Ljudi, ovu šansu ne smemo propustiti...

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Dušan Petrović : Lekovito bilje naša šansa
Izvor: Beta

Beograd -- Ministar poljoprivrede Srbije Dušan Petrović kaže da će izvoz lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja iz Srbije ove godine biti naša najveća razvojna šansa za izlazak iz krize.
Ljudi, ko mi pomene ikada da smo mi pod TURCIMA proživljavali agoniju, zulum, oči ću mu iskopati makar taj se zvao akademik SANU-a ili kakav vrli srpski istoričar sa instituta kakvog. Jesmo li se dogovorili !

Poslednja izmena od moderatora:
ак рачуна индијску кудељу у лековито биље,ондак можда нешта и бидне...:rtfm::whistling::whistling:
:super::rotf::worth::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::super:

Nije to ništa, ovdašnje ''Oslobođenje'' je pred lokalne izbore dojavilo da je jedan budući načelnik opštine obećavao probijanje tunela kroz Olimpijsku planinu Bjelašnicu da bi se promijenila klima, pa da i nama jednom zasja sunce i zamiriše Mediteran.

Dušan Petrović : Lekovito bilje naša šansa
Izvor: Beta

Beograd -- Ministar poljoprivrede Srbije Dušan Petrović kaže da će izvoz lekovitog, začinskog i aromatičnog bilja iz Srbije ove godine biti naša najveća razvojna šansa za izlazak iz krize.
Ljudi, ko mi pomene ikada da smo mi pod TURCIMA proživljavali agoniju, zulum, oči ću mu iskopati makar taj se zvao akademik SANU-a ili kakav vrli srpski istoričar sa instituta kakvog. Jesmo li se dogovorili !

Zašto da ne, u Grčkoj je to jako skupo, a opet ništa posebno za proizvodnju, samo je lepo upakovano.

Back