- Poruka
- 510
Ceda je bio i ostao onaj isti lik koji se druzio sa ljudima sumnjivog morala i posla. U zadnjem vremenu svi cujemo kako ga prozivaju njegovi bivsi partneri i samozvani biznismeni, kao i njegovi dojucerasnji drugovi u partiji!
ipak nasao sam jedan isecak novinarke koja pise o tome kako je ceda pomagao i Milosevicu.
Iza scene
Pise Radmila Stankovic
--------------------------------------------------------------------------------
08.04.2001.
Ceda Jovanovic, sef poslanicke grupe DOS u Skupstini Srbije
Cedo, vodi me
Kazu da je Slobodan Milosevic, onog 1. aprila u 4. 35. ujutru, kada su Mira i Marija pocele da vicu na njega, pogledao u Cedu Jovanovica i zavapio: "Cedo, vodi me!". Iako neozenjen, mladjani je razumeo i pomogao. Kao muskarac muskarcu.
Pa nesto ne bih mogao reci da je ceda muskarac!
ipak nasao sam jedan isecak novinarke koja pise o tome kako je ceda pomagao i Milosevicu.
Iza scene
Pise Radmila Stankovic
--------------------------------------------------------------------------------
08.04.2001.
Ceda Jovanovic, sef poslanicke grupe DOS u Skupstini Srbije
Cedo, vodi me
Kazu da je Slobodan Milosevic, onog 1. aprila u 4. 35. ujutru, kada su Mira i Marija pocele da vicu na njega, pogledao u Cedu Jovanovica i zavapio: "Cedo, vodi me!". Iako neozenjen, mladjani je razumeo i pomogao. Kao muskarac muskarcu.
Pa nesto ne bih mogao reci da je ceda muskarac!