Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.343
Eto Goxy vidiš da znam.
Sta ce njemu, ima vec dve... Bar se nadam... Jel tako, Anita?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Goxy vidiš da znam.
sad bih ti odgovorio, ono opaLim te g*lim, al' necu, zU inat!
Nežan je braca ko cvet.Stalno ga neko diraJes' vala, sve prima tako nekako...
e ja sve ne primam, kao tu neki emotivci.....nekako nemam toliko srca.......
Nežan je braca ko cvet.Stalno ga neko dira
Eh neizreciva! Pa moras sve da primas ako hoces da budes prva klasa!
Al imaš jezik,bracoOva prva rečenica je super...Samo si mlad i zelen ovde pa nisi navikao...Teška je golgota trajati na ovom forumu...Ako nisi spreman i psihički i fizički,nemoj da dolaziš,to je moj savetJa znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu . a ogledam onda forum, gomila mentola . gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu .
sto znaci da se vi nekako folirate owde swi .
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe
a u stwari se samo udruzila stoka dna
Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu. a ogledam onda forum, gomila mentola . gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu .
sto znaci da se vi nekako folirate owde swi z.
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe z
Upravu si. Pogledaj ovu bagru sa politike. Sve to treba banovati i poslati u ludnicu. Svima jaja do kolena narastu dok ratuju tastaturom
ima na politici neki retard daxt i još luđi olimpijakos. oma su bre spremni da kolju šiptare, balije, makedonce, lale, opasni su bre junačine kakve majke ne rađaju
pa šta to ja tebi pričam, sam si se uverio. keyboard warriors
Nadavah mu ja,očito nije to u pitanjuPa sta da radimo sad?
A da mu damo po bonu??
Nadavah mu ja,očito nije to u pitanju
Ma tek ti likovi su smesni . A sto posto su neki ko zna odakle, neki klinci, ili neki gabori msm smesno je to sta oni pisu tamo
kurcxe se samo, ali owde razmatramo wishe ljubawno sexualni aspekat, radije nego stranacku pripadnost
Ovde na Ljisu svi su ekstra seksači sa penisom većim od 30 c m.
Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu . a ogledam onda forum, gomila mentola . gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu .
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe
Dao sam mu ,nek ide životMozda sve ovo radi jer mu je takva terapija?? Mislim, ko se jos leci antibioticima - to je zastarela tehnika..
Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu . a ogledam onda forum, gomila mentola . gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu .