Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
Hocu rolnice samo da ova tema malo zamre !!! 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a shishmish nemoze da bude svako !!!!
dok TOPmodelsica imash mlogo .....
Ha ha ha, stavio si u profilu zanimanje gimnazijalac. Ha ha ha ha, stvarno blesavo.
A ti si stavila "manekenka, geograf, psihijatar i politicar"
Ajde mi pojasni kako uspevas da sve postignes![]()
A ti si stavila "manekenka, geograf, psihijatar i politicar"
Ajde mi pojasni kako uspevas da sve postignes![]()
Moja je već davno u profilu 8-)Ajde ljudi stavite svi svoju sliku please!!!!!!!!!!!!!!!!!PDPDPD
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Jbt, ne mogu da verujem!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hahahahaha! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hehehehehehhehehehehhe! Kakva fotka!!!!!!!! Legendoooooooo!!!Vidis kako izgledam. To mozda objasnjava neke stvari, sta mislis? Ako si gimnazijalac onda mora da imas klikere za to.![]()
hvala hvala, nego moram postaviti neku bolju iz anfasa(ako se tako kaze) a mogla bi i ti, na ovoj se slabo vidis ali osecam da si slatka ali si cini mi se starija od mene...![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Jbt, ne mogu da verujem!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hahahahaha! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hehehehehehhehehehehhe! Kakva fotka!!!!!!!! Legendoooooooo!!!
Fantasticna je. Seksi. Sa te fotke kopiraju me manekenke samo tako, oblace ih u crveno menadzeri, bas tako u sorc.
:shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
Ako si ovo TI na fotki, svidjas mi se!Cale, ne daj da te zbunjuju ove manipulativne zene, najjaci si bio i ostao (a ja sam oduvek znao kome da udarim shliht).... 8)
BRAAAVOOOOOO! Super si, kad ja Zensko to kazem! Kao prvo, inzvarednu imas liniju, i vidi se da si inventivna i jedinstvena osoba! Jedino mi, na ovoj Fotkici, malo nedostaju Oci....Mozda imas neku sliku gde se vide ti "Prozori Tvoje duse", mada i ovako, moze milion njih da Ti zavide! Iskren Pozdrav!Ova slika koju sam sad upravo postavila u svoj profil je najpopularnija od svih mojih slika koje su postavljene na internetu. Ima 274 preuzimanja, a Severinina slika na istom sajtu ima 10 preuzimanja. 27, 4 puta sam popularnija od Severine.![]()
Ma super je!![]()
BRAAAVOOOOOO! Super si, kad ja Zensko to kazem! Kao prvo, inzvarednu imas liniju, i vidi se da si inventivna i jedinstvena osoba! Jedino mi, na ovoj Fotkici, malo nedostaju Oci....Mozda imas neku sliku gde se vide ti "Prozori Tvoje duse", mada i ovako, moze milion njih da Ti zavide! Iskren Pozdrav!![]()
IDI, BEGAJ!!!! Pa Ti si Najzgodniji, Najoriginalniji i Najpozeljniji Dasa na celoj Krstarici! Kada sam dosla ovde, dok Te jos nisam videla, mislila sam da si neki ....sa ovolikim brojem Postova!MOJA SLIKA JE ODUVEK BILA U PROFILU , MNOGI SU VIDELI MOJE SLIKE NA KRSTARICI , KO NIJE IMA NEGDE U ALBUMU NA SVASTARI , NA NEKOJ 5-6 STRANI , ALI MNOGI NEMAJU PETLJE DA STAVE SVOJE SLIKE , JEDNOSTAVNO PLASE SE I STIDE SVOG IZGLEDA !!!!
Ne razumem Tvoje pitanje: na kom Avataru?A nedostaju li ti oci na avataru?![]()
Ne razumem Tvoje pitanje: na kom Avataru?Moj Post je bio iskreno napisan, a Ti, kako hoces...
![]()
Pa, kad malo bolje razmislim, mislim, posto sam videla Tvoju sliku u Profilu, da je Tvoja i na Avataru! Ali, obzirom da je tolko smanjena, nisam bas posebno obratila paznju na Av. Ono za Oci, tako i mislim. Ja sam imala vise mojih slika na Krstarici, i nekako, a secaju se mnogi, Oci su mi bas karakteristicne....i da ne zvucim neskromno, specificne i interesantne...Jedne od retkih plavih , krupnih ociju da deluju sanjalacki , a ne vodnjikavo, i to na jednoj prirodnoj Crnki.../Pok.otac mi je bio jako lep, crn covek sa plavim ocima...Nazalost, ne pamtim ga jer sam imala samo 3 m.i 10 dana kad je umro u svojoj 35-oj god../Na mom avataru.