo od plate pa eto nije onda ni instalirala Facebook na njega već tipka obične poruke i samo fotografira njime.
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Želim reći da je moguće da su prisutne svih 16h na Fb iako rade iako imaju djecuPa čuj ti gospodine nije valjda da želite zabraniti ženama pristup tehničkim inovacijama modernog društva?
Šta uopšte želiš reči?
mimimi mimimi