Ljudi,sta da radim???

1. Ostavi tog decka koga vise ne volis. Nemoj da si sebicna. Zar ne mislis da i on zasluzuje da pored sebe ima nekoga ko ce ga voleti?
2. S Egipcaninom sacekaj. Ako je prava ljubav, kao sto ti zelis da verujes, a ja cisto sumnjam, izdrzace neke vreme i ovako na daljinu.
3. Pas je, ipak, presudan :lol:

prvo, ako je sa zvaničnim dečkom toliko loše, rešavaj to... ma šta da bude sa Egipćaninom, Japancem ili nekim trećim, mislim da je ovo najvažnije pitanje u ovom trenutku.
drugo, da voliš nekoga posle 5 dana je totalno suludo... pukla te zaljubljenost, odlepila si, i ja to razumem... ali tu nema ni LJ od ljubavi, bar ne još
treće, sama si, manje-više, napravila skicu svog budućeg života sa tim momkom, i vidim da i sama kapiraš da to neće biti lako ni jednostavno... je l' si ti uopšte spremna na to? praktično sama u tuđoj zemlji (lupiću sad, a je l' su oni muslimani?), on ne stoji baš najbolje finansijski, ti ne bi mogla da radiš, makar ne prvo vreme, period upoznavanja i skidanja ružičastih naočara neminovno mora da prođe, i šta onda?
i ja sam bila kukavica, pa nisam pošla za srcem, al ovo je već pomalo teška odluka i još teža situacija...
ono što bi, eventualno, mogla da probaš, je da odeš tamo, BEZ UDAVANJA, da živite zajedno neko vreme i da tek onda odlučiš da li bi ostala i udala se, ili bi se vratila kući ...

a postoji li šansa da on dođe ovamo?

Arapi.
Imaju price, koje, kad bi neki nas momak ispricao, delovale bi jako smesno. Rekle bismo da je taj Srbin budala, da je slatkorecivac, da je smesan, i ne bismo mu se vise javile.
A kad to cujes na nekom drugom jeziku, nekako zvuci melodicno, nekako kao da je stvarno istina.

Ne prenagljuj, ne razmisljaj o njemu, jer zaista nemas nista od toga. Tamo su ljudi pristupacniji nego ovde, momci su zaista jako navalentni, iz prostog razloga, sto si strankinja! Videla si i sama njihove devojke.

Ovako,moja prica je uzasno dugacka,ali ja cu pokusati da je ispricam-ispisem najkrace sto mogu...Pre 2 nedelje dosla sam sa letovanja iz Egipta...Na to putovanje isla sam sa deckom sa kojim sam vec imala poprilicno los odnos,putovanje je trebalo da nam pomogne u vezi,ali desilo se nesto zaista nepredvidjeno...Ja sam se zaljubila,i to bas zaljubila u jednog Egipcanina,da situacija bude jos gora i on je odlepio zamnom,skroz.Bar tako kaze...A ja stvarno mislim da jeste.Naravno,medju nama se nista nije desilo,osim jednog kratkog ali vise prijateljskog poljupca i dugog i snaznog zagrljaja pre mog odlaska... Svaku noc smo bili zajedno u drustvu jer smo se decko i ja upoznali u jednom klubu sa jednim od njegovih prijatelja,pa nas je taj njegov prijatelj upoznao sa celiom drustvom,a medju njima je bio i ON,svaku noc pogledi i uzdasi...Neverovatno je opisati osecaj kada odlazis od nekog koga stvarno volis,a pitanje je da li ces opet imati priliku da budes sa njim...Mozda je nekom smesno sto se cak nismo ni poljubili a ja govorim da ga volim,ali to je to. E sada ide druga strana price,on me preklinje da dodjem i udam se za njega...Posto se svaku noc cujemo na skajpu,jako je tesko odoleti svemu tome,ali problem je sto ja nemam para da se vozikam napred nazad,a nisam sigurna da zelim odmah da se udam,realno-ne poznajem ga dobro..A on naravno kao i velika vecina Egipcana,nije bas bogat,sa bratom drzi prodavnicu u Hurgadi,ali od toga bas i nema puno zarade,studira ali gotovo je siguran da nece imati posla kad zavrsi,i pored svega toga za mene tamo ne bi bilo nikakvog posla...Osim da trgujem sa njima....I jos,on je klinac...U oktobru puni 22 godine,a ja u septembru 26.Onda,ja imam psa za kojeg sam previse vezana,imam ga 6 godina,i nemam ovde kome da ga ostavim,a sve i da imam ne znam da li bih mogla da ga ostavim,a opet da ga povedem jako je komplikovano,i tamo je jako toplo za njega...Ima jos puno toga...Svog decka volim na specifican nacin,prosli smo mnogo toga zajedno i ne zelim da zivi sa tim da sam ga ostavila zbog nekog tamo "Muhameda",to je stvarno srovo...Ali opet,zelim da budem sa njim,zelim da budem sa nekim koga volim,ne zelim da provedem ostratak zivota sa nekim samo zato sto je to normalan splet oolnosti posle 6 godina veze,a vise ga ne volim,mislim da sam mlada da zivim bez ljubavi,i spavam sama u odvojenim sobama sa deckom,to nije normalno...Ali opet sve okolnosti ukazuju da bi moj odlazak tamo bio totalni neuspeh,a ovde vise ne bih imala nikog kad se vratim posto mislim da bi me se svi odrekli jer obozavaju mog sadasnjeg decka...Ljudi jako mi je tesko,prosto ne verujem da ovo pisem,ne znam sta da radim,razum govori jedno,ali ja gorim od zelje da budem sa njim,i zivim u toj zemlji,gde ljudi zive vrlo tesko,ali su ipak uvek vedri,veseli i nasmejani,ko je bio tamo,zna o cemu govorim...Tim ljudima je stvarno jako malo ptrebno za srecu,za razliku od nas....Sta da radim?Izvinite sto sam vas udavila,ali ja jednostavno nemam koga da pitam za savet,zato sto bi to bilo strasno,jer imam decka sa kojim sam 6 godina.Tesko je sve ovo... Jednostavno ne znam sta da radim... ps. Ako je neko ikad cuo za neki primer,devojka iz Srbije,i decko iz Egipta,bla,bla,bla...Neka napise,kako je sve bilo,i da li se pokajala...

