vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.873
To stene tebi slatko? Gledaj sta je pravi dzulov... 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pcelica:ja vise volim macke, sta da ti kazem , pardon macore :wink:Hmmmmmmmmm:sto nesvidja ti se ova moja,vidis kako sam mali i nevaljao. :wink: luce.pcelica:momci gde vam je hrabrost, cast izuzecima.
Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
kosmopolit:Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
dzin - tonik ?
Gazdarica:Ma, ljubi majka te plave okice...![]()
![]()
![]()
kakao... eventualno kava sa mlekomLens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
blondi:kakao... eventualno kava sa mlekomLens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:![]()
sta si ti pio neznam lol,nego dobra ti devojcica lol!!Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
heheheheh mnogo mi je sladak hvala. :wink:Princeza:Joj sto sladak psic!!!
pa zasto vidi kolicki mi je,neplasis se valjda i njegaGazdarica:Ja se bojim pasa...![]()
![]()
![]()
Hmmmmmmmmm:sta si ti pio neznam lol,nego dobra ti devojcica lol!!Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
preporuci joj forum pa da i ona ovde malo piskaraLens:Hmmmmmmmmm:sta si ti pio neznam lol,nego dobra ti devojcica lol!!Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
Jeste, dobra je, al mi nije devojcica, nego mi je koleginica...to mi je fotka s` posla :wink:
Gazdarica:Ma, ljubi majka te plave okice...![]()
![]()
![]()
Lens:Hmmmmmmmmm:sta si ti pio neznam lol,nego dobra ti devojcica lol!!Lens:Ko pogodi sta sam pio na ovoj slici, ima pice :wink:
Jeste, dobra je, al mi nije devojcica, nego mi je koleginica...to mi je fotka s` posla :wink: