Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
...а има и банални.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...u poslednjih nekoliko godina se stalno kroz neke priche provlachi "gej lobi" i sad mene zanima, da li, ako je taj gej lobi stvarno toliko jak kao shto "oni" kazzu, to ima za posledicu da, recimo pri prijemu nekog mladitja u radni odnos u nekoj firmi u koju se "upada na ,svi znamo, koji nachin" a pri tom je "chovek koji se pita" gejanovitj, taj mladitj mora da ima sexualni odnos sa gore navedenim vishe nego ranije, ili je i dalje to pravilo samo za zzene...
...a, uz to me zanima i, da li , ako pretpostavimo da taj lobi stvarno operishe u nashoj zemlji, postoje i slichni "ljubavni lobiji", tipa " analni lobi, oralni lobi" i sl....:???:
...u sushtini me zanima koliko chesto dolazite do posla pomotju sexa, i na koji nachin...?![]()
Pa mogu ti reci da smo jedan veliki posao bili dobili od nekog lika sto ima neku cerku koju sam ja poznavao....u sushtini me zanima koliko chesto dolazite do posla pomotju sexa, i na koji nachin...?![]()
što da kuvaš? znaš da ja ne jedem. samo me voli i uživaj
na ovom forumu postoji samo lez lobi. pitajte zorooa![]()
Evo ti si dokaz da Krstin forum ne vodi gej lobi.![]()
Mozhda Krstin forum ne vodi gej lobi,ali na istom svakako postoji lez lobi.![]()
Tek sad videh da je borg isto to napisala...
Dakle,onda samo da potvdim to.![]()