Ljutnja

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Kada se ljutite na nekog sa kim ste u vezi i kako reagujete kada ste ljuti? Da li ignorisete, igrate toplo-hladno, puknete i saspete u lice ili hladne glave predjete preko toga?
Koliko neko mora da vas naljuti i sta da uradi da ne bi ste pricali sa tom osobom? Ono, ne mozete da je sagledate, a kamoli da pricate, bar neko vreme.

Konkretni primeri ne bi bili na odmet.

Poslednja izmena:
zavisi shta je u pitanju
ako je neshto nevazno onda se derem, ispoljim agresiju
ako je vazno...onda cutim i chekam pa se posle derem i ispoljim agresiju ili samo verbalno zlo bez dranja

Kada se ljutite na nekog sa kim ste u vezi i kako reagujete kada ste ljuti? Da li ignorisete, igrate toplo-hladno, puknete i saspete u lice ili hladne glave predjete preko toga?
Koliko neko mora da vas naljuti i sta da uradi da ne bi ste pricali sa tom osobom? Ono, ne mozete da je sagledate, a kamoli da pricate, bar neko vreme.

Uvek razlicito, nepredvidivo reagujem i sebi, a kamoli drugima......Ne volim to nepricanje, obicno kod mene traje kratko...Ljutinu ispoljavam na druge nacine...Inace zavisi sta je uzrok te ljutnje...Tema je shiroka...

A sta konkretno neko mora da uradi da bi raspalili po njemu?

pa tu ima milion stvari
trivijalnost tipa zagori ti ruchaq ili neshto ozbiljnije tipa nabacuje joj se neko
zavisi dosta i od toga "kakvog si raspolozenja"
nekad se stvari "nakupe" i najmanja glupost je "okidach" za svadju mada nema blage veze kao pravi povod

Је*ем матер окренем се и одем, сад ту буде "извини" пи*ке материне, ако си усрала шта ја имам од тог извини, лепо се окренеш и одеш да радиш нешто што те чини срећним..

pa tu ima milion stvari
trivijalnost tipa zagori ti ruchaq ili neshto ozbiljnije tipa nabacuje joj se neko
zavisi dosta i od toga "kakvog si raspolozenja"
nekad se stvari "nakupe" i najmanja glupost je "okidach" za svadju mada nema blage veze kao pravi povod

Ne treba dozvoliti da se stvari nakupe.
Ja volim odmah i sad da raspravim. Razgovorom, polako i argumentovano.
A raspali me, (msm, iz cipela me izbaci!) kada na moj normalan dijalog odgovori drekom ili nece uopste da prica.....uh..

Reagujem burno i iste sekunde. Nema zadrske nikakve. Sve teche iz mene.Sa druge strane bas brzo me i prodje. Ne mogu da ignorisem i da cutim kao ljutito pa on pogadja sto se durim
i takve ljude ne kapiram mozda jer ja nisam takva. To ne podnosim. Onda bas poludim i iskopacu sta je pa makar se srusio svet
Kad se iskuliram mozemo da pricamo kao da nista nije bilo. Nisam ni zadrta kako god da reagujem umem da priznam gresku a i ne cepidlacim za tudje.
Ali dok taj bes traje verujem da sam iritantna prilicno i verbalno agresivna.

uh temperamentan sam u pm, ali nisam nasilan. ali stvarno treba biti master da se mene iznervira, to stvarno mogu samo ljudi koji su jako bitni u mom životu

Poslednja izmena:

Kad me nesto ljuti volim da rascistim, kazem sta me ljuti jer ne volim da me neko u mojoj blizini nervira.
A ne ljutim se za sitnice i ne volim da se ignorise problem ako postoji.
A to sa nepricanjem sam imao, ali smatram da je to glupost jer nista ne resava.

Back