Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 62.147
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, Z, F, J, K, zaključak vodi ka tome da su emocije univerzalne kod oba pola, baš kao i osjećaj bola, tako da tu nema šta da se eksperimentiše.Samo da ti ukazem na nesto , ja sam eksperimentisao sa nekim devojkama da dodjemo do toga kako osecaju zene a kako muskarci , i dosao sam do toga, na zalost ne moze se jednostavno objasniti (najbolji pokusaj je kod povratka sa puta) , ali to i seksualnost nije ni blizu slicno...Emotivnost i seksualnost....
Tako da ne mesas zenski mod razmisljanja i osecanja i seksualnost na zenski nacin...
Ovo drugo nisam mogao da osetim, jer nemam takvu seksualnost, a nije mi se ni eksperimentisalo...
Samo ukazujem da ona moja recenica MMM rodjen, sad i razmisljam i osecam kao muskarac ne obuhvata seksualnost jer ne zelim da petljam oko seksualnosti....
Ako bih petljao oko seksualnosti , onda bi moglo da bude 4 slova, gde bi cetvrto moglo da bude M, Z , B , A, zaboravio sam koje jos opcije postoje, B je bi, A je androgeni...
Moje misljenje je da to nije tacno....A, Z, F, J, K, zaključak vodi ka tome da su emocije univerzalne kod oba pola, baš kao i osjećaj bola, tako da tu nema šta da se eksperimentiše.
Može se samo uzeti u obzir razmatranje nekog uzročnika koji inicira emocije i utiče na iste, npr. estrogen kod žemskih i testosteron kod muških..