Ljudi pre nas,Ciklus zivota i Evolucija

Svrdlov... Obrati paznju na ovaj sada tekst...

The Canadian blog says the name of the Human Genome Project “group leader” responsible for the discovery that junk DNA is genetic code of E.T.s is Prof. Sam Chang. I could not find any Google listing for Prof. Sam Chang, so I decided to get a reality check on the truth from John McPherson, Ph.D. Dr. McPherson is currently Associate Professor in the Dept. of Human and Molecular Genetics at Baylor College of Medicine in Houston, Texas. Over the past ten years, Dr. McPherson was also Co-Director of the Genome Center at Washington University in St. Louis. There, he was the lead scientist in that university’s efforts to map the human genome, as well as mouse and chicken genomes.

HAVE YOU EVER HEARD OF A SCIENTIST NAMED PROF. SAM CHANG?

Sam Chang. Not, it does not ring a bell.

SO YOU PERSONALLY HAVE NOT WORKED WITH HIM ON THE GENOME PROJECT? SAM CHANG?

No, not that I’m aware of. There are a lot of people involved we never got to meet, but we only met through emails. But that name does not ring a bell.

IN THE CAPACITY YOU HAD IN ST. LOUIS AND TODAY, SHOULD YOU KNOW MOST OF THE MAIN PEOPLE?

Most of the main characters, yes. Although it was very international and there were some labs that we never got to go to or meet the people from. So, some of the names don’t stick in my head from back then.

THE REASON I’M ASKING IS THAT I HAVE A JANUARY 11, 2007, CANADIAN BLOG ABOUT A PROF. SAM CHANG SAYING THAT HUMAN JUNK DNA HAS NOW BEEN PROVED BY THE HUMAN GENOME PROJECT TO BE FROM SOME KIND OF EXTRATERRESTRIAL CODING.

(laughs) Well, I’ve never heard of that! (laughs) I’ve never heard of that before and it certainly does not sound very credible to me. But I haven’t seen the article. [I give him the URL.]

I WONDER HOW THIS LONG ARTICLE WAS MADE UP?

Actually I’m just looking on the web while I’m talking to you. If you do a search, there are all sorts of things pointing towards that.

WHERE WOULD THIS INFORMATION AND NAME, PROF. SAM CHANG, COME FROM?

I don’t know. (laughs) I find it actually kind of funny

Primeti se koliko si neutralan....
Da je srece pa da ne razmisljas sta da se radi u slucaju rata, nego sta da radis na tome da do njega ne dodje...
Opstanak ljudi ovakvog misljenja zavisi samo od toga da li ce opstati ovi uspesniji i time jaci, a oni zbog toga propasti, ili ce te jace nekako da sklone, uklone, kako bi oni svojim velikim "nista" isplivali malo na povrsinu...

-Nemoj molim te ti da mi pricas o ratu i kako treba gledati da do njega ne dodje.A reketiranje a ogromne civilne zrtve? Zasto onda imate te rakete, sta ce vam ako ste uvereni da do rata nece doci? Eto doslo je do rata i ko ga je zapoceo, ko je krivac? U ovoj prici to nije ni bitno vec to da do rata moze doci a mi lepo razoruzani dizemo ruke i ko Lazar jurisamo. Dok nas budu streljali mozemo samo poput njega da kazemo da je nase carstvo nebesko. Ako tako hocete, sto se mene tice ok ali samo nemojmo u taj nato ( ovo se ne odnosi na tebe) - ovo je post koji nemcoi nije stigao da posalje( nadam se da je prihvatljiv po pravilima foruma, ja zaista ne znam, pa ako jeste onda ga i obrisite)

Poslednja izmena:
Sta pravis se da ne vidis?

