Lokalni izbori u Nemačkoj

ssmpmd

Elita
Poruka
17.506
Danas se održavaju lokalni izbori u Saksoniji i Turnigiji u Nemačkoj

Pobeda desnice je skoro izvesna

Evo i prvih izlaznih anketa

1725209567316.png

Pitanje je da li će AfD i u ove dve pokrajine ući u vlast a kamo li u u Bundestagu.
Moraju.
Bez njih ili BSW nema većine, taman da se svi drugi udruže.

Ali ovi rezultati su fantastični, bitno je da se menja svest naroda. Na bolje. ;)
Naravno.
Neće nama švabe nikada biti iskreni prijatelji, ali bar neće biti neprijatelji.
Bitno je da ono zlo od Zelenih ode sa vlasti u prošlost.

Mora da priznam da ne znam sta da mislim kad je u Srbiji postalo znacajnije koji je rezultat izbora u Nemackoj nego koji je rezultat u Srbiji....

Zanimljiva je situacija..

Bas kao da nam je neko poklonio slobodu u Srbiji i bacio je za dz....
Sta znace godine poturanja smrada od cetnika i od radikala....pljuvanje na nacionalnu istoriju , gajenje mrznje prema razlicitim entietima, socijalizmu , komunizmu , antifasizmu , nacionalizmu , koji nije cetnicki , i koji nije radikalski....i koji nije antijugoslovenski ...

A ovo antijugoslovenski je posebno toksicno...hej biti protiv 40 godina svoje istorije ...to je toksicno bas posteno....jos kad oduzmes sve sto je napisano kao jugoslovenska knjizevnost, tek onda mozes da se ebes sa pismenoscu u Srbiji , kao sto se i desava...

Cita se nikad vise, a nikad manje reci u recniku , nego ni to ne mozes reci a da te ne ismevaju isti oni koji taj recnik i nemaju...ja se sokiram za svoj gros tako sto popricam sa radnicama mladjeg uzrasta u marketu....ove starije preko 30 jos i imaju recnik da ne mora da me pita posle svake 20 reci , sta znaci to ....
Ove ispod 20 to nemaju....bar po marketima, a ima ih ovako naletim na njih na ulici, da me ubijes ne znam kako pocnu razgovor sa mnom, ja sigurno prvi ne krenem...

Pričam sa jednim Nemcem, kažem mu "Zašto za promenu ne probate da budete na ruskoj i srpskoj strani? Sve dosadašnje kombinacije kroz istoriju bile su loše po vas" :p
I ja sam to isto pitao, ali ne vredi - toliko su ih naplašili Rusima, isprali im
mozak, da to nije normalno.
Interesantno je da švabe iz bivše Istočne Nemačke mnogo realnije gledaju
na Ruse, mnogo više su im naklonjeniji nego ovi iz Zapadne.

I ja sam to isto pitao, ali ne vredi - toliko su ih naplašili Rusima, isprali im
mozak, da to nije normalno.
Interesantno je da švabe iz bivše Istočne Nemačke mnogo realnije gledaju
na Ruse, mnogo više su im naklonjeniji nego ovi iz Zapadne.
Kako je onda paradoks - Rusi bili tamo 45 godina a ovi su im naklonjeni? Nije paradoks, istočni Nemci su realniji i 45 godina su bili zaštićeni od angloameričkog otrova kojim je trovana nemačka nacija na zapadu Nemačke. Dovoljno je videti na šta liče nemački gradovi puni migranata, razvrata, narkomana

Kako je onda paradoks - Rusi bili tamo 45 godina a ovi su im naklonjeni? Nije paradoks, istočni Nemci su realniji i 45 godina su bili zaštićeni od angloameričkog otrova kojim je trovana nemačka nacija na zapadu Nemačke. Dovoljno je videti na šta liče nemački gradovi puni migranata, razvrata, narkomana
Источна Немачка--САКСИ
ТО су наши Лужички Срби!
Одавно асимиловани али..
али..

КРВ НИЈЕ ВОДА!
ЧЕСТИТКЕ! :D

Back