Ljudi koji se ponose mestom svog rođenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Šta mislite o ljudima koji se ponose mestom svog rođenja? Konkretno, kod nas, ima dosta pokondirenih tikvi koji su se slučajno, silom prilika, rodili u Beogradu (ne mislim na sve ljude koji su se rodili u Beogradu, već na pokondirene tikve), i muških i ženskih, koji nisu postigli ništa u životu, nemaju se čime pohvaliti, kad ukucaju svoje ime na Google ne nađu ništa, jer su ništa, a kad ga ukucaju na Facebook nađu stotine i hiljade drugih ljudi, koji se zovu i prezivaju kao oni, i svi su ništa... pa onda, da bi sebi dali na važnosti - izvale kako se ponose što su rođeni u Beogradu. Nadalje, da bi dali sebi još jednu stvar na važnosti, obično se učlane u neku modernu versku zajednicu, osnovanu u XIX veku, pa propovedaju svoje nebuloze ljudima, iako ni ne veruju u njih, a i ne ponašaju se u skladu sa propisima pomenute sekte, jer umesto da žive u celibatu pre braka oni menjaju partnere kao donji veš ili čarape... Dno dna...

Nikola Tesla se rodio u jednoj ličkoj selendri. Masa dripaca se rodila u velikim gradovima. Eto ti ga sad...

I onda naiđeš na žensku osobu u ozbiljnim godinama, pokondirenu tikvu, koja je umislila kako mladi i mlađi muškarci zbog nje seku vene i vešaju se kad im saopšti kako im ne da svoju jadu na korišćenje, a ne zato što je bolesna (bolovala je od hrpe zaraznih bolesti i zato se ne može udati, niti roditi dete, i imala je nekoliko abortusa, a propagira biblijski moral racionalnim ljudima), pa veli, sa isfoliranim glasom i još u isfoliranijem tonu: „Ja se ponosi-i-im time što sam se rodila-a-a u Beo-o-ogradu...“

E, sad, pošto sam muškarac, zanima me zašto ženske koje su se rodile u Beogradu misle da treba da imaju sex samo sa muškarcem koji je takođe rođen u Beogradu, ili nekim iz inostranstva? Zašto potcenjuju momke iz drugih gradova i sela? Zašto kada idu ulicom ne vide prolaznike, sudaraju se sa njima i gledaju kroz njih, a vide sve ljude na terasama? Da li može da se dogodi da se zaljube u nekog studenta iz unutrašnjosti, ali neće da budu s njim zato što njihovo društvo kaže da on nije Beograđanin? I u kojoj bolnici od svih beogradskih bolnica su rođene pravije Beograđanke? Da li se najprva Beograđanka rađa u bolnici na Savskom vencu a najzadnja na Dedinju? Kako neko, ko je seljak po rođenju, kao Nikola Tesla, da uhvati neku Beograđanku? Ne bi se bunio, ako ga neće ona najprva, da bude ni sa najzadnjom. Da vas čujem...

Sto kazes, ljudi koji nisu ostvarili sebe u zivotu, pa se uzdizu tako sto se poistovecuju sa mestom gde su rodjeni, ziveli ili sl. Ljudi koji teze da budu veliki a nemaju ni potencijala ni volje za tako nesto, pa onda gledaju dosljake sa visine, jer znaju da se dosljaci relativno boje takvih smradova, pa eto, jedan nacin da dizu sebi ego i da makar malo "vrede" u svojim ocima.

ovo je tesko pacenistvo, samo kad pogledam svoju friends listu, svaka riba je stavila Beograd ili Zemun kao svoj rodni grad, a jedini razlog sto su oni rodjeni u gradu je to sto zivimo u selendri od 5 hiljada stavnovnika pa samim tim nemamo porodiliste (ma nemamo ni dom zdravlja kako treba al' ajde)....sta sad, ja sam rodjen u Indjiji pa bi trebalo da sam Indjincan, a sve ukupno u toj Indjiji nisam proveo vise od pet meseca svog zivota.....ebi ga, valjda pokusavaju da privuku "pravu" klijentelu, a takvima selo bas nije ciljna grupa...

Ja znam da se Beograđanke i Novosađanke lože na Bosance.

Novosađanke su daleko normalnije, nemaju tu "pokondirena tikva" priču. Umišljene beograđanke su užasne.

ovo je tesko pacenistvo, samo kad pogledam svoju friends listu, svaka riba je stavila Beograd ili Zemun kao svoj rodni grad, a jedini razlog sto su oni rodjeni u gradu je to sto zivimo u selendri od 5 hiljada stavnovnika pa samim tim nemamo porodiliste (ma nemamo ni dom zdravlja kako treba al' ajde)....sta sad, ja sam rodjen u Indjiji pa bi trebalo da sam Indjincan, a sve ukupno u toj Indjiji nisam proveo vise od pet meseca svog zivota.....ebi ga, valjda pokusavaju da privuku "pravu" klijentelu, a takvima selo bas nije ciljna grupa...

:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back