FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.773
Ajde izbac ko pravi guzvu na planeti zbog koje nece moci da se zivi u bliskoj buducnostiNa putu smo da nas ima više nego ikad.
Broj stanovnika Zemlje je najveći u istoriji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde izbac ko pravi guzvu na planeti zbog koje nece moci da se zivi u bliskoj buducnostiNa putu smo da nas ima više nego ikad.
Broj stanovnika Zemlje je najveći u istoriji!
Ne znam da to postoji.Ajde izbac ko pravi guzvu na planeti zbog koje nece moci da se zivi u bliskoj buducnosti
Hoces da kazes da Zemlja nije prenaseljena i da zbog toga Zemlja trpi?Ne znam da to postoji.
Da li znaš da svi ljudi sa planete danas mogu da stanu u grad veličine Los Anđelesa, ako stoje jedan pored drugog.
Nema nas mnogo.
To što ti pričaš prosto nije istina. Ako ti veruješ u to što si napisao, ja razumem zašto imaš problem sa ljudima koji nisu iste boje kao ti.Ja ti udjem u stan bez tvog odobrenja i razvijem sator u dnevnoj sobi, jedem tvoju hranu iz frizidera i na kraju te pretucem zato sto nisi po mom ukusu.
Ja ne znam sta je vama levicarima u glavi...
Hoću da kažem da ima mesta za sve. Neke teritorije jesu prenaseljene na malim površinama, svi hoće u gradove.Hoces da kazes da Zemlja nije prenaseljena i da zbog toga Zemlja trpi?
Suva istina. Ogoljena, sastrugana, neugodna ali istina.To što ti pričaš prosto nije istina. Ako ti veruješ u to što si napisao, ja razumem zašto imaš problem sa ljudima koji nisu iste boje kao ti.
Nije stvar u tome gde ce da stanu nego koliko resursa planete Zemlje treba za toliko ljudi?Hoću da kažem da ima mesta za sve. Neke teritorije jesu prenaseljene na malim površinama, svi hoće u gradove.
Ali recimo Amerika... prošao sam je uzduž i popreko, i to je 90% livada i šuma, i poneki grad tek između. Uglavnom ništa.
Veliki gradovi jesu prenaseljeni, ali to je sasvim drugi problem, što svi hoće u Beograd i London i Moskvu, a ne da žive u pripizdinama.
Trenutno je oko polovine površine Zemlje potpuno neiskorišćeno u smislu bilo čega, bilo kakve ljudske aktivnosti, poljoprivrede, stanovanja, rudarstva, stočarstva.... dakle postoji potencijal za još.Nije stvar u tome gde ce da stanu nego koliko resursa planete Zemlje treba za toliko ljudi?
Pa možda može da prođe kod Živadina sa Golije koji je od inostranstva video eventualno Halkidiki u sezoni.Suva istina. Ogoljena, sastrugana, neugodna ali istina.
) - drugi narodi nisu ništa slabiji. Ima toga i kod njih ihahaj.kad su mogli razni trpislavi, zrndislavi, krastislavi... da se nasele na drevne ilirske, tracke, mezijske, dardanske... teritorije sto ne bi i ahmet?I dakle zbog toga Ahmet i Musa imaju pravo da ti se nasele u zemlji?
Sta ti imas u glavi, nagradno je pitanje...
Znaci i da se palimo, koljemo, otimamo, silujemo kao pre hiljadu godina?kad su mogli razni trpislavi, zrndislavi, krastislavi... da se nasele na drevne ilirske, tracke, mezijske, dardanske... teritorije sto ne bi i ahmet?
paljenja i silovanja su deo ljudske civilizacije od postanka pa do sadaZnaci i da se palimo, koljemo, otimamo, silujemo kao pre hiljadu godina?
Mada takvi kao ti, u glavi nista nisu ni napredovali.
Dolasku Ahmeta i Muse moze da se obraduje samo potpuni ludakpaljenja i silovanja su deo ljudske civilizacije od postanka pa do sada
istorija se ponavlja, sad je malo na nas red da negodujemo i plasimo se dolaska drugih naroda.
tako su i moji pretci govorili kad su videli prve horde divljih nepismenih slovenaDolasku Ahmeta i Muse moze da se obraduje samo potpuni ludak
Ja hocu u BeogradHoću da kažem da ima mesta za sve. Neke teritorije jesu prenaseljene na malim površinama, svi hoće u gradove.
Ali recimo Amerika... prošao sam je uzduž i popreko, i to je 90% livada i šuma, i poneki grad tek između. Uglavnom ništa.
Veliki gradovi jesu prenaseljeni, ali to je sasvim drugi problem, što svi hoće u Beograd i London i Moskvu, a ne da žive u pripizdinama.
Čini mi se da je Tesla ili neko pametniji rekao da Zemlja može da podrži 40.4 milijardi ljudi ali bez narušavanja životinjskog sveta kao i da se jbg. malo stisnu, neće biti komocije tipa dve budale u trosobnom stanu samo vamiliji u inat...Nije stvar u tome gde ce da stanu nego koliko resursa planete Zemlje treba za toliko ljudi?
beograd je opasno mesto, puno ulica, auta jure sa svih strana, svetlucaju ti semafori, ... na svakom koraku kabli sa strujomJa hocu u Beograd
Što se žališ?Pradeda - 12 dece
Deda - 6 dece
Otac - 2 dece
Ja - 1 dete
Moj sin - 1 mačak
Mačak - kastriran