Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
:shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e lišče pa nisi ni ti nešto hrabar... kako da znam koji od onoliko njih si ti ,-)Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
He he , pravo pitanje draga Blondi je :Koji od likova bi ti volela da je Stari Lisacblondi:e lišče pa nisi ni ti nešto hrabar... kako da znam koji od onoliko njih si ti ,-)Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
Lorde vidi se ko ovde ima MUD* sve junaci a sakrili svoje likove iza eLord of Chaos:Cale, ne daj da te zbunjuju ove manipulativne zene, najjaci si bio i ostao (a ja sam oduvek znao kome da udarim shliht).... 8)
Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
Tebi i Lordu svaka cast, na mladjima svet ostajeGuardian:Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
Klikni na Guardian! Iako ne znam koji ce ti to u zivotu al klikni :wink:![]()
Stari Lisac neregistrovan:Tebi i Lordu svaka cast, na mladjima svet ostajeGuardian:Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
Klikni na Guardian! Iako ne znam koji ce ti to u zivotu al klikni :wink:![]()
![]()
aevo i Mr Zak je usao u ekipu...svaka cast
![]()
![]()
A sta fali nogama...???Stari Lisac:He he , pravo pitanje draga Blondi je :Koji od likova bi ti volela da je Stari Lisacblondi:e lišče pa nisi ni ti nešto hrabar... kako da znam koji od onoliko njih si ti ,-)Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
![]()
![]()
![]()
Ali kad razmislim ja sam stavio tri slike za razliku od vas, od kojih jedna nisu moje noge (prepoznace se sama)
Ajmo slikice (ili da izbacimo [L] iz slikice , pa sta vise prija![]()
![]()
Gazdarica:A sta fali nogama...???Stari Lisac:He he , pravo pitanje draga Blondi je :Koji od likova bi ti volela da je Stari Lisacblondi:e liš?e pa nisi ni ti nešto hrabar... kako da znam koji od onoliko njih si ti ,-)Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
![]()
![]()
![]()
Ali kad razmislim ja sam stavio tri slike za razliku od vas, od kojih jedna nisu moje noge (prepoznace se sama)
![]()
![]()
Robinzon Kruso:Resila si da se zezas sa muskim svetom, nemoj da te stigne strasna osveta i sudnji dan......hahahahahahaaa![]()
Princeza:Ja sam stavila 2 slike na dva nicka. Jedna je portret koji je nacrtao Inco i on je "na poslu". A za "obicnu" Princezu ima posebna fotografija! Da li vam se dopadaju?
Princeza:quote="Robinzon Kruso"]Resila si da se zezas sa muskim svetom, nemoj da te stigne strasna osveta i sudnji dan......hahahahahahaaa![]()
Stari Lisac:He he , pravo pitanje draga Blondi je :Koji od likova bi ti volela da je Stari Lisacblondi:e lišče pa nisi ni ti nešto hrabar... kako da znam koji od onoliko njih si ti ,-)Stari Lisac::shock: pa nije valjda da se stidite ili plasite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Princeza na poslu:Evo me, pa me sad potrazi!
Robinzon Kruso:Princeza na poslu:Evo me, pa me sad potrazi!
Blagodarim draga moja....