Ljudi pomagajte!! Moram je smuvati..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DraganGruja88:
Ima neka riba iz skole jako zaintregirala.
sta znaci ovo? :neutral:
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

E a nisam vam rekao nesto vrlo vazno. Sa njom sa bio vec dva puta...
Jednom je bila ista situacija i ja sam je otkacio. Potom nije proslo ni 10 dana i ona me pocela muvati i ja se naravno smuvam...
Pa ne znam dal je zbog toga ona mene pocela muvati ili sam je fascinirao necim cime nisam bio ni svestan jer sam je bio otkacio. I da li opet da primenim takvu taktiku?

????? Jbt ti si najkonfuzniji forumas do sada......dete imate li vi literarne sastave na srpskom......ono vezba kako da ti tekst bude razumljiv. :shock: Mozda te samo nije nista razumela pa si joj bio mistican a onda je shvatila da si samo nepismen :lol: 8) Salim se ;) Ovo sa okretanjem drugoj ti ne savetujem (to pali samo na muskarcima a nekad ni kod njih) ali kuliranje definitivno pali kod svih ;)

Srecno!!

DraganGruja88:
E a nisam vam rekao nesto vrlo vazno. Sa njom sa bio vec dva puta...
Jednom je bila ista situacija i ja sam je otkacio. Potom nije proslo ni 10 dana i ona me pocela muvati i ja se naravno smuvam...
Pa ne znam dal je zbog toga ona mene pocela muvati ili sam je fascinirao necim cime nisam bio ni svestan jer sam je bio otkacio. I da li opet da primenim takvu taktiku?
Ovo menja stvari iz osnova...

A da ti ipak zaboraviš tu devojku i počneš normalno da se ponašaš sa nekom drugom ?

DraganGruja88:
Ima neka riba iz skole jako zaintregirala. ali ona me stalno kulira. kada god je pozovem da izadjemo na kao pa moram ovo, ili ono, ne mogu sada..
Preko porukica se ponekad dopisujemo i sve kao super nabacuje mi se ali kada je pozovem da izadjemo - ispushim... :roll: :-( :sad:

To je klinka, a one sve vole samo kesh, ili ga ti imas ali ga ne znas na pravi nacin usmeriti na nju. Osetljive su jako. Ne bi da se o njima prica kao takvima. Zato kad joj ponudis kesh to sve mora izgledati kao tvoja prevelika zelja za tim, a ona ce to sve prihvatati u stilu "voli me":roll::lol:

Druge nema. Ne lupaj glavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back