Ne znam da li je neko vec napisao da odrastes....:think: :mrgreen:

Ljudi imam problem,molila bih za saveet! Jedan decko me je pozvao da se vidimo ali on je u vezi!!, a moram priznati da mi se malo svidjaa! on to ne radi jer ga devojka smara,vec mu se ja stvarno svidjaam! :) sta je najbolje da uradim,sta da mu kazem... on kaze za to nece niko znatii,samo tako da se povremeno vidjamoo ;) :rumenko: :per:... :Pp

Ovako,moja prica je uzasno dugacka,ali ja cu pokusati da je ispricam-ispisem najkrace sto mogu...Pre 2 nedelje dosla sam sa letovanja iz Egipta...Na to putovanje isla sam sa deckom sa kojim sam vec imala poprilicno los odnos,putovanje je trebalo da nam pomogne u vezi,ali desilo se nesto zaista nepredvidjeno...Ja sam se zaljubila,i to bas zaljubila u jednog Egipcanina,da situacija bude jos gora i on je odlepio zamnom,skroz.Bar tako kaze...A ja stvarno mislim da jeste.Naravno,medju nama se nista nije desilo,osim jednog kratkog ali vise prijateljskog poljupca i dugog i snaznog zagrljaja pre mog odlaska... :( Svaku noc smo bili zajedno u drustvu jer smo se decko i ja upoznali u jednom klubu sa jednim od njegovih prijatelja,pa nas je taj njegov prijatelj upoznao sa celiom drustvom,a medju njima je bio i ON,svaku noc pogledi i uzdasi...Neverovatno je opisati osecaj kada odlazis od nekog koga stvarno volis,a pitanje je da li ces opet imati priliku da budes sa njim...Mozda je nekom smesno sto se cak nismo ni poljubili a ja govorim da ga volim,ali to je to. E sada ide druga strana price,on me preklinje da dodjem i udam se za njega...Posto se svaku noc cujemo na skajpu,jako je tesko odoleti svemu tome,ali problem je sto ja nemam para da se vozikam napred nazad,a nisam sigurna da zelim odmah da se udam,realno-ne poznajem ga dobro..A on naravno kao i velika vecina Egipcana,nije bas bogat,sa bratom drzi prodavnicu u Hurgadi,ali od toga bas i nema puno zarade,studira ali gotovo je siguran da nece imati posla kad zavrsi,i pored svega toga za mene tamo ne bi bilo nikakvog posla...Osim da trgujem sa njima....I jos,on je klinac...U oktobru puni 22 godine,a ja u septembru 26.Onda,ja imam psa za kojeg sam previse vezana,imam ga 6 godina,i nemam ovde kome da ga ostavim,a sve i da imam ne znam da li bih mogla da ga ostavim,a opet da ga povedem jako je komplikovano,i tamo je jako toplo za njega...Ima jos puno toga...Svog decka volim na specifican nacin,prosli smo mnogo toga zajedno i ne zelim da zivi sa tim da sam ga ostavila zbog nekog tamo "Muhameda",to je stvarno srovo...Ali opet,zelim da budem sa njim,zelim da budem sa nekim koga volim,ne zelim da provedem ostratak zivota sa nekim samo zato sto je to normalan splet oolnosti posle 6 godina veze,a vise ga ne volim,mislim da sam mlada da zivim bez ljubavi,i spavam sama u odvojenim sobama sa deckom,to nije normalno...Ali opet sve okolnosti ukazuju da bi moj odlazak tamo bio totalni neuspeh,a ovde vise ne bih imala nikog kad se vratim posto mislim da bi me se svi odrekli jer