Ljudi pomozite oko kupovine!!!

BROTHER DZONI

Obećava
Poruka
66
Ljudi momozite mi oko kupovine rodjendan mi je za par dana pa sam resio da nadogradim komp ali ne znam sta cu pre!!!
Stara konfa je:
Proc:intel celeron 2.66
ploca:asus p4gd1
2x512mb ddr
asus Nvidia 6600 silencer 256mb

E sad ima dve mogucnosti
1.da menjam plocu+proc+ddr
proc bi bio-intel core duo 2.66ghz 805
ploca-asus p5ld2
ddr-1gb 667 kingstone

a druga mogucnost je da promenim samo graficku uzeo bih neku od 200eura + pare koje dobijem od prodavanja ove stare graficke.
Pa sta da radim?? treba mi komp koji je prvenstveno za igre ali i koji ce moci kasnije da se jos nadogradi..
i koju graficku uzeti za ove pare???

Кулиража:
Cega 160-180€?
100€ ako dobije za to, treba da peva.

Dogovor je upravo pao covek mi ceni konfu 140-150eura!!!!!!!
A od njega kupujem sledecu konfu
proc.-intel dual core D820 (predomislio sam se hteo sam D805 ali sam uzeo ovaj jaci)
ploca-ASUS P5LD2
1x1gb DDR2 667 kingstone sve ovo kosta 350eura po njegovim cenama znaci treba da doplatim 200eura sta mislite kako sam prosao u ovoj zameni staro za novo??? :roll: :roll: :roll:

BROTHER DZONI:
Dogovor je upravo pao covek mi ceni konfu 140-150eura!!!!!!!
A od njega kupujem sledecu konfu
proc.-intel dual core D820 (predomislio sam se hteo sam D805 ali sam uzeo ovaj jaci)
ploca-ASUS P5LD2
1x1gb DDR2 667 kingstone sve ovo kosta 350eura po njegovim cenama znaci treba da doplatim 200eura sta mislite kako sam prosao u ovoj zameni staro za novo??? :roll: :roll: :roll:
nije lose 8) ako su njegove komponente nove

Hoces da kazes da za 478 plocu i CELERON CPU treba dati 90€?
Ne znam za tebe, ali ja nikad ne bih dao za nesto sto je dve generacije matoro 10% od novog ekvivalenta (valjda razumes sta hovu da kazem).

I muka me uhvati kad vidim da neko prodaje PII i PIII za 150-200€.
Za P4 plocu max30€ bez obzira koja je, a isto tako i za CPU.
A jos veca muka me uvati kad vidim da neko prodaje Canonov fotoaparat a70(75) za 130-140€.
Pa nov A510 sa vecim ekranom, vecim zumom i vecom rezolucijom kosta 150€.....
Ne mogu sad da objasnjavam sistem poremecenih vrednosti i deficitirane robe, ali to zaista realno ne vredi toliko.

Кулиража:
Hoces da kazes da za 478 plocu i CELERON CPU treba dati 90€?
Ne znam za tebe, ali ja nikad ne bih dao za nesto sto je dve generacije matoro 10% od novog ekvivalenta (valjda razumes sta hovu da kazem).

I muka me uhvati kad vidim da neko prodaje PII i PIII za 150-200€.
Za P4 plocu max30€ bez obzira koja je, a isto tako i za CPU.
A jos veca muka me uvati kad vidim da neko prodaje Canonov fotoaparat a70(75) za 130-140€.
Pa nov A510 sa vecim ekranom, vecim zumom i vecom rezolucijom kosta 150€.....
Ne mogu sad da objasnjavam sistem poremecenih vrednosti i deficitirane robe, ali to zaista realno ne vredi toliko.
ni ja ne bi dao 90e za tu plocu i cpu,realno ne vredi toliko,ali pogledaj cene u oglasima

Кулиража:
Zavisi u kojim oglasima i od koga kupujes.
Ako gledas PC Berzu, tamo i bogati placu kad vide cene, kao i jos neke oglase.
A realne cene se znaju i zna se od koga sta treba kupovati.
Ovo je zemlja u kojoj se firme zatvaraju svaki dan.Raznorazne firme prodaju novu robu i nestanu!...A s njima nestane i garancija!!:roll:A realne cene...Kad nekome nesto crkne i nece da kupuje nov racunar,veliko je pitanje sta je realna cena!:lol:

Back