Ljudi nije Piksi kriv nista

Pa dobro nisam ni ja bio sad nesto racionalan tip nit sam bio u fazonu ono objektivnost po svaku cenu, takodje sport nije nikakva egzaktna stvar i upravo glavna čar i lepota fudbala (a i sporta generalno) je u tome što ne pobedjuje uvek bolji, kvalitetniji, spremniji i šta ti ja znam (primera radi video si Gruziju večeras ili recimo Grci šta su napravili 2004.) i što se nikad ne zna i što je u principu uvek sve moguće (jer da nije tako sport nikog ne bi ni zanimao niti bi ga iko gledao), ali opet i u sportu postoji nešto što se zovu realne mogućnosti i limiti , mislim sad mi se uvek nadamo da će naši uspeti da prevazidju sebe i naprave nešto možda i iznad sopstvenih mogućnosti ali opet da bi se tako nešto desilo trebaju i da se poslože neke kockice i treba i sreće i na to treba gledati kao na bonus, ako bude bude super, biće sjajno, ako ne Bože moj šta da radimo, ali ne treba sad odma osuti paljbu po njima i odma tražiti krivca zašto nisu uspeli da premaše očekivanja i urade nešto možda i nadrealno u tom momentu.
Ono jbga izgubili smo od Engleza 1:0, odigrale dve nerešeno sa ekipama otprilike približno našeg kvaliteta i to je to, nije nikakva katastrofa ili sramota, ono moglo je malo bolje svakako ali jbga nisu se poklopile neke kockice, nije se desilo ali Bože moj, idemo dalje, predstoje novi izazovi, nove utakmice, biće još Evropskih i Svetskih prvenstava.
Nisam se nikad time bavio ali moguće je da je u drugim da kažemo gubitničkim zemljama kad je reč o fuzbalu takođe prisutna ista vrsta ludila ili je to nekakva endemska pojava u nas ili na Balkanu.Najbolji smo a gubimo zbog bla bla bla.Najbolji smo zato što smo mi tojeste naša reprezentacija je najbolja zato što je naša.

А није урадио мало.
Његово највеће играчко достигнуће је што је напустио Звезду 1990 године.Да је остао још годину дана, и даље би цео тим играо за Пиксија и испушили би у европским такмичењима, као и до тада.

Screenshot_20240627_110408_org.mozilla.firefox~3.jpg

Kolega Alter Ego,zar i predsednik Vučić nije javno sugerisao gospodinu Stojkoviću da bi ostavka u ovom momentu bila pravi izbor ?

Претходно га је метнуо на место селектора и дао му милионски уговор, мада Пикси, осим партијске подобности, није имао квалификације за селектора (формалне да, у пракси никакве).

Претходно га је метнуо на место селектора и дао му милионски уговор, мада Пикси, осим партијске подобности, није имао квалификације за селектора (формалне да, у пракси никакве).
A vi se kolega Alter i u fuzbal razumete ? Baš ste,moram da primetim,jedna svestrana i osebujna ličnost ali baš baš.

Pa činjenica je da od kako je selektor, za te 3 godine odveo nas je na Svetsko prvenstvo, odveo nas je na Evropsko prvenstvo i uveo nas je u A grupu Lige nacije, pa malo li je.

Pa i na ovom EP rezultat koji smo ostvarili nije neki uspeh ili nesto za pamcenje ali svakako nije sramotan i manje-više u skladu je sa nekim našim mogućnostima u ovom trenutku, eto izgubili smo 1:0 od Engleza, odigrali nerešeno sa jednom ekipom koja je otprilike tu sličnog kvaliteta kao mi i odigrali isto nerešeno sa ekipom koja je za nijansu jača od nas, sad ono bolje je svakako moglo ali kad pogledaš rezultat iz nekog realnog i racionalnog ugla ovaj rezultat je odraz nekih realnog mogućnosti našeg tima i neki otprilike realan odnos snaga timova u našoj grupi (sad mogli smo mozda da dobijemo koju utakmicu u grupi i odigramo jos koju utakmicu na prvenstvu, falilo je mozda malo i sreće) ali otprilike to je to.

Свако ко учествује у вођењу и представљању селекције која представља Србију одвојено од Косова заслужује само презир ма какав резултат остварио.

Zasto je dosao na to mesto,ako je znao da ce morati da radi kako drugi hoce.
Hebe mu se samo da lovu klepi sve drugo je nebitno.To sto se narod lozi na rezultat je problem u losoj svesti naroda koji nije svestan kako i sport funksionise.Odavno vise nema spontanosti i fer igre.Sve to prevara.Ne treba ih gledat ne ici na stadione pa ce sve to propasti.I njihove lazne ekonomije i sport.

Vučić o Piksiju, Džajiću i fudbalerima: "Srbija neće biti 17. i 21. ni u čemu, nemojte da se ljutite"​

Aleksandar Vučić
Printskrin: RTV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink, a pored brojnih važnih tema dotakao se i eliminacije Fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u fudbalu.
Vučić je govorio o neuspehu fudbalera, a pitanje se odnosilo na "debakl".

