Ljudi na forumu su u stvari u rl sto puta jadniji z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad bih ti odgovorio, ono opaLim te g*lim, al' necu, zU inat!
a016.gif

:rumenko: e ja sve ne primam, kao tu neki emotivci.....nekako nemam toliko srca.......:zcepanje:

Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu z:D. a ogledam onda forum, gomila mentola z:D z:D. gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu z:D.
sto znaci da se vi nekako folirate owde swi z:D.
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe z:D
a u stwari se samo udruzila stoka dna z:D
Al imaš jezik,braco:)Ova prva rečenica je super...Samo si mlad i zelen ovde pa nisi navikao...Teška je golgota trajati na ovom forumu...Ako nisi spreman i psihički i fizički,nemoj da dolaziš,to je moj savet:cool:

Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu. a ogledam onda forum, gomila mentola z:D z:D. gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu .
sto znaci da se vi nekako folirate owde swi z.
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe z

Upravu si. Pogledaj ovu bagru sa politike. Sve to treba banovati i poslati u ludnicu. Svima jaja do kolena narastu dok ratuju tastaturom :D
ima na politici neki retard daxt i još luđi olimpijakos. oma su bre spremni da kolju šiptare, balije, makedonce, lale, opasni su bre :mrgreen: junačine kakve majke ne rađaju :mrgreen:

pa šta to ja tebi pričam, sam si se uverio. keyboard warriors

Upravu si. Pogledaj ovu bagru sa politike. Sve to treba banovati i poslati u ludnicu. Svima jaja do kolena narastu dok ratuju tastaturom :D
ima na politici neki retard daxt i još luđi olimpijakos. oma su bre spremni da kolju šiptare, balije, makedonce, lale, opasni su bre :mrgreen: junačine kakve majke ne rađaju :mrgreen:

pa šta to ja tebi pričam, sam si se uverio. keyboard warriors

Ma tek ti likovi su smesni z:D. A sto posto su neki ko zna odakle, neki klinci, ili neki gabori msm smesno je to sta oni pisu tamo z:D
kurcxe se samo, ali owde razmatramo wishe ljubawno sexualni aspekat, radije nego stranacku pripadnost :D
:heart:

Ja znam sta radim ljudima u rl, znam kako se ponasaju prema meni, znam da me se plase, muskarci pogotovu z:D. a ogledam onda forum, gomila mentola z:D z:D. gledam ove budale owog fanatika, malo zvocalo i ostale, gledam kako oni ladno tako seru nesto o meni, a da smo u rl ne bi smeni li da pisnu z:D.
Znaci bednici sa foruma pokusavaju da prevare sami sebe da su kao jaki i lepi i swe z:D

ko je jadan,i ko uopste ima realni zovt lako se utrdi.............6300 komentara i po optimistickoj proceni najmanje 15 minuta za svaki (obzirom na dubokomislenodst komentara)cini skoro 95 000 minuta na forumu, bez pregledanja drugih poruka...Kada se to lepo pretvori u dane ispadne preko 2 PUNA MESECA......A registrovan si pre........cca 17 meseci........znaci da si na ovom forumu pisao poruke koristeci 12,13% svog celokupnog zivota...........
I ko je onda jadan, i ko je taj ko uopste ima realni zivot?

tako je bwaco! olosh sve!

:zcepanje:.......
kako je tebi dosadno opasni decko......:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back