Ljudi ? pa gde su vam slike u profilu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti si stavila "manekenka, geograf, psihijatar i politicar" :roll:
Ajde mi pojasni kako uspevas da sve postignes:?:

Bez uvrede za top modelsicu al stvarno si preterala - to je kao da ja napisem medicinska sestra, u slobodno vreme DJ, ponedeljkom menadzer, a petkom radim na pijaci i prodajem ne bitno sta ... mada kad razmislim to i nije tako lose... al kad ja ne bih bila ja nego dve ja mozda bi i moglo :D:D:D:D:D:D:D

doggiemx4.gif

Ova slika koju sam sad upravo postavila u svoj profil je najpopularnija od svih mojih slika koje su postavljene na internetu. Ima 274 preuzimanja, a Severinina slika na istom sajtu ima 10 preuzimanja. 27, 4 puta sam popularnija od Severine. :D
BRAAAVOOOOOO! Super si, kad ja Zensko to kazem! Kao prvo, inzvarednu imas liniju, i vidi se da si inventivna i jedinstvena osoba! Jedino mi, na ovoj Fotkici, malo nedostaju Oci....Mozda imas neku sliku gde se vide ti "Prozori Tvoje duse", mada i ovako, moze milion njih da Ti zavide! Iskren Pozdrav!:D

MOJA SLIKA JE ODUVEK BILA U PROFILU , MNOGI SU VIDELI MOJE SLIKE NA KRSTARICI , KO NIJE IMA NEGDE U ALBUMU NA SVASTARI , NA NEKOJ 5-6 STRANI , ALI MNOGI NEMAJU PETLJE DA STAVE SVOJE SLIKE , JEDNOSTAVNO PLASE SE I STIDE SVOG IZGLEDA !!!!
IDI, BEGAJ!!!! Pa Ti si Najzgodniji, Najoriginalniji i Najpozeljniji Dasa na celoj Krstarici! Kada sam dosla ovde, dok Te jos nisam videla, mislila sam da si neki ....sa ovolikim brojem Postova!:roll:Medutim, kada sam Te kasnije upoznala, kada sam Te i videla, pa , iskreno mogu da kazem da si NAJVECI CAR!!!!A, Veruj zeni koja nema izmedju 18-33 god..:lol::lol::lol:Naravno, videla sam dosta Tvojih fotografija i zakljucak je jedini:
Super si, Savremen, Zgodan i Uspesan Muskarac! Pa, sad Devojke NAVALITE!!!:lol::lol::lol:Pozdrav!:-D:-D:-D Ps: Mislim....da je ....zauzet...:cry::cry::cry:

Na mom avataru.
Pa, kad malo bolje razmislim, mislim, posto sam videla Tvoju sliku u Profilu, da je Tvoja i na Avataru! Ali, obzirom da je tolko smanjena, nisam bas posebno obratila paznju na Av. Ono za Oci, tako i mislim. Ja sam imala vise mojih slika na Krstarici, i nekako, a secaju se mnogi, Oci su mi bas karakteristicne....i da ne zvucim neskromno, specificne i interesantne...Jedne od retkih plavih , krupnih ociju da deluju sanjalacki , a ne vodnjikavo, i to na jednoj prirodnoj Crnki.../Pok.otac mi je bio jako lep, crn covek sa plavim ocima...Nazalost, ne pamtim ga jer sam imala samo 3 m.i 10 dana kad je umro u svojoj 35-oj god../:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back