I daj neki dokaz a ne samo tvoje zelje. Svi bi mi voleli da je tako kako verski fanatici kazu z:)

Reci mi na sta zelis konkretno da odgovorim, ono sto sam gore napisao nema nikakve veze sa verom vec sa onim sta o cemu se konkretno govori u knjizi (bibliji)

A onaj Profesor Chang? Ko je uopste on, da li on zastupa neki kredibilitetni univerzitet ili naucnu ustanovu koja stoji iza njega???? z:hm:

Nije pitanje da li je bilo ljudi "prije nas",nego otkad?
I koji smo to "mi"?
Vjerski fanatici?Ko su ti?
Baptisti tvrde da su svi drugi.
Katolici da su to pravoslavci.
Jevreji da su to ortodoksni Jevreji.
Nja,nja,nja...
Da ne lutam od teme...Na lokaciji kod Visokog(BiH) i dalje se iskopava.
Ljudi su našli DOKAZE o postojanju pet piramida.
Najveća je veća od svih egipatskih.
Bio arheolog sinoć u Zagrebu gost njihove državne TV.
Pokazao fotke,snimke spektrografom(ili tako nešto),nja,nja,nja...
Znači,na Balkanu su živjeli ljudi u vrijeme ledenog doba.
Ko su?Odakle su?Vidjećemo,istraživanja se nastavljaju...To be continued...
:cool:

-Nemoj molim te ti da mi pricas o ratu i kako treba gledati da do njega ne dodje.A reketiranje a ogromne civilne zrtve? Zasto onda imate te rakete, sta ce vam ako ste uvereni da do rata nece doci? Eto doslo je do rata i ko ga je zapoceo, ko je krivac? U ovoj prici to nije ni bitno vec to da do rata moze doci a mi lepo razoruzani dizemo ruke i ko Lazar jurisamo. Dok nas budu streljali mozemo samo poput njega da kazemo da je nase carstvo nebesko. Ako tako hocete, sto se mene tice ok ali samo nemojmo u taj nato ( ovo se ne odnosi na tebe) - Ovo je post koji nemcoi nije stigao da posalje( nadam se da je prihvatljiv po pravilima foruma, ja zaista ne znam, pa ako jeste onda ga i obrisite)

Ma u redu je da uvek budes spreman u slucaju da neko skrenutog uma napadne... moras da se odbranis naravno. Ali posvetiti zivot iznosenju stavova za i protiv ulaska sa nekim u "pakt" kada dodje do rata.... I razotkrivanju necega sto bi dovelo do rata, ili pokusavajuci da se razotkrije nesto sto nece nikad da se razotkrije, ali... eto tu je... i da bi narod bio svesniji, opet mora da dodje do rata... Znaci posvetiti zivot tom ratu... to nije normalno....
Vodi svoj zivot u drugom pravcu. Pokusaj da uspes i postanes normalan covek... a pusti pricu o ratu...

Nije pitanje da li je bilo ljudi "prije nas",nego otkad?
I koji smo to "mi"?
Vjerski fanatici?Ko su ti?
Baptisti tvrde da su svi drugi.
Katolici da su to pravoslavci.
Jevreji da su to ortodoksni Jevreji.
Nja,nja,nja...
Da ne lutam od teme...Na lokaciji kod Visokog(BiH) i dalje se iskopava.
Ljudi su našli DOKAZE o postojanju pet piramida.
Najveća je veća od svih egipatskih.
Bio arheolog sinoć u Zagrebu gost njihove državne TV.
Pokazao fotke,snimke spektrografom(ili tako nešto),nja,nja,nja...
Znači,na Balkanu su živjeli ljudi u vrijeme ledenog doba.
Ko su?Odakle su?Vidjećemo,istraživanja se nastavljaju...To be continued...
:cool:

Super je sto se istrazivanja nastavljaju. Postoji ovde kod nas obicaj da se neke stvari ostave nedovrsene, jer niko nije raspolozen da daje novac na ta istrazivanja.
Secam se jos pre nekih desetak mozda malo vise godina, u Rimskom bunaru u mom naselju je nadjen neki tunel i tu su dolazili neki ljudi da vide o cemu se radi, ali se nije nesto dugo istrazivalo, jer se nije imalo para za opremu. Eto sada taj bunar iz doba Rimljana sluzi za odlaganje smeca, a nismo ni svesni sta se mozda nalazi u njemu.... Ako se cak ni bilo sta ne nalazi u njemu, to je spomenik sa svojom mnogogodisnjom istorijom i ne bi trebalo da se tako ophodi prema njemu...