obozavaju mog sadasnjeg decka...Ljudi jako mi je tesko,prosto ne verujem da ovo pisem,ne znam sta da radim,razum govori jedno,ali ja gorim od zelje da budem sa njim,i zivim u toj zemlji,gde ljudi zive vrlo tesko,ali su ipak uvek vedri,veseli i nasmejani,ko je bio tamo,zna o cemu govorim...Tim ljudima je stvarno jako malo ptrebno za srecu,za razliku od nas....Sta da radim?Izvinite sto sam vas udavila,ali ja jednostavno nemam koga da pitam za savet,zato sto bi to bilo strasno,jer imam decka sa kojim sam 6 godina.Tesko je sve ovo... Jednostavno ne znam sta da radim...:( ps. Ako je neko ikad cuo za neki primer,devojka iz Srbije,i decko iz Egipta,bla,bla,bla...Neka napise,kako je sve bilo,i da li se pokajala...

Kao da imas 12 godina.

Izlaz iz lose veze nije nova veza, prva koja naidje, vec neko vreme unutrasnjeg samosredjivanja.

Jedina povoljna okolnost je to sto si sagledala situaciju sa +/- -evima, samo jos da "sutnes" Faraona... A ovog ovdasnjeg i zvanicno da skartas.

Ljudi imam problem,molila bih za saveet! Jedan decko me je pozvao da se vidimo ali on je u vezi!!, a moram priznati da mi se malo svidjaa! on to ne radi jer ga devojka smara,vec mu se ja stvarno svidjaam! :) sta je najbolje da uradim,sta da mu kazem... on kaze za to nece niko znatii,samo tako da se povremeno vidjamoo ;) :rumenko: :per:... :Pp

ahahhahaahaahahahahhahhahhhaha :super:
ma voli te, samo se pravi :lol:

Ako je neko ikad cuo za neki primer,devojka iz Srbije,i decko iz Egipta,bla,bla,bla...Neka napise,kako je sve bilo,i da li se pokajala...

Da, jedna nasa zena se udala za Egipcanina pre desetak godina, radi u Hurgadi (a se rimuje, e) kao PR nekih hotela, lepo zive, nije se pokajala, nije morala da predje u islam, ne nosi feredzu, dobro zaradjuje i ne planira povratak, barem za sada.

aj zdrao

imam ja frienda, Uroš, sasvim lud lik :))))
zabavljao se on sa jednom curicom, veza stogodišnja, ono što bi se kazalo
oduvek su bili zajedno...veza ko veza da ne tupim sa tim, puna uspona i padova,
ali generalno su bili više nego ok
posle tako par godina upali su u neki period, tako reći fazu, kada su se
neprestano svađali i prepirali oko gluposti
i posle takve jedne prepirke on, kao, popizdi i odluči da je iskulira
tako, što neće da joj se javlja neko vreme, naravno, sve očekujući da se ona prva javi :)
prođe tako dve nedelje od ove ni glasa, mi, društvo ga pumpamo i zaebavamo svom silom,
i nagovaramo ga da kao džentlmen popusti i nazove je,
međutim sastavilo se tu već i mesec dana tog kuliranja, već je počeo da gubi strpljenje
i za nju, ali i za nas, njegovo društvo koje ne propušta priliku da ga malo dokači na tu temu :lol:
napokon posle mesec i možda koji dan, nazove on nju :mrgreen:
nije kod kuće, ali proćaska sa njenom kevom, pošto se, jel, odlično poznaju
na njegovo pitanje, a kada mogu da je nađem, u smislu, kada će biti kući...keva odgovara:
pa ne znam Uroše, ona je u Španiji udala se prošle nedelje za Giljerma, sada živi tamo :hahaha:

