Logitech X540 vs Creative Inspire T6100

Licno posjedujem x-540 i vrijede svaku paru koju sam dao za njih. Bas je odlican kao i visoki tonovi, malo slabiji su srednji ali nije mana posto najvise slusam tehno muziku, matrix dugme obavlja svou funkciju perfektno i salje mp3 zvuk na sve zvucnike... Na integrusi rade dobro, ali da bi imao puno uzivanje ipak treba neka posebna muzicka karta, sto i planiram da uzmem uskoro... Te druge nisam slusao ali sam cuo da i oni daju dosta dobar zvuk...
Zaboravih da napisem da su za filmove koji imaju 5.1 zvuk perfektni, recimo Gospodar prstenova je potpuno drugi film sa njima i na obicnim zvucnicima, takodje i igre tako (crysis i sl...)

po meni nisu losi ni x530.imali su jednom Trust cena im je bila oko 103eur koriastio je jedan drugar vise za igrice i tako te zezalice to je bilo kao da si prikacio BOSE.e SADA vas komentar da ne otvaram temu sta mislite o ovim logitech Z550-digital(imaju dva zvucnika bez kabla) -najniza cena za njih u jednom shopu je 398eur.Zanima me kod nas u srbiji gde se mogu kupiti i koliko kostaju

Poslednja izmena:
po meni nisu losi ni x530.imali su jednom Trust cena im je bila oko 103eur koriastio je jedan drugar vise za igrice i tako te zezalice to je bilo kao da si prikacio BOSE.e SADA vas komentar da ne otvaram temu sta mislite o ovim logitech Z550-digital(imaju dva zvucnika bez kabla) -najniza cena za njih u jednom shopu je 398eur.Zanima me kod nas u srbiji gde se mogu kupiti i koliko kostaju

Z-5500 su vrh sto se tice racunarskih zvucnika, i po meni nema boljih. Ali sa njima mora da ide i dobra zvucna kartica da bi to radilo kako treba. A cijena ima je oke te koju si naveo.

Pa ako vec imas love kupi JVC, Pioneer, Kenwood risiver, to ti je sve 5.1 ali 5x100W i 2 zvucnika od 150 do 200W i polako sklapas konfiguraciju zvucnika, a recimo imas u komadu (5 kom.) male Pioneer`ove satelite za 8000din svi po 100W i jos SUBwoofer da uzmes, i batalis te kompjuterske zajebancije. Ja sam za Risiver i 2 zvucnika od 120W dao 27000din a uz to jos imam i X-Fi Xtreme Music Creative zvucnu karticu, bolje kombinacije nema, imam i Sonijev CD player komponentu, ma ne moze da se poredi sa signalom sa kompa koji dobijam.

LG HT903W reci ti meni kako ja ove zvucnike da povezem na komp fiksni . Imam i ekran sto ima tv tuner moze preko scarta ili preko hdmi ako je izvodljivo uopste ili recimo preko usb-a pa mozda cak i neki audio fitro ....

Ja koliko vidim ovo tvoje pojacalo LG druze nema nikakav ulaz, ni digitalni ni analogni barem sto sam video po nekim italijanskim linkovima, mozda gresim ali mislim da se ne moze povezati sa kompom...

da u pravu si oni su meni povezani na tv tj imaju ono dvd player pa preko scarta e,mozda sam te ja pogresno razumeo kada si napisao kupite neki risiver ,jer ovo su oni standardni home cinema i ja njih povezem na ekran od kompa putem scarta ali trebam to povezem na kuciste dole.MOzda moze ovako ja sam uz ekran dobio neki obican kabal ima izlaz/ulaz kao obicne slusalice i trenutno sam sada povezao sa tim kablicem malim, ekran i u kuciste na onaj standard zeleni izlaz.E sada mozda moze se cuje preko ovih lg ali moram prebacim na ekran ne na onaj izlaz sto je za audio, nego onaj drugi sto je za slusalice jer ima na raspolaganju dva.Ako uopste si razumeo sta sam hteo reci ovako citajuci i ja ovo moje napisano tesko da razumem.Ja sam pre povezivao preko nekog muzickog stuba na onaj aux i to je bilo onako dobro ali ovi imaju dva bez kabla tako da moze ih postavis gde zelis

Poslednja izmena:
da u pravu si oni su meni povezani na tv tj imaju ono dvd player pa preko scarta e,mozda sam te ja pogresno razumeo kada si napisao kupite neki risiver ,jer ovo su oni standardni home cinema i ja njih povezem na ekran od kompa putem scarta ali trebam to povezem na kuciste dole.MOzda moze ovako ja sam uz ekran dobio neki obican kabal ima izlaz/ulaz kao obicne slusalice i trenutno sam sada povezao sa tim kablicem malim, ekran i u kuciste na onaj standard zeleni izlaz.E sada mozda moze se cuje preko ovih lg ali moram prebacim na ekran ne na onaj izlaz sto je za audio, nego onaj drugi sto je za slusalice jer ima na raspolaganju dva.Ako uopste si razumeo sta sam hteo reci ovako citajuci i ja ovo moje napisano tesko da razumem.Ja sam pre povezivao preko nekog muzickog stuba na onaj aux i to je bilo onako dobro ali ovi imaju dva bez kabla tako da moze ih postavis gde zelis

Kako god da okrenes tebi treba ulaz, da li ces ti to preko tog tvog ekrana sa kompa da nekako dovedes do LG ja ne znam, ja sam se isto pre razmisljao da uzmem tako nesto slicno bas zbog odvojenog pojacala koji je u u dvd`u a ne u wooferu pa sam na kraju odustao zbog ovih problema, ako mozes prodaj to, svaki danas risiver ima 5.1 i mnogo je snazniji od bilo kakvog home cinema sistema. Recimo ja vise volim dva basa iz stereo moda da cujem nego neki mali sateliti i samo jedan bas, sto ne znaci da ne moze da radi lepo, ali stereo je za mene zakon i nikakvi 5.1 sistemi ne mogu da ga zamene, posto sam imao iskustva i sa tim stvarima. Imao sam one Genius 120W wooden, ma bruka zvucnici za gledanje filmova a i za muziku samo ako imas dobru zvucnu karticu, znaci imao sam problema sa komsijama ozbiljnih, to je treslo celu zgradu taj bas, tako da nisam bas ljubitelj tog zasebnog woofera i ako ovde mogu da nakacim jedan od 500W i sve ukupno kad bi povezao to bi bio 1Kw zvuka:per: ali ovo sad kako radi u 2.0 tj. stereo ja nemam ama bas nikakvih zamerki.

Back