Reci mi na sta zelis konkretno da odgovorim, ono sto sam gore napisao nema nikakve veze sa verom vec sa onim sta o cemu se konkretno govori u knjizi (bibliji)
Nova arheoloska iskopavanja pokazuju sjajni Davidov grad kao varosicu od dve hiljade stanovnika. Toliko cuveni kraljevi David i Solomon su bili vladari koji su kontrolisali “beznacajne delove rubnih podrucja”. Nije bilo nikakvog egzodusa judejskih plemena iz Egipta, tog neverovatnog Mojsijevog poduhvata. Ali bilo je toliko paganskih svetilista i pozlacenih idola da naucnici smatraju da smo stigli do “novog pogleda na poreklo monoteistickih religija”. Otvara se i pitanje: kad je pisan Stari zavet - hiljadu ili tek trista godina pre Hrista? I ko je pisao tako nepreciznu knjigu? Zasto se cinjenicama barata tako olako?

Stari zavet je pisan do 300. godine pre Hrista... Koja to cinjenia potkrepljuje tu tvoju sumnju da Tora nije pisana od onog vremena od kada se kaze da je pisana?
A za Solomona... Jel znas da je u vreme Napoleonovih osvajanja na svetu zivelo jedva 800 miliona stanovnika... Znaci 6 milijardi manje nego danas. A to je bilo pre oko 200 godina... Ti razmisli ako gledas tako, koliko je moglo stanovnika na planeti da bude tada... u vreme Solomona, a pored njih koliko bi bilo recimo Jevreja...
I hajde malo vise o tim arheoloskim iskopavanjima majke ti...

Kakve uvrede, pitanje ti je na mestu, samo mi se cini da previse drzis stranu drugima z:) Ali to je tvoja stvar.

Ja imam naucni dokaz, za razliku od Blankeda koji samo iznosi zelje verskih fanatika.

http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/01/08/01288.html

:zpozdrav:

Nisam procitao ceo ovaj text,niti vecinu postova koji su napisani pre ovog...

Posto sam text citao na brzaka,a i po nekim komentarima ovde vidim radi se o genetici i u ucestvovanju u pravljenju DNK,ali i vidim da su ovo uglavnom fizicke deformacije i genetske mutacije.... Znaci iz tog malog dela koji sam procito i sa nekim mojim predjasnjim znanjem,zakljucujem po tvom postu,da svako ko ima drugaciji(da ne kazem poremecen) DNK ili mozda neku fizicku deformaciju,genetsku mutaciju(rimuje se :D ) je vanzemaljske prirode... Aha,ok....aj mi objasni onda Harlequin sindrom,ako si upoznata s tim? Ukratko receno to ti je ozbiljan poremecaj svega i svacega na covekovom telu...tj bebinom,posto oni ne traju mnogo...

Oces da kazes da su vanzemaljske prirode? (opste pitanje,NE kotra)

UPOZORENJE : Nije preporucljivo osobama sa slabim srcem ili punim stomakom! (a ovo je samo blaga slika stvarnosti)

http://www.socialtech.ca/ade/misc/harlequin.jpg

Gresis. Ova bolest sto si ti naveo uopste nema veze sa ovim linkom koji sam ja stavila. Sledeci put procitaj ceo tekst, a ne da lazno optuzujes. Ta bolest koju si ti dao (tj. koju su naucnici tako prozvali) se zove Harlequin Ichthyosis. Nema nikakve veze sa naucnim otkricem koji sam ja stavila koje govori da su nam preci bili bica sa druge planete.

Sledeci put nemoj lazno da optuzujes nego procitaj ceo tekst. Nema veze sa ovim sto si ti stavio.