p.s. Giljerma su zajedno upoznali na letovanju te godine :mrgreen:

imam ja frienda, Uroš, sasvim lud lik :))))
zabavljao se on sa jednom curicom, veza stogodišnja, ono što bi se kazalo
oduvek su bili zajedno...veza ko veza da ne tupim sa tim, puna uspona i padova,
ali generalno su bili više nego ok
posle tako par godina upali su u neki period, tako reći fazu, kada su se
neprestano svađali i prepirali oko gluposti
i posle takve jedne prepirke on, kao, popizdi i odluči da je iskulira
tako, što neće da joj se javlja neko vreme, naravno, sve očekujući da se ona prva javi :)
prođe tako dve nedelje od ove ni glasa, mi, društvo ga pumpamo i zaebavamo svom silom,
i nagovaramo ga da kao džentlmen popusti i nazove je,
međutim sastavilo se tu već i mesec dana tog kuliranja, već je počeo da gubi strpljenje
i za nju, ali i za nas, njegovo društvo koje ne propušta priliku da ga malo dokači na tu temu :lol:
napokon posle mesec i možda koji dan, nazove on nju :mrgreen:
nije kod kuće, ali proćaska sa njenom kevom, pošto se, jel, odlično poznaju
na njegovo pitanje, a kada mogu da je nađem, u smislu, kada će biti kući...keva odgovara:
pa ne znam Uroše, ona je u Španiji udala se prošle nedelje za Giljerma, sada živi tamo :hahaha:

p.s. Giljerma su zajedno upoznali na letovanju te godine :mrgreen:
:hahaha:
Kao i obicno posle duge veze kad se smore...

Ovako,moja prica je uzasno dugacka,ali ja cu pokusati da je ispricam-ispisem najkrace sto mogu...Pre 2 nedelje dosla sam sa letovanja iz Egipta...Na to putovanje isla sam sa deckom sa kojim sam vec imala poprilicno los odnos,putovanje je trebalo da nam pomogne u vezi,ali desilo se nesto zaista nepredvidjeno...Ja sam se zaljubila,i to bas zaljubila u jednog Egipcanina,da situacija bude jos gora i on je odlepio zamnom,skroz.Bar tako kaze...A ja stvarno mislim da jeste.Naravno,medju nama se nista nije desilo,osim jednog kratkog ali vise prijateljskog poljupca i dugog i snaznog zagrljaja pre mog odlaska... :( Svaku noc smo bili zajedno u drustvu jer smo se decko i ja upoznali u jednom klubu sa jednim od njegovih prijatelja,pa nas je taj njegov prijatelj upoznao sa celiom drustvom,a medju njima je bio i ON,svaku noc pogledi i uzdasi...Neverovatno je opisati osecaj kada odlazis od nekog koga stvarno volis,a pitanje je da li ces opet imati priliku da budes sa njim...Mozda je nekom smesno sto se cak nismo ni poljubili a ja govorim da ga volim,ali to je to. E sada ide druga strana price,on me preklinje da dodjem i udam se za njega...Posto se svaku noc cujemo na skajpu,jako je tesko odoleti svemu tome,ali problem je sto ja nemam para da se vozikam napred nazad,a nisam sigurna da zelim odmah da se udam,realno-ne poznajem ga dobro..A on naravno kao i velika vecina Egipcana,nije bas bogat,sa bratom drzi prodavnicu u Hurgadi,ali od toga bas i nema puno zarade,studira ali gotovo je siguran da nece imati posla kad zavrsi,i pored svega toga za mene tamo ne bi bilo nikakvog posla...Osim da trgujem sa njima....I jos,on je klinac...U oktobru puni 22 godine,a ja u septembru 26.Onda,ja imam psa za kojeg sam previse vezana,imam ga 6 godina,i nemam ovde kome da ga ostavim,a sve i da imam ne znam da li bih mogla da ga ostavim,a opet da ga povedem jako je komplikovano,i tamo je jako toplo za njega...Ima jos puno toga...Svog decka volim na specifican nacin,prosli smo mnogo toga zajedno i ne zelim da zivi sa tim da sam ga ostavila zbog nekog tamo "Muhameda",to je stvarno srovo...Ali opet,zelim da budem sa njim,zelim da budem sa nekim koga volim,ne zelim da provedem ostratak zivota sa nekim samo zato sto je to normalan splet oolnosti posle 6 godina veze,a vise ga ne volim,mislim da sam mlada da zivim bez ljubavi,i spavam sama u odvojenim sobama sa deckom,to nije normalno...Ali opet sve okolnosti ukazuju da bi moj odlazak tamo bio totalni neuspeh,a ovde vise ne bih imala nikog kad se vratim posto mislim da bi me se svi odrekli jer obozavaju mog sadasnjeg decka...Ljudi jako mi je tesko,prosto ne verujem da ovo pisem,ne znam sta da radim,razum govori jedno,ali ja gorim od zelje da budem sa njim,i zivim u toj zemlji,gde ljudi zive vrlo tesko,ali su ipak uvek vedri,veseli i nasmejani,ko je bio tamo,zna o cemu govorim...Tim ljudima je stvarno jako malo ptrebno za srecu,za razliku od nas....Sta da radim?Izvinite sto sam vas udavila,ali ja jednostavno nemam koga da pitam za savet,zato sto bi to bilo strasno,jer imam decka sa kojim sam 6 godina.Tesko je sve ovo... Jednostavno ne znam sta da radim...:( ps. Ako je neko ikad cuo za neki primer,devojka iz Srbije,i decko iz Egipta,bla,bla,bla...Neka napise,kako je sve bilo,i da li se pokajala...

