Miloš Tito
Početnik
- Poruka
- 6
Gde idu parovi Beograda kada žele da dobiju privatnost u gradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo da to nije opcija. Postoje li neke alternative?Verovatno iznajme sobu
Stan na dan. Pošalju decu kod babe i dede ili ostave kod komšike.Verovatno iznajme sobu
NaravnoRecimo da to nije opcija. Postoje li neke alternative?
Recimo da to nije opcija. Postoje li neke alternative?
Pa mislim da bismo se setili toga da imamo auto.Naravno
Da se lomatate ko tinejdzeri po autu
Ko od njih dvoje ima stan ili neki podrumGde idu parovi Beograda kada žele da dobiju privatnost u gradu?
Za sta privatnost ?Gde idu parovi Beograda kada žele da dobiju privatnost u gradu?
A sta hoces onda?Pa mislim da bismo se setili toga da imamo auto.
I još imaju volju za sex pardon odredjenu dozu privatnosti
A zato ja vidim da nešto kod mene...Statistika tj prirodni priraštaj pokazuje da finansijska kriza utiče povoljno na sehualne potrebe![]()
Kako nije opcija iznajmiti sobu/stan na dan? Svi bi da jebu, niko neće da plaća račun.
Statistika tj prirodni priraštaj pokazuje da finansijska kriza utiče povoljno na sehualne potrebe![]()
covek hoce privatnostZnaci ovako
Nema svoj stan ili sobu
Nema love za stan na dan
Nema auto
A hoce da ****
Najs hahha
Pa ne znam
Izvedi je na kafu, to nije skupo
Pa se zabite u wc
Ja bih plakala dan i noć
U svoj prostor.Gde idu parovi Beograda kada žele da dobiju privatnost u gradu?
A gde da je dobije ako nema nista svoje?covek hoce privatnost
pa nece..kao sto niste hteli ni kafu da platite na prvom dejtu na onoj temi a platili bi sobu.. samo sto nijeKako nije opcija iznajmiti sobu/stan na dan? Svi bi da jebu, niko neće da plaća račun.
pazi..da plati sobu nije opcija..kola nema ..zato sam ga pitala koju privatnost trazi ..mozda hoce da citaju poeziju pa da ih nikoi ne ometaA gde da je dobije ako nema nista svoje?
Da zicka svaki put stan od prijatelja?
Treba neko da se iseli i seta ko ludak oko zgrade da bi on nesto jebbo