Lokalni prevoznik odbio da prevozi učenike

Jbg, misliš da će oni uhljebljeni nesretnici sa kupljenim diplomama bolje odraditi posao?
Moje pravilo je kad se za nesto uhvate , nek im presedne a ne da mi uvaljuju svoje nesposobnosti....
To pravilo imam sa saradnicima i zamisli ljudima to odgovara.....da ne poverujes, ljudima u timu odgovara kad trazis od njih da mogu da odrade sta im je zaduzenje...

ajde sad da se ne lazemo... ti bi kao vozio, pa i da je na tvoju stetu?
imas ulaganje mesecno ulaganje u za gorivo, odrzavanje autobusa, vozaca izdatak npr. 1500€/mesecno, a od toga zaradis 1300 €/mesecno.
a u isto vreme taj autobus posaljes na neku drugu liniju (ili prevozis SNS-botove po mitinzima) izaces na 5 soma mesecno!
nisam ubedjen u to da i ti ne bi odustao od prevoza dece po tim brdima oko Vranja?!
Ti ne mozes jednostrano da raskines ugovor ili menjas stavke iz ugovora bez posledica,to je sustina citave price a ne ko ce da placa.
Mi ne znamo kako je to preduzece dobilo posao,da li je bio tender,..ne znamo nista izuzev da je prevoznik samovoljno odlucio da ukine liniju.E pa ne moze.
Pre ptotpisivanja ugovora za bilo kakav posao, znao si sve linije koje dobijas,tada si trebao da napravis proracun,pregovoras i da postavljas uslove

Ti ne mozes jednostrano da raskines ugovor ili menjas stavke iz ugovora bez posledica,to je sustina citave price a ne ko ce da placa.
Mi ne znamo kako je to preduzece dobilo posao,da li je bio tender,..ne znamo nista izuzev da je prevoznik samovoljno odlucio da ukine liniju.E pa ne moze.
Pre ptotpisivanja ugovora za bilo kakav posao, znao si sve linije koje dobijas,tada si trebao da napravis proracun,pregovoras i da postavljas uslove
E sad kako se ovde dobijaju poslovi to je već posebna priča.

E sad kako se ovde dobijaju poslovi to je već posebna priča.
Naravno,ali to i dalje nije opravdanje da samovoljnu ukines liniju.Ti si jednostavno obavezan da liniju odrzavas uprkos gubicima, jer to je tvoj rizik kada si potpisao ugovor. Sve i jedan privatnik zna da mora dobro da prouci ugovor pre potpisa.Kakva budalastina,dobijes posao ,putnici racunaju na tebe i ti jednostavno kazes "Ne isplati mi se,slikajte se".Odrao bih ga od kazne

Back