:lol:

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.852
Naučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem

Uopšte to nije isplatljivo

Šta vi kažete?

mimimi mimimi

Naučnici tvrde da žena sedmično 7 sati više vremena ulaze u čišćenje i pospremanje ako živi sa muškarcem

Uopšte to nije isplatljivo

Šta vi kažete?

mimimi mimimi
Nakon dolaska nove ere tj mislim na Facebook žene su danas od 24h najmanje 16h na Facebook... Možda sam i malo rekao... Ali to im nije problem veći je problem da nešto rade po kući ili što im muškarci ne pomažu u tome

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Nek se dogovore koji stepen cistoce zele.Pa kome vise smeta neka on vise i cisti.Danas vidjeh povorku Cigana u mom gradu.Majka u jednoj ruci nosi bebu,a u drugoj drzi cigaretu.Znamao u kakvim uslovima oni zive.I nista im ne smeta......A nama bas sve....

Nakon dolaska nove ere tj mislim na Facebook žene su danas od 24h najmanje 16h na Facebook... Možda sam i malo rekao... Ali to im nije problem veći je problem da nešto rade po kući ili što im muškarci ne pomažu u tome

Iskreno receno mislim da grešiš
Ja nemam pojma gde u ovom vremenu gde i žena i muž rade (dakle posao za platu) ona može da sedi 16 sati na Facebook

mimimi mimimi

Odgovori na temu

mimimi mimimi

Šta da odgovorim, koja glupost.

Dobro reče kolega, ako je tako komplikovano, bolje uzeti čistačicu. z:p

- - - - - - - - - -

Nek se dogovore koji stepen cistoce zele.Pa kome vise smeta neka on vise i cisti.Danas vidjeh povorku Cigana u mom gradu.Majka u jednoj ruci nosi bebu,a u drugoj drzi cigaretu.Znamao u kakvim uslovima oni zive.I nista im ne smeta......A nama bas sve....

Sigurno imaju ljubav i poštenje prema njima. :D

Navode i ovo

Gde muž pomaže ženi u obavljanju kućnih poslova tu je ljubav aktivna i dolazi do čestog seksa

Jelde

Pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete:)

mimimi mimimi

O tome nemam pojma (lažovi neki), ako moram da radim da bi došlo do yebanja iako radim, bolje ići kod qurave, jeftinije i jednostavno. :P

Zene su i stvorene da rade primitivne jednostavne manuelne poslove za sve ostalo nisu kadre dakle sasvim je prirodno da to i rade i ne samo osam casova nego barem 16 jer na taj nacin im se dokon um uposljava i sprecavaju se brojne devijacije.

Vole ti naucnici da generalizuju, a ovakva istrazivanja su potpuno besmislena, kao i rezultati istih.
Nema to veze sa realnim zivotom, i zavisi od hiljadu faktora. Mozda je taj rezultat neki prosek, ali upravo to - prosek.
A evo sta je, takodje, prosek: biri priglup, biti slabo obrazovan, buljiti po ceo dan u TV, gutati reality show, slusati turbo folk, ziveti turbo folk.

PicsArt_12-30-12.32.24.jpg

mimimi mimimi

Iskreno receno mislim da grešiš
Ja nemam pojma gde u ovom vremenu gde i žena i muž rade (dakle posao za platu) ona može da sedi 16 sati na Facebook

mimimi mimimi
Sva sreća da ni jedna nema smartphone koji je poželjela za rođendan ili godišnjicu braka ili si je odvojila malo od plate pa eto nije onda ni instalirala Facebook na njega već tipka obične poruke i samo fotografira njime.

Sva sreća da ni jedna nema smartphone koji je poželjela za rođendan ili godišnjicu braka ili si je odvojila malo od plate pa eto nije onda ni instalirala Facebook na njega već tipka obične poruke i samo fotografira njime.

Pa čuj ti gospodine nije valjda da želite zabraniti ženama pristup tehničkim inovacijama modernog društva?

Šta uopšte želiš reči?

mimimi mimimi

Back