Logout iz cista mira

Platonida

Iskusan
Banovan
Poruka
6.715
Poslednjih 2-3 dana primetila sam da me forum izloguje iz cista mira.

Doduse, malopre sam stavila fotografiju na neku temu, mada ne iz kompjutera, ves sa URL-a, sto opet ne bi trebalo da predstavlja problem.

U cemu je stvar?

koristim private window i isto me izloguje iz cista mira. sad posto sam ja pre koristila drugi pretrazivac, a zbog drugacijih opcija nisma imala potrebu da idem u privatni prozor, ne znam dal je od toga ili je do 4uma. meni ni ranije nikada nije bilo cekirano da budem zapamcena, ali mi se nije desavalo da me izloguje sam od sebe.

Nekad kad pokusam da promenim avatar ili sliku na profilu ono me izloguje, ne znam da li je zbog velicine slika, ali svejedno ne bi trebalo to da se desava, ranije nije...i da, kad se ulogujem izadje mi ono "Hvala sto ste se ulogovali, bla, bla" a zatim kad to nestane opet stoji da nisam ulogovan pa moram ponovo. to nije neki problem, al' da prijavim. :lol:

Molim te javi ukoliko se to ponovo desi i navedi tacno vreme, hvala.

Evo sada mi se desilo opet u 00.34 h, 24.11.'13 i interesantno je da kad ukljucim proxy, ulogujem se na Krstaricu odmah.

Hvala.

Dodatak: Takodje u 00.39 h kad sam htela sa obicnog odgovaranja da predjem na napredne opcije (pored vec "standardnog" logouta kad postavljam slike u profilu sa kompjutera, albume pa cak i avatare).

Poslednja izmena:
Nekad kad pokusam da promenim avatar ili sliku na profilu ono me izloguje, ne znam da li je zbog velicine slika, ali svejedno ne bi trebalo to da se desava, ranije nije...i da, kad se ulogujem izadje mi ono "Hvala sto ste se ulogovali, bla, bla" a zatim kad to nestane opet stoji da nisam ulogovan pa moram ponovo. to nije neki problem, al' da prijavim. :lol:

evo i meni sad tako..plus sto duhovi sa foruma menjaju avatare po svojoj želji :lol:

Back