Lokalizovani izbori za moderatori

• Začetnik teme Začetnik teme Yopa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Yopa

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.302
Drugovi i drugarice forumasi, predlazem da se 11. i na Krsti odrze moderatorski izbori za pdf Politika. Osiromaseni forumasi grcaju pod neumoljivom tiranijom moderatorskog para jominija & vernog mu satrapa Iron Lord-a. Ove mracne figure su izbegle svrgavanje samo zato sto niko u stvari ne zna ko su oni, gde su i kako izgledaju (dobro, ja predpostavljam da jomini ima kucicu umesto glave).

Dakle, u svetlu opsteprisutnog referendumskog raspolozenja u Srba, predlazem da i ovde odlucimo da li ce pdf politika ici u svijetlu evropsku buducnost, ili se vratiti u mracne '90-te. Ja za moderatora kandidujem Weishaupta, osvedocenog ludaka i mog licnog heroja.

Moderatori, vratite mandat narodu!

Drugovi i drugarice forumasi, predlazem da se 11. i na Krsti odrze moderatorski izbori za pdf Politika. Osiromaseni forumasi grcaju pod neumoljivom tiranijom moderatorskog para jominija & vernog mu satrapa Iron Lord-a. Ove mracne figure su izbegle svrgavanje samo zato sto niko u stvari ne zna ko su oni, gde su i kako izgledaju (dobro, ja predpostavljam da jomini ima kucicu umesto glave).

Dakle, u svetlu opsteprisutnog referendumskog raspolozenja u Srba, predlazem da i ovde odlucimo da li ce pdf politika ici u svijetlu evropsku buducnost, ili se vratiti u mracne '90-te. Ja za moderatora kandidujem Weishaupta, osvedocenog ludaka i mog licnog heroja.

Moderatori, vratite mandat narodu!

Ti si radikalsko-spsovski uzurpatyor protiv nedemokratsko poshtenih samoizabranih moderatora ovog podforuma:mrgreen:
Pa Jomini i vishe nije moderator ovde..samo zatvara i brishe teme,smetaju mu odgovori na josh ne zatvorenim i kada se nepogreshivosty moderatora dovede u pitanje.:lol:
Ajmo opklada koliko ce opstati ova tema do anonimnog zatvaranja?:lol:
Dajem joj josh 5 minuta.
A bash bi bilo lepo videti,chisto iz zeza koliku podrshku u"puchanstvu" na nekoj anketici medju drugim drugovima chlanova imaju nashi dragi moderatori.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back