Za ovo sto je boldovano, potpuno si upravu!!!
Ovo sto je italic i podvuceno - mogu oni da ga vole koliko hoce, ako ti nisi zadovoljna njime, i ako nisi srecna - oni moraju da se pomire sa tim. A i ti si njihova (sto se kaze, a ne on).;)

E a sad trece i najbitnije... Stavi se ti na mesto tvog sadasnjeg decka... Da je on tamo upoznao egipcanku, da su se gledali, dahtali, poljubili, grlili dugo... A ti o tome nista ne znas...?! Kako bi se osecala da ti on to kaze npr. posle nekoliko meseci???

Kazi tom tvom sadasnjem decku sve lepo, i razresi situaciju sa njim!!! Pa tek posle, kad to resis - iskuliraj, pa onda vidi da li ces da ides u lov na nilske konje...

sažmi

Yamilla vidim i nadimak si uzela Egipatski. Realno da si malo inteligentnija znala bi sama ali posto ne znas ajde da pomognem. Prvo to je stranac, verovatno ima skrivene motive. Moze da te prevari na razne nacine tebe nevinu. Moze da te otme, da ti proda organ, da te siluje. Da te ozeni zbog para, da te ucenjuje, da se raspituje o tvojima...itd... strancima se nikad ne veruje.

Da ga voliš, ne bi bilo ovoliko Ali.
I nije mi jasno kako možeš da zavoliš nekoga za tako kratak vremenski period? Bez sexa? :eek:
A po tuđem primeru ćeš znati šta ti je činiti i da li ćeš se pokajati?
Sa 26 godina? :confused:

Y:
Da ga voliš, ne bi bilo ovoliko Ali.
I nije mi jasno kako možeš da zavoliš nekoga za tako kratak vremenski period? Bez sexa? :eek:
A po tuđem primeru ćeš znati šta ti je činiti i da li ćeš se pokajati?
Sa 26 godina? :confused:

ova veza u kojoj je je losa. vidis koliko je prazna u toj vezi kad je odlepila za nekim sa kim nije imala nista.
prvi korak- prekidaj vezu
drugi korak- zivi punim plucima jedno vreme dok ne upoznas samu sebe
treci korak-kad upoznas samu sebe upoznaces i osobu koja ti odgovara

ti se očito plašiš da budeš bez dečka. Da otkačiš ovog sadašnjeg a da otpadne kombinacija (čuj kombinacija) sa tim Egipćaninom, to tebi izgleda kao neki bankrot.

Tog dečka si u sebi prežalila, znaš ti to dobro, i onda izvedi zaključak. A ovo Egipat, kakav bre Egipat, mani se tih morskih priča pa još uvezanih u roze mašnice.

I da, 26 godina? Prosto me sramota da te savetujem.

Back