- Možda sam ja preterao kada sam rekao debakl, ali svakako je neuspeh.
Potom, upitan je o ostavkama koje su dali Nedimović, Šurbatović...
- Ne bavim se ja time i neću da uđem u klub onih koji će da pljuju po Stojkoviću i Džajiću. To su legende srpskog fudbala. Da, mislim da je narod želeo i zaslužio više. To mislim, kao što mislim i za naš rukomet. To ne znači da mrzim Milenu Delić i da imam nešto protiv nje. Čak sam razgovarao sa njom. Za sedam do deset dana ćemo da razgovaramo. Pa da vidimo kako da u rukometu počnemo da imamo rezultate i kako da prevaziđemo gubitnički pristup kako da budemo srećni kada ne primimo pet ili deset godina. Srećni smo kada pobeđujemo - istakao je Vučić.
Potom, Vučić je izineo i svoj stav o tome šta dalje.
- Naš narod je naučio da možemo da budemo prvi po stopi rasta. Ako tu možemo, možemo i u fudbalu da budemo u osam, u šesnaest. Mnogo ulažemo. I na Evropskom prvenstvu smo po tome u vrhu. Dakle, tražimo rezultate.

- Sešću ja sa Draganom, i jednim i drugim. Sešće i važniji ljudi, hoću da ih čujem. To su moji drugovi, prijatelji. Ja neću da pričam o ostavkama. Ja očekujem promene. Kako će se desiti ili se neće desiti to ćemo da vidimo. Očekujem jedna ozbiljan razgovor. Niko u Srbiji neće da se zadovoljava 17. i 21. mestom u Evropi ni u čemu. Nemojte da se ljutite ako to ne možete da ispratite. Srbi hoće da budu uvek u vrhu, da se bore. Kada vide da može Hrvatska do juče, Gruzija danas, hoćemo i mi. Nije to ništa skandalozno.
- Naši klubovi daju mnogo manji doprinos nego radnije. Tačno je da smo očekivali više, nadali se. Ljudi moraju da znaju. Čekaćemo, razgovaraćemo, donećemo odluke i sledeće kvalifikacije i prvenstvo da napravimo bolji rezultat.

Vučić o Piksiju, Džajiću i fudbalerima: "Srbija neće biti 17. i 21. ni u čemu, nemojte da se ljutite"​

Aleksandar Vučić
Printskrin: RTV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink, a pored brojnih važnih tema dotakao se i eliminacije Fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u fudbalu.
Vučić je govorio o neuspehu fudbalera, a pitanje se odnosilo na "debakl".

- Možda sam ja preterao kada sam rekao debakl, ali svakako je neuspeh.
Potom, upitan je o ostavkama koje su dali Nedimović, Šurbatović...
- Ne bavim se ja time i neću da uđem u klub onih koji će da pljuju po Stojkoviću i Džajiću. To su legende srpskog fudbala. Da, mislim da je narod želeo i zaslužio više. To mislim, kao što mislim i za naš rukomet. To ne znači da mrzim Milenu Delić i da imam nešto protiv nje. Čak sam razgovarao sa njom. Za sedam do deset dana ćemo da razgovaramo. Pa da vidimo kako da u rukometu počnemo da imamo rezultate i kako da prevaziđemo gubitnički pristup kako da budemo srećni kada ne primimo pet ili deset godina. Srećni smo kada pobeđujemo - istakao je Vučić.
Potom, Vučić je izineo i svoj stav o tome šta dalje.
- Naš narod je naučio da možemo da budemo prvi po stopi rasta. Ako tu možemo, možemo i u fudbalu da budemo u osam, u šesnaest. Mnogo ulažemo. I na Evropskom prvenstvu smo po tome u vrhu. Dakle, tražimo rezultate.

- Sešću ja sa Draganom, i jednim i drugim. Sešće i važniji ljudi, hoću da ih čujem. To su moji drugovi, prijatelji. Ja neću da pričam o ostavkama. Ja očekujem promene. Kako će se desiti ili se neće desiti to ćemo da vidimo. Očekujem jedna ozbiljan razgovor. Niko u Srbiji neće da se zadovoljava 17. i 21. mestom u Evropi ni u čemu. Nemojte da se ljutite ako to ne možete da ispratite. Srbi hoće da budu uvek u vrhu, da se bore. Kada vide da može Hrvatska do juče, Gruzija danas, hoćemo i mi. Nije to ništa skandalozno.
- Naši klubovi daju mnogo manji doprinos nego radnije. Tačno je da smo očekivali više, nadali se. Ljudi moraju da znaju. Čekaćemo, razgovaraćemo, donećemo odluke i sledeće kvalifikacije i prvenstvo da napravimo bolji rezultat.
Kako sad nema ostavke?

Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Амбасадори се баве црпљењем ресурса из Србије, постепеним признавањем сецесије КиМ од стране Србије, уређивањем опозиције и слично.

Резултат неке утакмице је небитна ствар за њих.

Pa znači kriv je. Prodana duša
Prodana dusa za lovu kao i svak sto bi sjebo za pare.Pare su cudo!
Nema vise morala u danasnjem svetu.Sve to sumnjivo kako se kockice slazu ko sta i kako deli.Ako politika kaze morate igrati i izgubiti to klubovi i reprezentacije rade.Svedok sam mnogih izdaja i prodatih utakmica u bivsoj jugi pre 90 ih.
Isto su radili a navijaci i ljubitelji sporta cupali kosu razocarani u voljene klubove.

Back