Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
... gde god je ima ili nema - ljudi će je naći!
Eo još jedne teme što će povuče silne rasprave ili padne u zaborav, ali da ne bude šta nosite danas nego malo da se razmišlja. Mislim, nemam ništa protiv šta nosite danas
samo nekako mi se čini da bojkotujete sve teme koje nisu tog tipa.
Elem; na forumu mi se jako često dešava da napišem nešto sasvim naivno, nevino
sa znakom pitanja na kraju, i da mi se posle toga od prve nervozne osobe nakači da sam imala podle misli i da sam htela da kažem ustvari nešto užasno, najčešće stereotipno i degradirajuće po kakvu grupu ljudi, gde su se oni pronašli 
Aj, yebeš forum, može se okriviti nedostatak tona, nedostatak gestikulacije, reputacija aždaje
ali problem je što mi se to dešava i privatno. Vrlo često se mnogi moji gestovi ili reči ili ne rađenje određenih stvari tumače sa najgore strane, tj. da sam imala nešto podlo u podsvesti dok sam to rekla, ili uradila. Ili, ako nisam to uradila, razlog nije što je, na primer, potpuno besmisleno peglati sintetičku majicu koja nije zgužvana i samo ću je upropastiti - nego sam ustvari lenja i "tu nešto foliram" kako bih izbegla taj... "rad".
Recite mi, nebitan je pol svakako (a gde da te turim?) je l se ovo i vama dešavaa? Al' dobro da razmislite, ili neka vam čak padne ova tema na pamet sledeći put kad vas neko okrivi za podlost a da ste se posle toga jednostavno našli u čudu.
Pitam se odakle izvire tako užasno mišljenje o ljudima, generalno, jer čini mi se da se ovo dešava (bar na forumu) svima, tj. da se svaki post prvo provuče kroz zlobno rešeto, da se izvuče najgore, a kad nema ništa loše - napravićemo, koji problem...
Koji je suštinski razlog za to, je l to neka opreznost, neki odbrambeni mehanizam u ljudima, strah? Autonomni nervni sistem...
Eo još jedne teme što će povuče silne rasprave ili padne u zaborav, ali da ne bude šta nosite danas nego malo da se razmišlja. Mislim, nemam ništa protiv šta nosite danas

Elem; na forumu mi se jako često dešava da napišem nešto sasvim naivno, nevino

Aj, yebeš forum, može se okriviti nedostatak tona, nedostatak gestikulacije, reputacija aždaje

Recite mi, nebitan je pol svakako (a gde da te turim?) je l se ovo i vama dešavaa? Al' dobro da razmislite, ili neka vam čak padne ova tema na pamet sledeći put kad vas neko okrivi za podlost a da ste se posle toga jednostavno našli u čudu.
Pitam se odakle izvire tako užasno mišljenje o ljudima, generalno, jer čini mi se da se ovo dešava (bar na forumu) svima, tj. da se svaki post prvo provuče kroz zlobno rešeto, da se izvuče najgore, a kad nema ništa loše - napravićemo, koji problem...
Koji je suštinski razlog za to, je l to neka opreznost, neki odbrambeni mehanizam u ljudima, strah? Autonomni nervni sistem...