Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sto je ispunjavao naredjenja satanista? kakav je to covek? kakav je to Srbin?Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Drugosrbijanac.pa sto je ispunjavao naredjenja satanista? kakav je to covek? kakav je to Srbin?
Крив је што је послушао сатанисте.Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Očekivao sam ovu odbranu. Svaki sadašnji bivši nije kriv i nije za smenu. Svakog narednog ćemo ovog poslednjeg bivšeg da pravimo od blata.Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Zasto je dosao na to mesto,ako je znao da ce morati da radi kako drugi hoce.Nije piksi kriv sve mu je naredjeno. Zato je protiv engleza drzao najboljeg fudbalera na klupi. Ambasadori zapada vode nas tim bilo kosarkaski bilo fudbalski. Jedino u pojedinacnim sportovima nam ne mogu nista
Није Пикси крив, криво је друштво.Ништа он ту није могао, већ само да узме цркавицу од 13 милиона динара месечно.
Zasto je dosao na to mesto,ako je znao da ce morati da radi kako drugi hoce.
Jok ja sam kriv.
Ma ne bi radio ono sta drugi hoce ni u snu.Зато што сви радимо како само 1 хоће
pa sto je ispunjavao naredjenja satanista? kakav je to covek? kakav je to Srbin?
Зато што сви радимо како само 1 хоће
moneyZasto je dosao na to mesto,ako je znao da ce morati da radi kako drugi hoce.