Gresis. Ova bolest sto si ti naveo uopste nema veze sa ovim linkom koji sam ja stavila. Sledeci put procitaj ceo tekst, a ne da lazno optuzujes. Ta bolest koju si ti dao (tj. koju su naucnici tako prozvali) se zove Harlequin Ichthyosis. Nema nikakve veze sa naucnim otkricem koji sam ja stavila koje govori da su nam preci bili bica sa druge planete.

Sledeci put nemoj lazno da optuzujes nego procitaj ceo tekst. Nema veze sa ovim sto si ti stavio.

Kako god,nije ni vazno....dok sam citao to na pocetku pala mi ta bolest na pamet,pa reko aj da je spomenem...

Izgleda da i ti nisi procitala deo mog posta koji kaze da je to bilo opste pitanje koji je postavio moj radoznali smisao za crni humor,a ne kontra.....kljucna rec ne.

Tako nemoj ti mene lazno da optuzujes da sam te lazno optuzio!z:p

Posto ja ne verujem u pisano, jer je to dosta odvracanje od istine, narocito kad su znacajne stvari u pitanju.
Posto ne verujem nikom jer niko ne moze da dokaze kako je covek nastao moze samo zakljucke da donese na osnovu njemu realnih mogucnosti.
Posto puno vas veruje u napisano i ne gleda fizicki na stvari ja cu vam napisati covek po mom misljenju sta misli o nastanku krvi i mesa.
NEMAM BLAGE VEZE!
Zato je samo covek u pitanju ? Zar zivotinje biljke ne postoje? Zar zivotinje nisu od krvi i mesa? Nemaju mozak ? ili ih odbacujete samo jer mislite da smo veca duhovna bica od njih i pametniji ?
Kad saznamo kako su svi oni nastali i zasto tamo gde su nastali onda cemo biti jako pametni. A dotle cemo da samo pametujemo.
Po mom misljenju smo nastali od materije koja se vremenom menjala i transformisala. Isto vazi i za zivotinje na planeti i za biljke. A ako se pitate kako je dusa nastala to je vec cist SCI FI, ali zasto da ne ? Ako moze svi delovi tela zasto ne bi mogla i dusa.
Mada ko zna mozda su nas stvarno vanzemaljci nastanili ovde?

Posto ja ne verujem u pisano, jer je to dosta odvracanje od istine, narocito kad su znacajne stvari u pitanju.
Posto ne verujem nikom jer niko ne moze da dokaze kako je covek nastao moze samo zakljucke da donese na osnovu njemu realnih mogucnosti.
Posto puno vas veruje u napisano i ne gleda fizicki na stvari ja cu vam napisati covek po mom misljenju sta misli o nastanku krvi i mesa.
NEMAM BLAGE VEZE!
Zato je samo covek u pitanju ? Zar zivotinje biljke ne postoje? Zar zivotinje nisu od krvi i mesa? Nemaju mozak ? ili ih odbacujete samo jer mislite da smo veca duhovna bica od njih i pametniji ?
Kad saznamo kako su svi oni nastali i zasto tamo gde su nastali onda cemo biti jako pametni. A dotle cemo da samo pametujemo.
Po mom misljenju smo nastali od materije koja se vremenom menjala i transformisala. Isto vazi i za zivotinje na planeti i za biljke. A ako se pitate kako je dusa nastala to je vec cist SCI FI, ali zasto da ne ? Ako moze svi delovi tela zasto ne bi mogla i dusa.
Mada ko zna mozda su nas stvarno vanzemaljci nastanili ovde?

Jaooo a to nije Sci Fi a???

Jer je najintaligentnije,tj najrazvijenije bice na zemlji(a i mi smo svi ljudi)
Postoje,al ovde je rec o coveku.
Jesu i to od veoma ukusnog mesa. z:ddm:z:)
Imaju mozak....uglavnom se koristi u supama. :)

Pa sad....ne verujem da su zivotinje ni u kom smislu razvijenije od coveka,sem tog fizickog i opsteg znanja da zivotinje imaju sesto culo,ako smem tako da ga nazovem.

:)

Interesantno.....tebe vise zanima nastanak i evolucija zivotinja,nego coveka...

Back