Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
To je njegov problem.Ne zamaraj se tuđom zlobom. Neka tvoje misli budu vesele.Ti traži dobro u ljudima.
Josh lepshe...
To je njegov problem.Ne zamaraj se tuđom zlobom. Neka tvoje misli budu vesele.Ti traži dobro u ljudima.
uvek...![]()
Al' me loži ova Pipi-moraću da postanem neozbiljan.Josh lepshe...
Joj, kuku meni, nemoj javno da me hvališ, još će neko da pomisli da sam dobar, lep i pametan........Ne lozzim te. Ozbiljno mislim. Al sam istroshila reputacije pa ne mogu da dokazzem tajno te moram javno da te hvalim.♥
Joj, kuku meni, nemoj javno da me hvališ, još će neko da pomisli da sam dobar, lep i pametan........
Ma sigurnije je da me malo popljuješ-nikad se ne zna, možda naleti neka koja misli, kud ću posle?!Ne brini, na forumu si, niko ne misli...![]()
pu-pu...
(al si zahtevan)
A to je strašan jedan položaj, inače. Neverovatno je šta se može uraditi drugoj osobi, samo uz malo voljeVazdushasta reche sjajnu rechenicu:"Pakost je usmereno praznjenje negativne energije i satistfakcija koja se stice povredjivanjem drugog"
pa sad razmishljam dalje...da li je moguche da optuzzujemo druge za zlobu iz chisto manipulativnih razloga? Tako se stiche prednost u odnosu, posebno ako je onaj drugi neko ko nas voli - optuzzimo ga za zlobu prema nama i time stavimo u poziciju da se brani i pravda..........sve dok MI ne odluchimo da se opravdao...........na taj nachin njegova ljudska vrednost zavisi od nashe presude. Bozzanske li mochi!