- Poruka
- 20.460
Lično znam desetine ljudi, žena koji su se pokajali što su napustili stanove, ognjišta da bi bi došli na teritorij nabrojanih država i entiteta. ,,Među svoje,,!
Pokajali i kajaće se do kraja života! Ali, povratka nema. Gdje su, tu su. Ćuti, trpi i ako ikako možeš malo se prilagodi.
Naravno da to oni pričaju samo u porodici, između četiri zida i sa najbližim. Sramota ih je naglas reći. A i ko bi mario?
Kada ih pitaju iz predhodnog prebivališta kako vam je, jeste li se navikli, snašli, zadovoljni....svi lažemo!
Auuu, kako lažemo!
A i sramota nas je, iskreno pišući sada!
Da li smo zadovoljni poslovima koje obavljamo?
Nismo.
Da li nas doživljavaju kao punopravne Srbe
Ne.
Da li nas gledaju širom otvorenih očiju ili s podsmijehom?
Da.
Najvažnije: Možemo li u političkom životu napredovati i doći do vrha? Ne možemo.
Mislim da čak ni u opoziciji nismo poželjni, ne kao članovi, korisne budale, već kao neko ko bi mogao izbiti na sam vrh.
Pokajali i kajaće se do kraja života! Ali, povratka nema. Gdje su, tu su. Ćuti, trpi i ako ikako možeš malo se prilagodi.
Naravno da to oni pričaju samo u porodici, između četiri zida i sa najbližim. Sramota ih je naglas reći. A i ko bi mario?
Kada ih pitaju iz predhodnog prebivališta kako vam je, jeste li se navikli, snašli, zadovoljni....svi lažemo!
Auuu, kako lažemo!
A i sramota nas je, iskreno pišući sada!
Da li smo zadovoljni poslovima koje obavljamo?
Nismo.
Da li nas doživljavaju kao punopravne Srbe
Ne.
Da li nas gledaju širom otvorenih očiju ili s podsmijehom?
Da.
Najvažnije: Možemo li u političkom životu napredovati i doći do vrha? Ne možemo.
Mislim da čak ni u opoziciji nismo poželjni, ne kao članovi, korisne budale, već kao neko ko bi mogao izbiti na sam vrh.