ssmpmd
Elita
- Poruka
- 17.506
Danas se održavaju lokalni izbori u Saksoniji i Turnigiji u Nemačkoj
Pobeda desnice je skoro izvesna
Evo i prvih izlaznih anketa
Pobeda desnice je skoro izvesna
Evo i prvih izlaznih anketa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je da li će AfD i u ove dve pokrajine ući u vlast a kamo li u u Bundestagu.Hehehe.
AfD i BSW najjači.
Pući će pomoć za ukrajinskog narkomana.
Ispušiće ga migranti.
Neće više Dojčland da služi amerima protiv Rusa i Kineza.
Moraju.Pitanje je da li će AfD i u ove dve pokrajine ući u vlast a kamo li u u Bundestagu.
Naravno.Ali ovi rezultati su fantastični, bitno je da se menja svest naroda. Na bolje.
Pričam sa jednim Nemcem, kažem mu "Zašto za promenu ne probate da budete na ruskoj i srpskoj strani? Sve dosadašnje kombinacije kroz istoriju bile su loše po vas"Naravno.
Neće nama švabe nikada biti iskreni prijatelji, ali bar neće biti neprijatelji.
Bitno je da ono zlo od Zelenih ode sa vlasti u prošlost.
I ja sam to isto pitao, ali ne vredi - toliko su ih naplašili Rusima, isprali imPričam sa jednim Nemcem, kažem mu "Zašto za promenu ne probate da budete na ruskoj i srpskoj strani? Sve dosadašnje kombinacije kroz istoriju bile su loše po vas"
Kako je onda paradoks - Rusi bili tamo 45 godina a ovi su im naklonjeni? Nije paradoks, istočni Nemci su realniji i 45 godina su bili zaštićeni od angloameričkog otrova kojim je trovana nemačka nacija na zapadu Nemačke. Dovoljno je videti na šta liče nemački gradovi puni migranata, razvrata, narkomanaI ja sam to isto pitao, ali ne vredi - toliko su ih naplašili Rusima, isprali im
mozak, da to nije normalno.
Interesantno je da švabe iz bivše Istočne Nemačke mnogo realnije gledaju
na Ruse, mnogo više su im naklonjeniji nego ovi iz Zapadne.
Источна Немачка--САКСИKako je onda paradoks - Rusi bili tamo 45 godina a ovi su im naklonjeni? Nije paradoks, istočni Nemci su realniji i 45 godina su bili zaštićeni od angloameričkog otrova kojim je trovana nemačka nacija na zapadu Nemačke. Dovoljno je videti na šta liče nemački gradovi puni migranata, razvrata, narkomana
to može da buude i ok, njihovi zeleni su nagori ratni huškači.AfD smanjuje razliku u Saksoniji, može se desiti da čak budu i tamo prvi kao što se lako može desiti da zeleni ostanu ispod cenzusa
Не,него ће зависи од твоје Лажовчине из Чипуљанца.Ko god da pobedi buducnost Srbije zavisi od toga...
to može da buude i ok, njihovi zeleni su nagori ratni huškači.
@Frtajler Frzzi, šta ćeš kad Vajdelovka pobedi Zelenu Berbokovku pa iz Nemačke u manje države počnu da pristižu naredbe za lov na woke propagandiste?Šef AFDa najjače stranke u Thüringenu
@Frtajler na aparatima
Pogledajte prilog 1602425
Pogledajte prilog 1602426
Ja woke propagandist?P
@Frtajler Frzzi, šta ćeš kad Vajdelovka pobedi Zelenu Berbokovku pa iz Nemačke u manje države počnu da pristižu naredbe za lov na woke propagandiste?
Šta misliš, dal’ će Plenki imati razumevanja za vas ili će vas prosto predati Vajdelovki na prevaspitavanje?